The Portal: Cobra’s Update over Toegangsprotocollen, 9 mei 2018.

The Portal: Cobra’s Update over Toegangsprotocollen, 9 mei 2018.

Achter de schermen bereiden de Lichtkrachten de meest ontwaakte individuen van de oppervlaktebevolking voor op fysiek contact met positieve ondergrondse en buitenaardse krachten.

Deze voorbereidingen maken deel uit van een groot project waarbij ik betrokken ben.

Volledig in lijn met de nieuwe (bèta) tijdlijn, kunnen bepaalde meest ontwaakte leden van de oppervlaktebevolking al dan niet de mogelijkheid krijgen om het oppervlak van de planeet te verlaten en geaccepteerd te worden binnen de ondergrondse verzetsbeweging of andere positieve Agartha-facties.

De recente profetische droom van Teresa Yanaros is een direct resultaat in deze reeks van stappen tot ontwaking en vereist een gedetailleerde analyse:

https://eventnl.wordpress.com/2018/05/10/ik-ben-uitgenodigd-voor-de-binnenaarde-teresa-yanaros-2-mei-2018/ (Nederlands)

https://thedivinefrequency.com/2018/05/02/i-was-invited-to-the-inner-earth/ (Engels)

https://thedivinefrequency.com/2018/05/05/synchronicity-cobras-update-and-my-inner-earth-activation/ (Engels)

De droom vond plaats in een hypnagogische staat, een dunne lijn tussen de wakende staat en slaap wat een poort is tussen fysieke en hogere dimensies:

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Hypnagogie (Nederlands)

https://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia (Engels)

De droom werd veroorzaakt als een signaal voor de oppervlaktebevolking om zich voor te bereiden op het contact met het Agartha-netwerk en onthult feitelijk een groot deel van de toegangsprotocollen.

Als je dit leest, kan je wel of niet worden uitgenodigd om vóór de Event tot het Verzet of een andere positieve Agartha-factie toe te treden.

Ik kan een exacte beschrijving en begeleiding geven voor de toegangsprotocollen tot het Verzet. Ik kan geen exacte toegangsprotocollen geven voor andere positieve Agartha-facties, hoewel ze in de meeste aspecten vrijwel hetzelfde zijn.

Als je bent geselecteerd voor pre-Event toegang tot de Verzetsbeweging, zijn de ingangsprotocollen als volgt:

1. Je wordt fysiek gecontacteerd door een verzetsagent (Hij of zij spreekt je aan… red.) vlakbij de plek waar je woont. Hij of zij zal gewone burgerkleding dragen en zal een zeer positieve energie uitstralen. Hij of zij zal zichzelf aan je voorstellen en je vragen of je bereid bent om tot het Verzet toe te treden. Er zal je worden uitgelegd dat je na het toe treden tot het Verzet GEEN fysiek contact kunt hebben met de oppervlaktebevolking.

2. Je krijgt tussen de 5 en 15 minuten om je persoonlijke spullen bij elkaar te zoeken om die mee te nemen. Je wordt gevraagd om alleen voorwerpen met een persoonlijke emotionele waarde (trouwringen, foto’s van geliefden, …) mee te nemen, omdat alle andere objecten (kleding, voedsel, goud, contanten, identiteitsbewijzen…) eenvoudig gereproduceerd kunnen worden met replicatoren. Je krijgt een kleine tas en al je spullen moeten in die tas passen. De vereisten voor afmetingen en gewicht zullen sterk overeenkomen met de vereisten die astronauten hadden voor hun persoonlijke items op een Space Shuttle:

https://www.quora.com/Are-astronauts-allowed-to-bring-personal-belongings-aboard-the-ISS-E-g-family-photo-teddy-bear-lucky-necklace-etc-What-are-the-physical-limitations-on-bringing-personal-stuff-by-weight-and-dimensions

