www.ellaster.nl: ‘Tijdcapsule met buitenaardse informatie verborgen in het Witte Huis’, 7 april 2018.

http://www.ellaster.nl: ‘Tijdcapsule met buitenaardse informatie verborgen in het Witte Huis’, 7 april 2018.

Al decennialang kijkt men uit naar het moment dat een Amerikaanse president het bestaan van buitenaards leven bekend maakt. John F. Kennedy was het van plan, maar werd vrij snel daarna vermoord. Ook Eisenhower en Nixon wilde het UFO-dossier openbaar maken. Omdat ze daarin werden gedwarsboomd, hebben beide presidenten voor de toekomstige generatie een tijdscapsule in het Witte Huis verborgen met daarin opzienbarende informatie over buitenaards leven, UFO-technologie en vrije energie. De persoon die erbij was toen Nixon zijn tijdscapsule verstopte, heeft een officiële aanvraag ingediend tot openbaarmaking.

Nixon was op de hoogte van het UFO-dossier en wist dat Amerikaanse wetenschappers op Los Alamos in het geheim samenwerkten met een buitenaardse groep. Ook was er een formule ontwikkeld waarmee de VS energie-onafhankelijk kon worden. Dit zou voor de mensheid een enorme stap vooruit betekenen. Hij wilde deze informatie openbaar maken en vertelde dit aan geheim agent en Witte Huis informant Robert Merritt. Het Watergateschandaal dat op punt stond open te breken, strooide roet in het eten. Nixon voorzag dat hij gedwongen zou worden op te stappen en begreep dat hij niet de disclosure-president* werd.

*) Disclosure: het proces waarbij de geheimen van de Illuminati, Deep State en het geheime ruimtevaartprogramma wordt onthuld. De term wordt specifiek gebruikt met betrekking tot de onthulling van het bestaan van buitenaardsen, break-away beschavingen, UFO-technologie en buitenaardse koloniën op Mars en de Maan.

In de dagen voordat het Watergateschandaal losbarst, neemt president Nixon Robert Merritt mee naar een ondergrondse locatie onder het Witte Huis, waar in totaal drie besprekingen plaatsvinden. Robert Merritt werkt als regeringsinformant nauw samen met de president. Hij is een belangrijke getuige in het Watergateschandaal. Merritt vertelt dat Nixon de informatie omtrent buitenaardsen voor de toekomstige generaties in het Witte Huis wilde achterlaten. In het bijzijn van Robert Merritt verstopt hij een brief, een tijdscapsule die in de toekomst geopend wordt.

Robert Merritt in de tijd van Watergate.

De brief van vijf pagina’s bevat informatie over geavanceerde, buitenaardse technologie, het UFO-dossier en buitenaards leven. Het bevat tevens een formule voor een nieuwe energievorm waarmee energie-onafhankelijkheid (vrije energie) kan worden verkregen. Deze formule kwam niet alleen van Tesla, maar ook van een buitenaardse groep.

Nikola Tesla

44 jaar na dato kampt Robert Merritt met ernstige gezondheidsproblemen en wil nog voor zijn dood de locatie van de tijdscapsule bekend maken. Via de advocaat Douglas Caddy —ironisch genoeg dezelfde advocaat die destijds betrokken was bij het Watergateschandaal — stuurt Merritt eind februari een brief naar National Archive en aan president Trump. Hij biedt aan om de locatie van de tijdscapsule bekend te maken, op voorwaarde dat de informatie naar de media wordt gestuurd en met het grote publiek wordt gedeeld.

Hij is ervan overtuigd dat de tijdscapsule nog steeds aanwezig is in het Witte Huis, gezien de wijze waarop het ‘zichtbaar’ maar voor niet-ingewijden onherkenbaar is verborgen. In het Engels zeg je: “hidden in plain sight.”

Het National Archive heeft nog niet gereageerd op zijn verzoek en de kans is klein dat zij erop in gaan. Er zijn echter tekens dat Trump wel van het aanbod gebruik zal maken. Niet alleen omdat wordt aangenomen dat Trump allang op de hoogte is van het buitenaardse dossier, maar omdat hij een heel bijzondere band had met Nixon. Hierover verderop in het artikel meer.

President Richard Nixon had de disclosure-president kunnen zijn.

De tijdscapsule van Nixon met buitenaardse informatie is niet de eerste of enige tijdscapsule in het Witte Huis. Ook Eisenhower verborg er in 1953 één toen Nixon vice-president was. Deze tijdscapsule werd Project-X genoemd. Dit wordt geciteerd in verschillende biografieën over Eisenhower. In de presidentiële bibliotheek wordt een X-brief bewaard die pas in 2053 opengemaakt mag worden, 100 jaar nadat Eisenhower de tijdscapsule in het Witte Huis heeft verstopt. Aangenomen wordt dat de brief de locatie van de tijdscapsule aanduidt.

Lees het hele artikel op:
http://www.ellaster.nl/2018/04/07/tijdscapsule-met-buitenaardse-informatie-verborgen-in-het-witte-huis/

Geplaatst 7 april 2018

Advertenties