Lente Equinox-Pasen-Ishtar – Terugkeer van de Godin, 11 maart 2018.

Lente Equinox-Pasen-Ishtar – Terugkeer van de Godin, 11 maart 2018.

Zoals ik in mijn vorige bericht al zei, is de Lente-Equinox een krachtig moment voor de energie van de Godin, wanneer nieuw leven door de Godin wordt geboren:

"Er is één stap in de cyclus die vooral belangrijk is voor de energie van de Godin: de Zonsopgang, de Lente-Equinox. De Godin is degene die op allerlei mogelijke manieren nieuw leven baart.
Etymologie en fonetiek hebben hier veel aanwijzingen over. Dit is de tijd van Pasen, dat is Godin Ishtar. De zon komt op in het oosten, samen met de East Star / Ishtar: Venus is de eerste ster die ’s morgens in het oosten opkomt, daarom wordt het de EastStar genoemd, ook werd het Lucifer genoemd (dat woord verwijst oorspronkelijk naar Venus), wat letterlijk in het Latijn de Lichtbrenger betekent, omdat de Godin Venus het nieuwe leven brengt zoals de planeet Venus het nieuwe Licht in de morgen brengt.
Het woord ’s morgens, van het Germaanse Morgen, is een andere Godinnennaam: Morgan LeFay. Morgan betekent etymologisch geboren uit de zee, het water van het nieuwe leven dat geboren wordt, net zoals het Griekse equivalent voor Ishtar/Venus dat Aphrodite is, wat ook letterlijk betekent geboren uit de zee."

blogger-image--1662696630.jpg

De tijd van Pasen is tijdens de Lente-Equinox, zoals het was in de oude Keltische kalender, genoemd naar hun Godin Ostara of Eostre, die namen of aspecten zijn van Godin Astara / Isis / Ishtar / Venus / Aphrodite.

Het ei symboliseert duidelijk dit nieuwe leven dat geboren wordt, vooral omdat de eivorm gebaseerd is op een gouden verhouding. Het konijnensymbool heeft verschillende betekenissen, een ervan is dat er een vorm van een konijn op de maan te zien is (die de energie van de Godin overdraagt):

blogger-image-475000856.jpg

Dit nieuwe leven dat wordt geboren is ook de terugkeer van de godin zelf. Dus zou ik mensen willen uitnodigen om de Return of Goddess-meditatie te doen op de Lente-equinox op 20 maart, op het moment van zonsopgang en/of welke tijd dan ook:

https://welovemassmeditation.blogspot.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

http://2012portal.blogspot.com/2018/02/power-of-goddess.html

In het Nederlands:
https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/02/19/cobras-update-kracht-van-de-godin-18-februari-2018/

Dit kan gedaan worden in aanvulling op andere gesynchroniseerde meditatie die op de blog We Love Mass Meditation wordt geplaatst, voor de exacte tijd van de Equinox.

Overwinning van de Godin 💖

Untwine

Bron: https://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/03/spring-equinox-easter-ishtar-return-of.html

Vertaling FrankW

Geplaatst 11 maart 2018

Advertenties