The Portal: Cobra’s Toegangsprotocollen Update, 14 mei 2018.

The Portal: Cobra’s Toegangsprotocollen Extra Update, 14 mei 2018.

Het blogbericht van Toegangsprotocollen (van 9 mei 2018) heeft heftige reacties opgeroepen en daarom is een update vereist.

Ten eerste is er nooit beweerd dat pre-Event toegangen naar het Verzet zullen plaatsvinden. Er werd beweerd dat ze wel of niet kunnen plaatsvinden. Toegangsprotocollen werden aan de oppervlaktebevolking gegeven, zodat deze voorbereid kan worden voor het geval ze zich voordoen.

Ten tweede, als er pre-Event toegangen voorkomen, zullen ze niet in de nabije toekomst (dagen, weken of zelfs maanden) plaatsvinden.

Ten derde zijn deze toegangen alleen bedoeld voor een zeer klein aantal personen, zo tussen 20 en 200 personen. Dit is GEEN massale wervingscampagne voor het Verzet.

Ten vierde zijn deze toegangen alleen bedoeld voor twee categorieën mensen, de eerste categorie zijn zeer geavanceerde lichtwerkers / lichtstrijders met een minimale gehechtheid aan de oppervlaktebevolking en die een welverdiende rust nodig hebben in een mooiere en liefdevollere omgeving en de tweede categorie zijn Lichtwerkers / Lichtstrijders met praktische ervaring in culturele antropologie, communicatiewetenschappen, seksuologie, psychologische hulpverlening, culturele psychologie, sociologie en sociaal werk. Deze tweede categorie zal het Verzet helpen bij toekomstige interacties met de oppervlaktebevolking, omdat verzetsmensen vaak niet weten hoe ze moeten omgaan met de manier van reageren van de mensen van de oppervlakte.

Ten vijfde zullen deze toegangen zeer zelden aan leden van de oppervlakte worden gepresenteerd met sterke binding met hun familie. De oppervlaktebevolking zal na de Event vele verrassingen ervaren in hun persoonlijke relaties en zal onderscheid moeten maken tussen emotionele gehechtheid en onvoorwaardelijke liefde:

Ten zesde zullen kandidaten voor toegan naar het Verzets door een proces van innerlijke voorbereiding gaan, dus als en wanneer de toegang gebeurt, zullen ze in staat zijn om het proces te vertrouwen door innerlijke zielsverband met hun innerlijke stem van waarheid en met innerlijke zielsverband met het Verzet. Mensen met een buitensporige angst en wantrouwen worden niet als kandidaten beschouwd.

No%2BPanic.jpg

Ten zevende wordt een toegang tot het Verzet beschouwd als een spirituele inwijdingservaring en daarom moet de kandidaat door deze ervaring gaan in volledige afstemming met zijn eigen vrije wil en alleen. Dit is een toegang naar een hogere realiteit en is GEEN val, wat leidt tot een ondergrondse basis van reptielen.

Ten achtste, de bananenberichten (het gezwam) die de laatste paar dagen over internet zijn verspreid, zijn het bewijs dat het grootste deel van de oppervlakte bevolking niet klaar is voor contact. Dus niet klagen als er in de toekomst vertragingen optreden.

Gelukkig zijn veel mensen gezond genoeg om met eigen ogen te zien dat ik niet ben vervangen door een kloon, en dat mijn intel nog steeds staat:

https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/05/14/info-blog-the-event-nl-prepare-for-change-over-belangrijke-aankondiging-van-cobra-edward-morgan-13-mei-2018/

Overwinning van het licht!

Cobra.

Bron:
http://2012portal.blogspot.com/2018/05/entry-protocols-update.html/

Vertaling FrankW

Geplaatst 14 mei 2018

Advertenties