Welkom bij QAnon Nederland

Welkom bij QAnon Nederland

Video: The Plan To Save The World door @StormIsUponUs

Deze site is bedoeld om onderwerpen te plaatsen die je niet voorbij ziet komen in het NOS-Journaal, RTL Nieuws, BBC News, ZDF Heute, CNN, kortom de Mainstream Media. Onderwerpen waarvan wij vinden dat jij ervan moet weten. De onderwerpen zullen vooral veel te maken hebben met QAnon. Lees eerst ‘Wie zijn wij?‘ om te lezen wat dat betekent.

We proberen zoveel mogelijk onderwerpen aan te roeren:

 • Beroemdheden
 • Elite – Nieuwe Wereldorde – Vrijmetselaars – Illuminati – Globalisme
 • Energie
 • Financiële Wereld
 • Gezondheid – Pharma – Voeding
 • Goede Doelen – Hulporganisaties
 • Het Huis van Oranje
 • Media, met name het gedrag van de ‘Mockingbird Media
 • Overheden – Politiek
 • Privacy
 • Religies
 • Social Media
 • Wetenschap

QAnon

Eerst leggen we uit wie “Q” is en wie “Anon” is. Q is een persoon (of meerdere personen) die volgens ons een militaire achtergrond heeft en in contact staat met Donald J. Trump. Hij of zij informeert, instrueert en adviseert ons op crytologische wijze over Trump’s “Draining The Swamp” in de Verenigde Staten.
Anon staat voor alle anonieme personen die op het forum communiceren met Q en de cryptische puzzels proberen op te lossen.

Waarom anoniem? Omdat degenen die achter de Clintons en Obama staan ons al snel als ‘racist’ en/of ‘nazi’ wegzetten. Wij zijn geen alt-rechts. Wij zijn een groep mensen die op zoek is naar de waarheid.

Trump’s “Draining The Swamp” gaat ook voor Nederland zeker gevolgen krijgen. Wij proberen je op deze site zo goed mogelijk te informeren.

QAnon Nederland

QAnon Nederland probeert Nederlanders wakker te schudden over wat er écht gaande is in de wereld. Het NOS Journaal en RTL Nieuws zijn niet altijd eerlijk tegen ons en hebben beperkt de tijd om ons te informeren. Het zijn juist de onderwerpen die je niet ziet in het nieuws die voor ons belangrijk zijn om te weten. Daarom gaan wij m.i.v. vandaag, 4 april 2018, je informeren over zaken die je niet ziet in het Journaal.

De onderwerpen zullen niet altijd geschikt zijn voor de zwakke maag. Mensensmokkel, corruptie, pedofilie, illegale immigratie en de Nieuwe Wereldorde zullen de belangrijkste onderwerpen zijn. Als je op zoek bent naar Politieke Correctheid, verzoeken we je deze site te verlaten. Wij zijn namelijk NIET politiek correct. Wij schrijven waar het op staat en/of linken door naar andere sites waar de waarheid je voorgelegd wordt. Aan jou de keus wat je ermee doet. Ons doel is om Nederland wakker te schudden en dat zal soms als schokkend worden ervaren.

qeurope-logo

QEUROPE

Wij werken nauw samen met een Europese groep Anons (anoniemen), genaamd QEUROPE. Deze groep Anons uit Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Griekenland, Zweden, Polen, Denemarken, Spanje en andere landen, zoekt naar documenten, artikelen, videos, interviews en feiten die er écht toe doen.

Volg hen op Twitter: @QEUROPE-Tweets
Volg hen op GAB: @QEUROPE

Als je bekend bent met Discord heten we je van harte welkom op onze server. Om toegang te krijgen tot de QEUROPE server heb je de URL nodig: discord.gg/5dJNzsr

Lees verder op QAnon Nederland via de link

https://qanonnederland.wordpress.com

Advertenties