Reacties op Cobra’s “Entry Protocols” -post!, door D. Slayer, 18 mei 2018.

Slaythedragonblog.blogspot.com: Reacties op Cobra’s “Toegangsprotocollen” bericht!, door D. Slayer, 18 mei 2018.

Entry Protocols = Toegangsprotocollen

RES.jpg

Gebruik je gezond verstand!

Ik wil een mening geven over de hele situatie met betrekking tot de recente blogpost van Cobra over de toegang om tot de Verzetsbeweging (ondergronds) toe te tredenen de hele “controverse” die is ontstaan als gevolg van die post HIER.
Dat onderwerp is voor mij bijzonder van belang omdat ik een van de weinigen ben geweest die openlijk de evacuatie heeft voorgesteld voor sommige lichtwerkers / -strijders (die daarin geïnteresseerd zijn).
Dit was Mijn boodschap aan de verzetsbeweging! (link)

Eigenlijk ben ik de enige die dat (hoe dan ook online) heeft gevraagd; ik heb in elk geval NOOITeen blogpost of artikel gelezen buiten de mijne waarin dat werd genoemd. Dat brengt een ander enorm probleem met zich mee in de “gemeenschap van lichtwerkers / -strijders”. En dat probleem is ONTKENNING; gecombineerd met veel ONECHTHEID. Hoe in hemelsnaam zijn mensen op dit punt (op de een of andere manier) niet een voorstander van evacuatie (van een soort)? Het had al op de tafel MOETEN LIGGEN (er er niet pas nu op komen)! Het is zeker NIET omdat ze er niet over hebben nagedacht. Ik zou zeggen dat het meer een gevolg is van een Stockholm-syndroom van slechte kwaliteit. Mensen hebben absoluut geen ervaring met een planeet die wordt bevrijd van de duisternis en dus, diep van binnen, geloven ze niet echt dat het zal gebeuren of dat er ECHTE hulp beschikbaar is (en waarom zouden ze ook? Welke ECHTE hulp hebben we gezien??). Daardoor blijven ze handelen alsof het niet zal gebeuren en/of alsof het in de toekomst zal gebeuren (en dus komt die “toekomst” nooit). Als zodanig blijven ze passief tolereren wat schandalig en onverdraaglijk is (terwijl ze belachelijke en volledig onlogische rationalisaties voor dergelijk gedrag maken) en proberen dan echte boosheid/verontwaardiging te onderdrukken,

Het probleem met dat (een van de vele) is dat het effectief het hele proces van innerlijke (en uiterlijke) transformatie voor alle betrokkenen blokkeert. Natuurlijk is het een mind-control-script dat is ontworpen om precies dat te doen. Het is duidelijk dat het nodig is dat mensen onderdrukte (en volledig geldige) woede en walging (en angst) loslaten om meer hoog vibrerende emotionele toestanden te bereiken en te stabiliseren (in wat een ernstige en voortdurend toxische situatie is). Ook, de aanhoudende dwangmatige tolerantie van situaties en omstandigheden die niet tolereerbaar zijn (en die NIET getolereerd mogen worden) zendt een duidelijk signaal naar het universum dat dergelijke omstandigheden zouden moeten worden toegestaan om door te gaan. En aangezien we duidelijk weten dat de schaap (de automatisch gehoorzame en ‘blinde’ volger – red.) nooit een drijvende kracht voor positieve verandering zal zijn, wordt deze bijna alleen overgelaten aan degenen die beweren “ontwaakt” te zijn om de benodigde verandering te creëren. Niet dat iemand voortdurend al te reactief moet zijn of elke emotie moet uiten die hij of zij voelt, maar in godsnaam; WEES DAN TENMINSTE ECHT. Dat is wat de bevrijding het snelst zal creëren. Het uitgeven van enorme hoeveelheden energie die probeert een nep, 2-dimensionaal MO te behouden van wat je denkt dat een “hoge vibratie”, “lichtwerker” zou moeten zijn (terwijl je enorme hoeveelheden van je WARE zelf onderdrukt en in ontkenning bent over de ware aard van de het kwaad dat de planeet vernietigt) helpt niemand en verlengt de situatie.

Waarom is dit relevant? Omdat het volkomen normaal is voor mensen om een eerste angstreactie te hebben op Cobra om een post te maken over het toegangsprotocol om tot de Verzetsbeweging toe te treden. Ik kan dat niet genoeg benadrukken! Wat moeten mensen denken dat er moet gebeuren? Dit is een vreselijke situatie die nooit had mogen worden toegestaan. Het is een angst dat het ooit is toegestaan. Mensen hebben er alle recht op om ‘hulp’ aanvankelijk verdacht te bekijken. Er zou iets mis met hen zijn als ze dat niet deden (en er was iets mis met degenen die het aanbieden als het niet werd verwacht). Zou het te verwachten zijn dat mensen gewoon in een gat naar volkomen vreemden klimmen zonder de situatie eerst te VERWERKEN? Maar dat gezegd hebbende, op basis van wat ik weet over het Verzet, is het protocol eigenlijk wat ik zou verwachten.

We zitten hier vast op een helse planeet, met de laagste, gemeenschappelijke gemene deler die alles vernietigt wat in zicht is, terwijl schapen zonder verstand actief helpen bij hun eigen (en onze) ondergang. We blijven voortdurend blablabla horen over de Verzetsbeweging (Resistance Movement) dit en massale arrestaties dat; maar niets van dit alles leidt ooit tot iets dat ECHTE positieve veranderingen in ons leven veroorzaakt. We worden voortdurend financieel, energetisch, fysiek, elektronisch enzovoorts aangevallen (dat steeds stapsgewijs wordt verhoogd) zonder goede bescherming! Dat is NIET een “plan” (niet in mijn boek!). En het Verzet vraagt zich af waarom mensen zo “reactief” zijn? Werkelijk?? Hou je me voor de gek? Hé, kom een tijdje leven op het oppervlak (vooral in de VS); dan zal je dat niet vragen.

Dit alles bewijst waarom het Verzet (Resistance) mensen nodig heeft, die recentelijk aan de oppervlakte hebben geleefd, die zo snel mogelijk deel uit gaan maken van hun groep! Want zij moeten duidelijk geleerd worden wat er hier aan de hand is, want dit hoeft niet zo lang te duren! En als het zo lang gaat duren; ze kunnen alleen maar verwachten dat lichtwerkers en -strijders in veel gevallen, maar niet alle, verder verslechterd raken.

Tot slot wil ik zeggen dat ik van mening ben dat een eerste angstreactie op Cobra’s post volkomen NORMAAL is! Dat zal NIET betekenen dat er vertragingen zijn of dat er iets “fout” is. Het is DUIDELIJK dat sommige mensen op die manier zouden reageren. Ja, SOMMIGEN (niet iedereen). En het aanbod is sowieso maar voor een klein aantal mensen, dus wat is het probleem?? Ik denk dat IEDEREEN die betrokken is, meer aandacht moet gaan besteden aan alle aspecten van de algemene situatie. Dan zullen ze niet zo verrast zijn door de verschillende reacties die ze krijgen en kunnen ze ze zelfs NAUWKEURIG VOORSPELLEN vóórdat het feit zich voordoet! Dat is het snelste pad naar bevrijding (naar mijn bescheiden mening).

Bevrijding NU!dragon_slayer_by_eronzki999-d4blal2.jpg

Bron: https://slaythedragonblog.blogspot.com/2018/05/comments-on-cobras-entry-protocols-post.html/

Vertaling FrankW

Geplaatst 18 december 2018

Advertenties