Wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten in Deventer

Wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten in Deventer en iedere twee weken in Nijmegen/Mook.

De Sisterhood of the Rose is in april 2018 geactiveerd om iedereen die zich hiertoe geroepen voelt de gelegenheid te bieden om De Godin – het vrouwelijke aspect van ons bestaan dat heel is – in de aarde en ons lichaam te verankeren. Ze zijn voor jou een middel om er achter te komen waarom jij nu op aarde bent en om jouw ziele taak NU daadwerkelijk ten dienste aan het hoogste goed te gaan vervullen. Het is essentieel dat zoveel mogelijk mannen en vrouwen hier NU mee bezig zijn!

SotR Bijeenkomst SARA

in Deventer

29 juni @ 19:30 – 21:30

€ 10,00

SotR Bijeenkomst Anasuya

in Nijmegen/Mook

28 juni @ 19:30 – 21:30

€ 10,00

Meld je via het deelnameformulier aan voor deze bijeenkomst en lever jouw unieke bijdrage aan onze bevrijding en het terugkrijgen van Het Licht op Aarde. Per bijeenkomst vragen wij een bijdrage van € 10,00. We verzoeken je om dit bedrag cash en afgepast bij je binnenkomst te betalen.

VROUWEN ÉN MANNEN

WERKEN SAMEN

TIJDENS

THE SISTERHOOD OF THE ROSE

BIJEENKOMSTEN!

Kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de in Deventer gehouden wekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en over SARA, haar begeleidster.

En kijk hier voor meer informatie over de inhoud van de in Nijmefen/Mook gehouden tweewekelijkse Sisterhood of the Rose bijeenkomsten en over Anasuya, haar begeleidster.

Bron: https://sisterhoodoftherose.nl/

Geplaatst 27 juni 2018

Advertenties