Cobra’s Update: Kracht van de Godin, 18 februari 2018.

The Portal: Cobra’s Update: De Kracht van de Godin, 18 februari 2018.

Nu we de beëindigingsfase van het planetaire bevrijdingsproces zijn ingegaan, is het van het grootste belang om contact te maken met de vrouwelijke Godinnen-aanwezigheid en de kwaliteiten van liefde, mededogen en tederheid te bevorderen om de overgang te stabiliseren en de wreedheid tegen te gaan die zo veel voorkomt op het oppervlak van de planeet:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/01/isis-astara-goddess-call.html

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/04/notes-from-cobra-and-isis-conference-in_23.html

Goddess%2BAscension.jpg

Mensen op het oppervlak van de planeet zijn geprogrammeerd om te geloven dat zacht zijn en zorgen voor andere wezens een zwakte is.
Deze programmering is afkomstig van de archons, vervolgens gedistribueerd via Jezuiet- en Illuminati-netwerken en vervolgens via de reguliere media naar de oppervlakte-bevolking via de meme van “survival of the fittest”.

Deze meme was verspreid over de oppervlakte-populatie om de zorgzame energie van de Godin te onderdrukken, de energie die de duistere krachten het meest vrezen:

http://www.jchristoff.com/mind-control-directed-entirely-at-the-female/

Nu is het tijd voor ons om te begrijpen dat zorgzame, liefdevolle, zachte energie de energie is die uiteindelijk onze planeet zal transformeren en de Lichtkrachten zal helpen bij het verwijderen van alle duisternis van de planeet. Zacht zijn is GEEN zwakte, het is ultieme kracht:

https://www.wittyfeed.me/story/49982/having-a-soft-heart-in-this-hard-world-is-courage

https://prepareforchange.net/2017/05/07/soft-hearted-modern-world-strength-not-weakness/

Het is ook nu tijd voor alle vrouwen om het zorgzame deel van hun ziel te ondersteunen en uit te drukken, die energie in het planetaire energienetwerk te verankeren en contact te maken met andere zusters in Sisterhood of the Rose:

https://www.facebook.com/groups/242118535999353/

https://www.youtube.com/watch?v=ei6gUtBsC3A&index=116&list=PLwrQzC63PHaL9CmwCajTioXsN4qSmoiqg

Of in het wereldwijde zusterschap:

http://women.unify.org/

Het is erg belangrijk voor de planetaire bevrijding dat zoveel mogelijk mensen de volgende twee godinnenmeditaties zo vaak mogelijk doen:

Goddinnen Vortex-meditatie

1. Til je handen boven je hoofd en begin je lichaam met de klok mee te draaien

2. Terwijl je dat doet, zing mantra iiii (uitgesproken als ee-ee) zodat het door je lichaam heen vibreert en visualiseer dat je lichaam verandert in een schitterende pilaar van licht, met miljoenen regenbooggekleurde sterren verspreid in die pilaar van licht

3. Blijf de mantra zingen en blijf draaien. Na een paar minuten laat u uw handen dicht bij uw lichaam vallen en blijft u met de klok mee draaien

4. Terwijl je dat doet, begin met het zingen van mantra eeeaaa (eee wordt uitgesproken als e in “Amerika” en NIET als e in “Venus”, en a wordt uitgesproken als in “Amerika”) zodat het door je lichaam vibreert en een visualiseer een regenboogdraaikolk van Licht die zich vanuit je hart naar buiten uitbreidt over de hele planeet. Roep de aanwezigheid aan van je spirituele gidsen, Opgevaren meesters, Pleiadiërs, engelen, dolfijnen, tweelingzielen, zielsverwanten, zielefamilies en andere wezens van Licht.

