De ‘Sexual Healing‘ meditatie ~ Instructies & Video

De ‘Sexual Healing‘ meditatie ~ Instructies & Video

Voor groepen die de Sexual Healing meditatie willen doen zijn hieronder de de instructies en is de bijgaande begeleidende video (Engels) beschikbaar.

Instructies:

1. Ontspan je lichaam en volg je ademhaling voor een paar minuten.

2. Visualiseer een briljant wit licht dat je fysieke lichaam en alle energielichamen binnenkomt terwijl je inademt en adem dan dat witte licht uit je omgeving in.

3. Visualiseer nu een zachtroze rozenknop in je hartchakra. Terwijl je ademt, begint die roos te bloeien. Blijf dit een paar minuten doen.

4. Visualiseer een rode roos in je intieme gebied. Terwijl je ademt, begint die roos te bloeien. Blijf dit een paar minuten doen.

5. Terwijl je inademt, stijgt de seksuele energie van de rode roos op naar je energiekanalen naar de roze roos in je hartchakra.

6. Terwijl je uitademt, visualiseer dat de liefhebbende, helende energie van de roze roos neerdaalt naar de rode roos in je intieme gebied, waardoor een lus van energie ontstaat. Herhaal dit enkele minuten.

Video ter begeleiding:

Wanneer jullie die meditaties regelmatig blijven doen, zal je groep een krachtig kanaal van Godinnenenergie worden en enorm helpen bij het opbouwen van het planetaire netwerk van Licht.

Godin wil Licht en Licht zal het zijn!

Voor meer over deze meditatie ga naar https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/06/17/cobras-update-planetaire-activatie-van-sisterhood-of-the-rose-16-juni-2018/

Geplaatst 12 juli 2018

Advertenties