Op herhaling – The Portal: Cobra’s Plasma en de Planetaire Situatie Update, 7 oktober 2014.

Op herhaling – The Portal: Cobra’s Plasma en de Planetaire Situatie Update, 7 oktober 2014.

Het opruimen van de Chimera-groep gaat door. Hun Long Island-fort kan niet zo gemakkelijk worden verwijderd omdat het verbonden is met het scalaire plasma-netwerk dat de ruggengraat vormt van de sluier, die zich uitstrekt tot een hoogte van 8,6 mijl boven het oppervlak van de Aarde. Dit is precies het punt waarop de Chimera en de Archons hun krachten bundelen om hun quarantaine Aarde te verdedigen.

Om echt uit te leggen wat er aan de hand is, zullen we te maken krijgen met zeer diepe occulte kennis die voor sommige mensen misschien nog veel verder dan sciencefiction gaat.

Natuurkundigen zouden plasma beschrijven als geïoniseerd gas, terwijl een ervaren occultist plasma zou beschrijven als een verborgen laag / dimensie tussen het gasvormige en het vierde etherische laag:

Plane.gif

De plasma laag tussen het fysieke en etherische is de verborgen plaats waar de archonten het grootste deel van hun duisternis hebben verborgen en dat was hun grootste geheim. De plasma laag / niveau werd gecreëerd als een resultaat van torsiekrachten tussen het fysieke en etherische als een direct gevolg van kosmische anomalie toen het universum werd gecreëerd en wordt ook de ‘Afgrond’ genoemd. Het is toegankelijk, maar niet aan te raden! Via verborgen portalen die binnen Sephira Daath te vinden zijn op de kabbalistische levensboom:

http://hermetic.com/caduceus/qabalah/046_kab.html

Er zijn quantum singulariteit wormgaten binnen het plasma niveau en in de occulte terminologie worden ze de Tunnels van Seth genoemd. Die wormgaten bevatten strangelet- en toplet-bommen en ze zijn verbonden met de fysieke Zwarte Steen (Black Stone) op de Long Island-locatie. Dit is de belangrijkste reden waarom het opruimen van het scalaire plasma-netwerk en de sluier (Veil) zo lang duurt.

De Lichtkrachten hebben met deze situatie te maken en er is aanzienlijke vooruitgang geboekt met betrekking tot het verwijderen van de plasma-strangelet-bommen, terwijl plasma-toplet-bommen nog steeds een uitdaging blijven.

Compression%2BEvent%2BHorizon%2B2.gif

Er is een ander niveau / vlak dat lijkt op plasma, maar op een veel hoger octaaf, tussen het hogere mentale (manasische) en het buddhische vlak. Dat vlak wordt het buddhi-manas-membraan genoemd en scheidt de rijken van Eenheid van de rijken van Dualiteit. Dit membraan werd gecreëerd als een resultaat van torsiekrachten tussen het mentale en buddhische (intuïtieve) vlak als een direct gevolg van kosmische anomalie toen het universum werd gecreëerd. Dit membraan is het eerste dat ons scheidde van de Bron toen we afstamden in de Schepping als vonken van bewustzijn lang geleden in de galactische geschiedenis. De dichtheid van dit membraan zal na de Event sterk worden verminderd wanneer de kosmische anomalie van de duisternis uiteindelijk zal worden gewist.

Terwijl de Chimera langzaam aan kracht verliest, doen zich interessante intel-lekken voor:

http://www.openminds.tv/nsa-says-lost-non-redacted-ufo-files/29986

Veelbelovende nieuwe technologieën worden geïntroduceerd:

http://rt.com/news/188332-mox-nuclear-fuel-production/

http://inhabitat.com/the-worlds-first-saltwater-powered-electric-car-is-now-street-legal-in-germany/

De Oosterse Alliantie (Eastern Alliance) boekt aanzienlijke vooruitgang op financieel gebied om de dominantie van het petrodollarsysteem te doorbreken:

http://finance.yahoo.com/news/china-start-direct-currency-trading-euro-110234836–finance.html

http://www.examiner.com/article/china-will-use-gold-and-gold-pricing-to-force-global-currency-reset

http://rt.com/business/191804-russia-ditch-dollar-2-years/

Zoals je waarschijnlijk weet, heeft de angst voor Ebola niet de impact waar de Cabal op hoopte en al hun pogingen om een ​​wereldwijde oorlog te creëren vallen ook uit elkaar.

De Islamitische Staat (IS), een creatie van de Jezuïeten, heeft veel aandacht in de massamedia. Eén doel van de Archonten en hun Jezuïetstromannen in hun occulte oorlog tegen het volk is om de naam van godin Isis te associëren met hun duistere creatie in de hoofden van de meeste mensen (de massa). Daarom zou ik willen voorstellen dat alle alternatieve media stoppen met het gebruik van de naam ISIS voor de Islamitische Staat, maar in plaats daarvan beter ISIL of Islamitische Staat gebruiken. U kunt deze petitie ook ondertekenen:

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/767/932/805/?z00m=21513247&redirectID=1467294665

Ik ben benaderd door een groep schrijvers die contact hebben gehad met de Indonesische en andere Oost-Aziatische Agarthaanse netwerken van 2009-2013. Die groep heeft gesuggereerd dat mensen niet passief op de Event wachten en veel basisideeën hebben gegeven wat er kan worden gedaan:

http://thewhitebook2015.blogspot.tw/2014/08/the-white-book.html/

https://medium.com/@Frodonomics2015/critical-mass-create-a-billion-jobs-now-dfc16d1aa50b

Een ander mooi idee is verschenen dat mensen kan doen heroverwegen is hoe ze hun huisvestingssituaties moeten oplossen:

http://www.lifebuzz.com/earthships/

Overwinning van het Licht is nabij!

Cobra.

Bron: http://2012portal.blogspot.nl/2014/10/plasma-and-planetary-situation-update.html/

Vertaling FrankW

Opnieuw geplaatst 6 mei 2018

Advertenties