5. Blijf de mantra zingen en blijf draaien en blijf een tijdje in de aanwezigheid van al die wezens van Licht.

http://2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-isultult.html

http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/goddess-vortex-transmuting-darkness

Goddess%2BCircle.jpg

Terugkeer van de Godin meditatie

1. Ontspan je geest en lichaam door een paar minuten je adem te volgen.

2. Visualiseer een pilaar van roze Licht afkomstig van de Galactische Centrale Zon, en door je lichaam naar het centrum van de Aarde gaat. Houd deze pijler van licht een paar minuten actief. Visualiseer dan een liefhebbende vrouwelijke aanwezigheid in de vorm van een prachtige godin die uit de hemel neerdaalt en je fysieke lichaam binnengaat. Deze aanwezigheid zal je innerlijke vrouw harmoniseren en je liefdevoller maken. Blijf een tijdje met die aanwezigheid verenigd.

3. Visualiseer een heldere nieuwe spirituele toekomst voor de mensheid, met mannen en vrouwen die elkaar perfect begrijpen, waarbij onze samenleving boven de behoefte aan oorlogen en conflicten uitstijgt, omdat alle duistere entiteiten, fysiek en niet-fysiek, van onze planeet worden verwijderd. Visualiseer alle wonden van de mensheid die worden geheeld, de hele mensheid wordt geïnspireerd en geleid doordat iedereen een eigen verbinding heeft met hun eigen ziel en de Bron en in perfecte balans zijn met hun innerlijke mannelijke en vrouwelijke aspecten.

Voer deze visualisatie uit volgens de gegeven instructies en wijzig deze niet, anders heeft deze niet het gewenste effect.

De goddelijke mannelijke aanwezigheid (de Held) in ieder van ons moet ook worden geactiveerd. De Held is een krijger die verder gaat dan wraak en machteloze woede door in volledige felle kracht het methodisch verwijderen van de duisternis om daarmee alles wat heilig en mooi is te beschermen, om alle kinderen, vrouwen en mannen te beschermen die zichzelf niet kunnen verdedigen tegen de wreedheid van duisternis die zo dominant is op het oppervlak van de planeet.

Lang geleden waren de wapens van de Held het zwaard en de pen. Nu zijn de wapens zijn op eenpunt gerichte geest, de scalaire beschermingsmiddelen en het computertoetsenbord. En Mjölnir:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/working-with-mjolnir.html

De Held begrijpt dat al het lijden op deze planeet kunstmatig is geconstrueerd. Hij begrijpt dat hij zijn medemensen niet kan laten ontwaken, omdat ze zich hebben teruggetrokken op hun Eilandje van Gezondheid (bier en voetbal) om te voorkomen dat ze de al te wrede realiteit van Draco’s bezetting van de planeet onder ogen zien met alle gruwelijkheden als kindermishandeling en onnoemelijk veel lijden, zoals het werd hier precies beschreven door Benjamin Fulford’s lezer AHZ:

https://benjaminfulford.net/2018/02/14/comment-one-recent-articles-dated-feb-6th-2018/

Het is nu tijd voor ieder van ons om de archetypen van de Godin en Held binnenin jezelf te verenigen, heel te worden en op te houden om met elkaar te vechten en zich gezamenlijk te verenigen in deze laatste fase van het planetaire bevrijdingsproces:

https://www.returntoyourtruth.com/single-post/2018/01/17/Open-Letter-To-The-Resistance-Why-Lightworkers-Attack-Each-Other

Op dit moment heb ik geen toestemming gekregen om informatie over de planetaire situatie vrij te geven, en wanneer ik het kan vrijgeven, zal ik dat doen.

Tot die tijd laat ik je achter met deze video:

Zie voor de Nederlandse tekst van deze video:

https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2018/02/12/communique-van-de-galactische-federatie-voor-de-aarde-12-februari-2018/

Overwinning van het licht!

Cobra

Bron: https://2012portal.blogspot.com/2018/02/power-of-goddess.html

Vertaald door FrankW

Geplaatst 19 februari 2018

Advertenties