“Chemtrail hoest” overspoelt het land – de dood door ademhalingsziekte is enorm toeg enomen, door Sjouke van der Naalt, 19 april 2018.

“Chemtrail hoest” overspoelt het land – de dood door ademhalingsziekte is enorm toegenomen, door Sjouke van der Naalt, 19 april 2018.

Heb je gemerkt dat iedereen om je heen enorm hoest? Ik noem dit nieuwe syndroom, “de chemtrail hoest”.

Mijn vrouw hoest, ik hoest en nu ook, onze honden hoesten. In slechts vier jaar tijd is de sterfte aan luchtwegaandoeningen explosief gestegen van de 8ste in de wereld naar de 3de en mogelijk zelfs de 2de.

Als iemand in het congres een brief krijgt met een beetje wit poeder erin, wordt de Capitool geëvacueerd en worden de media opgeschrikt en beginnen ze “terroristen” te schreeuwen.

Honderden tonnen nano-aluminium en barium worden er echter dagelijks over iedereen heen gespoten en toch lijkt het niemand wat te schelen.

Gisteren hoorde ik Alex Jones zijn uitzending beginnen met te zeggen dat zijn keel aangetast is en zijn stem werd verstoord door iets in de lucht, maar hij wist niet wat het was.

Een uur voor de aanvang van zijn show hoorde ik ’s werelds grootste expert op het gebied van chemtrails en geoengineering (De Wiginton) een interview voeren en ook hij klonk verschrikkelijk.

Alex heeft het vaak over wat mensen zullen verdragen. Een van zijn ideeën is om van deur tot deur te gaan in Austin en huiseigenaren te vragen of het in orde zou zijn om camera’s in hun slaapkamers te plaatsen en vervolgens hun gesprekken op te nemen.

Natuurlijk zou geen enkele gezonde persoon dat toestaan, maar toch staan ze toe dat de NSA en talloze andere agentschappen en particuliere bedrijven precies hetzelfde doen via hun smart TV’s en smartphones.

Dit is mijn idee. Hoe zou iemand van Infowars of een andere patriotradio het vinden als ik jouw kind ergens in het nauw zou drukken, een blikje insectenspray opende en het hele blikje op het gezicht leeg zou spuiten?

Je zou het waarschijnlijk niet al te leuk vinden en toch tolereer je dat Bill Gates en de rest van de geo-engineering fanatici dagelijks hetzelfde doen.

Hoe kan het dat dit soort dingen niet elke dag worden besproken? Is iedereen in de alternatieve media ook gek geworden? We weten dat nano deeltjes van aluminium erg schadelijk zijn voor de hersenen en verantwoordelijk zijn voor het doden van alles wat leeft en toch wordt het zelden besproken en wordt er heel weinig moeite gedaan om het te ontmaskeren en te stoppen.

Dagelijks vliegen ze over ons land. Ik heb deze recente satellietbeelden bewaard om te laten zien hoeveel materiaal ze op ons dumpen. De sproeiers herhalen dag na dag hetzelfde patroon, op enkele uitzonderingen na.

Lees verder:

https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/04/19/chemtrail-hoest-overspoelt-het-land-de-dood-door-ademhalingsziekte-is-enorm-toegenomen/

Advertenties