Reïncarnatie, het verhaal van een Schots jongetje – Nederlands ondertiteld.

Reïncarnatie, het verhaal van een Schots jongetje – Nederlands ondertiteld.

Geplaatst op YouTube, 23 juli 2011

Dit is het verhaal over een 5-jarige Schots jongetje dat zijn vorig leven herinnert. Het speelt zich af in 2008. Sinds dat hij 2 jaar was en kon spreken, vertelde hij reeds over zijn “andere” familie, ergens anders, van vóór zijn geboorte.

De details die hij vertelt komen, op een paar details na, nauwkeurig overeen. Pas na 3 jaar besliste zijn moeder, tegen de raad van iedereen in, om echt naar de plek te gaan waar hij beweert daarvoor geleefd te hebben. Het huis werd gevonden. Het gezicht van Cameron, het jongetje, werd lijkbleek toen hij zag en besefte dat het niet meer was zoals vroeger. Ook waren zijn geliefde moeder, zussen en broers daar ook niet meer. Enkel een liefdevolle herinnering bleef, die hem triestig maakt. Bij het bezoek aan een nog levend familielid werden ook meteen een paar beweringen van Cameron bevestigd.
Na dit alles heeft hij eindelijk de rust en vrede in zichzelf gevonden en kunnen aanvaarden dat zijn herinneringen tot het verleden behoren.

Tijdens de reis werden de moeder en het jongetje vergezeld door een psychiater die, zoals verwacht kon worden, toch sceptisch blijft na alle bewezen beweringen van het jongetje. Voor de psychiatrie zullen deze fenomenen nog altijd een probleem blijven. We hadden ook niets anders verwacht, want het onbekende schrikt hun af. Daar hebben zij geen controle over.

Bron: Experienced Ghost, https://youtu.be/V4dQ9hZ2J7U

Advertenties