3. De verzetsagent begeleidt je naar het toegangspunt naar het Verzet. Dit is meestal een bedrijfsdeur in de kelder of basement in een bedrijfsgebouw in de buurt van je huis. Daar zal hij je begeleiden bij het afdalen van een trap die je zo’n 30 meter/yards onder de grond naar het hoogste niveau van het Verzet brengt. De trap ziet er ongeveer zo uit:

RES.jpg

4. Wanneer je het niveau van de Verzetsbeweging bereikt, zul je een hightech deur tegenkomen die leidt naar een constructie die er ongeveer uitziet als een douchecabine:

Z1.jpg

Op dit punt zal de agent je de laatste keer vragen of je bereid bent om tot het Verzet toe te treden. Als je weigert, wordt je teruggebracht naar de oppervlakte en zal er voor de Event nooit meer contact met je worden opgenomen. Als je het accepteert, laat de agent je met rust en ga je zelf via de hightech deur naar binnen. Daar wordt je gevraagd om al je kleding uit te doen en de tas met jouw persoonlijke bezittingen in een speciale lade te leggen. Vervolgens wordt je gevraagd om de “douchecabine” binnen te gaan, waar je wordt gedesinfecteerd van alle nanotechnologie en van de meeste virussen en bacteriën.

5. Je verlaat de “douchecabine” aan de andere kant en je gaat de ruimte van de Verzetsbeweging binnen, schoon, opgefrist en gedesinfecteerd. Op dit punt zul je je veel beter voelen, met uitbarstingen van innerlijke vreugde en je zult je heel levendig en vol van energie voelen.

Een nieuwe set kleding wacht op je in de lade, waarbij je originele kleding wordt gedesintegreerd en jouw persoonlijke spullen in de zak op je wachten, gedesinfecteerd en vrij van nanites.

6. Dan ga je de volgende kamer binnen waar een arts een medische controle zal uitvoeren. Deze controle duurt ongeveer 30 minuten en is helemaal zonder ingreep en pijnloos. Als u een ernstige medische aandoening had voorafgaand aan uw binnenkomst bij het Verzet, zal dit in de meeste gevallen binnen een extra 10 tot 20 minuten worden gecorrigeerd met een speciale quantumcorrectiekamer door middel van een pijnloze procedure. Nadat de medische procedures zijn afgerond, krijgt u een speciaal drankje dat een ontgiftingsproces in gang zet.

7. Je krijgt je eigen kamer om uit te rusten en te slapen en door een detox-proces te gaan, dat soms behoorlijk intens is en erg onaangenaam kan zijn. Dit proces duurt meestal 1-3 dagen en zal je helpen de meeste fysieke, energetische en emotionele onzuiverheden die je tijdens je leven op het oppervlak hebt verzameld, los te maken. Tijdens het proces kan je gemiddelde tot matige bijwerkingen van het detoxproces ervaren, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lichte misselijkheid, braken, hevig loslaten van emoties, geen eetlust hebben en langdurig slapen.

8. Nadat het ontgiftingsproces is beëindigd, kun je je vrij bewegen in enkele van de buitenste delen van het Verzet:

Je wordt langzaam geïntegreerd in de gemeenschap van het Verzet (Resistance Society) en zal je jouw plaats vinden binnen de zielsfamilie van het Verzet (Resistance Soulfamily):

https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/04/07/cobra-zielsfamilies-2-april-2018/ (Nederlands)

http://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html (Engels)

9. Nadat je tot het Verzet bent toegelaten, kan je niet terug naar de oppervlakte gaan, contact opnemen met de oppervlaktebevolking (Let op: Ook niet naar je partner, kinderen, gezin, familie of vrienden… red.), of zelfs het internet- / gsm-netwerk van de oppervlakte gebruiken, behalve in uiterst zeldzame gevallen die rechtstreeks verband houden met uw missie. Je zult alleen na de Event (de Gebeurtenis) in staat zijn om direct contact te maken met de menselijke populatie aan de oppervlakte.

Overwinning van het licht!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2018/05/entry-protocols.html/

Vertaling FrankW

Geplaatst 11 mei 2018

Advertenties