Zin in een goed gesprek?

Zin in een goed gesprek?

Veel lezers ervaren dat het lastig is om ‘alternatieve’ onderwerpen te bespreken. Mensen staan er niet voor open, of zijn meer gericht op andere zaken. Hoe breng je ‘chemtrails’ ter sprake of ander ‘verborgen nieuws’? Exclusief voor Ella Ster ontworpen t-shirts maken het mogelijk om op een laagdrempelige manier over zulke onderwerpen te praten.

Ik zat regelmatig op een verjaardagsfeest of een gezellige borrel met de buren, waarbij de tijd werd gevuld met ‘ditjes en datjes’ en ‘koetjes en kalfjes’; welke koffiepad is het lekkerst en waar is die het goedkoopst te krijgen? Wat is de nieuwste Netflix-serie? De laatste mode, de kleur keukenkastjes en geplande verbouwing en natuurlijk niet te vergeten de vakantieplannen. Het is uiteraard prima om deze onderwerpen te bespreken. Begrijp me niet verkeerd, alles mag besproken worden, ook mondaine of onbeduidende, alledaagse zaken.

Maar als er alleen maar over dit soort triviale onderwerpen gesproken magworden en alle thema’s die te maken hebben met de onderdrukking, manipulatie en de transitie van de mens moeten worden vermeden, ontstaat er in mijn ogen een onbalans. Vaak is het onderliggende angst waarom bepaalde thema’s worden vermeden of weggewuifd. Het zijn namellijk overweldigende thema’s, zoals de wereldwijde aanval op en de controle van de mensheid, door bijvoorbeeld chemtrails. Of een onderwerp als pedonetwerken en satanisch ritueel misbruik. Niet bepaald een thema waarmee je er tijdens een feestje de sfeer er goed in krijgt…

Het is sowieso lastig om alternatieve thema’s te introduceren die minder gangbaar zijn, maar wél besproken mogen worden. Het zijn onderwerpen die bewustzijnsverruimend zijn en er heel erg toe doen. De gespreksonderwerpen die tot de kern kunnen leiden van vragen zoals: “Wat is onze rol hier op aarde?” en “Welke transitie maakt de mensheid door?” of “welke krachten proberen deze transitie te dwarsbomen en hoe blijven we zelf op koers?”

Dit thema’s die kunnen leiden tot gesprekken op verschillende niveaus. Van de technisch feitelijke aspecten, zoals het ineenstorten van de 3e toren (WTC7) op 9/11, de samenstelling van chemtrails en hoe je ze kunt onderscheiden van contrails en de zichtbare resultaten van de New World Order-agenda in zaken zoals het genderneutrale beleid. Het ter sprake brengen van bedreigende thema’s zoals 9/11, chemtrails, satanische sektes, de transhumanistische en genderneutrale agenda leidt ook vaak ook tot de kernvraag “Waarom?” “Waarom doet de elite dit? Wat is hun belang?” Het kan dus een ingang zijn om een heel interessant gesprek op gang te brengen. Maar hoe breng je deze onderwerpen ter sprake?

T-shirt als communicatiemiddel

De T-shirts uit de serie “Zin in een goed gesprek?” kunnen op een laagdrempelige manier zo’n gesprek op gang brengen. Ook met mensen op straat. Zo is er een ontwerp met de vraag: “Vandaag al chemtrails gezien?” of “Wat gebeurde op 911 met de 3e toren?”. Met zo’n tekst kom je eenvoudig met anderen tot een goed gesprek. Enerzijds met gelijkgestemden die meteen snappen wat je bedoelt, anderzijds met de minder ontwaakte, maar nieuwsgierige medemens die wellicht vraagt vragen wat ermee wordt bedoeld. Dan is er een zaadje geplant en wie weet leidt het tot een diepgaand gesprek. Wij zien de T-shirts dan ook als een verlengstuk van de blog en als een aanvullend medium om de boodschap uit te dragen.

De Ella Ster T-shirts en andere merchandise met exclusieve bedrukking worden sinds kort verkocht in de shop-in-shop op Zazzle. Deze designs hebben betrekking op de onderwerpen waarover we schrijven zoals: ‘de rode pil slikken’, ‘rode of blauwe pil?’ gender-neutraliteit, de ‘dots verbinden’. Neem eens een kijkje in de Ella Ster Zazzle-shop.

Het leuke van Zazzle is dat je op basis van de bedrukking, keuze hebt uit verschillende modellen. Zo kun je de print op verschillende producten laten drukken en met een druk op de knop wisselen van kleur, model en heren- of damesshirt. Je ziet dan meteen het resultaat.

Zazzle_Goed_gesprek_wit_D
Zazzle_Goed_gesprek_d.blauw_H2

Zazzle_Goed_gesprek_blauw_raglan_D2

Wanneer je een ontwerp kiest kun je aan de rechter menu verschillende kleuren en type kledingstukken kiezen, en wisselen van heren naar dameskleding. Klik hier voor de Zin in een goed gesprek-collectie.

“Vandaag al chemtrails gezien?”

“Wat zijn dat, chemtrails?” Op die vraag kun je aanvankelijk een kort antwoord geven dat chemtrails, in tegenstelling tot contrails (condenssporen), nano-deeltjes bevatten zoals: giftige metalen, chemische stoffen en soms ook virussen. Je kunt uitleggen dat je chemtrails kunt herkennen aan het kilometers lange vliegtuigspoor dat niet (zoals condens logischerwijs wel doet) na een paar minuten oplost. Vergelijk het met je warme adem die je uitademt als je over een koude bergtop loopt. Dan is het toch ook ondenkbaar dat dit condensspoor langer dan een kwartier blijft hangen?

Lees het hele artikel op: http://www.ellaster.nl/2018/03/31/zin-in-een-goed-gesprek/

Inmiddels is de blauwe lucht, waar we vandaag mee begonnen, volgespoten met chemtrails die tot een grijze wolkensluier zijn uitgewaaierd, 7 april 2018 omstreeks half twaalf.

Geplaatst 7 april 2018

Advertenties