BREAKING NEWS!! door Norbert Pols, 24 januari 2018.

BREAKING NEWS!! door Norbert Pols, 24 januari 2018.

Het grote complot ligt nu op straat. Het grote complot is het zogenaamde “Russian Collusion” complot tegen Donald Trump dat zelfs dateert van voor de verkiezingen in 2016.
Vlak na de inauguratie van Trump kreeg hij de informatie onder ogen dat hij elektronisch bespioneerd door de regering van Obama. Trump werd voor gek verklaard. Die gek-verklaring heeft ondermeer voor de basis gediend om Trump op basis van het 25ste amendement af te zetten. De pers is helemaal los gegaan met het propageren van het idee dat Trump gek is, onlangs is echter het tegengestelde waar gebleken. Trump heeft bij zijn jaarlijkse medical check-up zelfs op eigen verzoek een cognitieve test afgenomen. Hij scoorde 30/30. Niets mis met de hersenen van Trump dus …

De pers was enorm teleurgesteld dat Trump voor deze test geslaagd was en, Doc Ronny Jackson, de arts die ook voor de gezondheid van Barak Obama verantwoordelijk was kreeg van Trump de vrijheid om zijn aandeel in de hiervoor georganiseerde persconferentie zo lang te laten duren als hij wilde. De tactiek van Trump was vrij eenvoudig, hij heeft de pers het gekte narratief afgenomen en heeft ze iets nieuws teruggegeven. Trump was volgens de Ronny Jackson te zwaar, en Trump moet meer bewegen. Vervolgens is de pers losgegaan op de klaarblijkelijk obese Trump en die pers wilde zelfs zover gaan als het continu suggereren van een hartkwaal.

Dat doet Trump continu, de pers begrijpt nog steeds niet hoe het werkt maar, Trump bepaalt waarover zij spreken. Hij levert ze het materiaal bewust, om zo de controle over de onzin te houden plus dat die pers zich steeds belachelijker maakt. Door in zijn Tweets te overdrijven, bepaalt hij het onderwerp waarover hij overdrijft. Hij wordt op basis van die uitspraken voor leugenaar uitgemaakt maar, hij bepaalt wel waar het publieke gesprek over gaat. Dat zien we Trump al geruime tijd doen, Trump begrijpt marketing beter dan de roeptoeters bij de pers, een pers die straks aan zijn bewezen domheid en leugens ten onder gaat.

Ondertussen bleef het geleuter over die Russen ook doorgaan. Newsweek had deze week zelfs nog een artikel waarin de hoop werd uitgesproken dat Hillary Clinton alsnog ‘Commander and Chief’ zou worden. http://www.newsweek.com/hillary-clinton-president-trump-russia-probe-lawrence-lessig-784081 We zijn al bijna anderhalf jaar bezig met het verhaal over het heulen met de Russen en, nu is het bewijs gevonden in de documenten die de FBI niet op tijd ‘verloren’ is. De FBI onder James Comey heeft met de Clinton campagne het Russische spionnen complot in elkaar geschroefd. Aanvankelijk om via een FISA bevel legaal de Trump campagne tijdens de verkiezingen te kunnen bespioneren.

Natalia Veselnitskaya, een Russische advocate die de Magnitsky act sinds 2015 probeert op te heffen, heeft contact gezocht met de Trump campagne op basis van beschadigende informatie die zij beweerde over Clinton te hebben. De Magnitsky act heeft alles te maken met de economische sancties die de VS op Rusland toepast en, daarmee is dan ook meteen het politieke Russische belang in de Trump campagne aan het publiek verkocht. Er heeft een meeting plaatsgevonden tussen Veselnitskaya en tussen Donald Trump Jr in juli 2016.

Trump JR werd niet officieel afgeluisterd dus, niets aan de hand. De Britten hebben veel meer vrijheid in het bespioneren van Amerikaanse staatsburgers en, die hebben details over deze meeting doorgegeven aan de NSA. De NSA voelde zich vervolgens verplicht de FBI te informeren en de FBI heeft een FISA order bij de speciale FISA rechtbank verzocht. Gezien de status van de Russische advocate en haar politieke motieven kon hierdoor de hele Trump campagne elektronisch worden bespioneerd, door de overheid waarvan Obama aan het hoofd stond.

Zo kreeg Hillary Clinton oren en misschien ogen binnen de Trump campagne. De FBI blijkt volledig politiek geëngageerd te zijn, zij wilden Clinton als president en uit interne memo’s bleken ze daarin heel erg ver te gaan. Het spoor naar die memo’s zijn de tekstberichten die FBI advocate Lisa Page en een ‘counterintelligence offical’ Peter Strzok uitwisselden. Page en Strzok hadden een affaire en spraken open in hun tekstberichten over hoe ze Trump uit het Witte Huis zouden krijgen. Direct na de inauguratie van Trump hebben ze zelfs volgens hun tekstberichten een “Secret Society” opgericht om dit doel te dienen.

Opvallend detail is dat Strzok ook de Clinton email affaire heeft onderzocht en heeft geconcludeerd dat er weinig aan de hand was. Dat gaat over de private email server die Clinton gebruikte toen zij minister van BZ was. Hierdoor ontbreekt een hoop informatie die eigenlijk de overheid toebehoort maar, volgens Strzok en Comey was er niets aan de hand.
Comey, Mueller (de huidige onderzoeker naar de Trump/rusland affaire) en Strzok hebben ook allemaal wetenschap gehad van de Uranium1 deal en, dat kon alleen onder de pet blijven als Clinton president was geworden. Trump moest dus weg en, daar hebben ze keihard aan gewerkt maar, niets bleef kleven.

In een eerder verzoek, nog voor de verkiezingen hebben deze krachten ook het ‘PeePee-gate’ rapport laten maken. Dit ging via een advocaten kantoor dat directe banden met de FBI had. Dat advocaten kantoor heeft Christoffer Steele de opdracht gegeven om dit rapport te vervaardigen en de democratische partij en de FBI hebben beiden voor dit rapport miljoenen Dollars betaald. Het hele PeePee-gate verhaal is echter slecht geland. Er waren geen harde bewijzen en het hele verhaal was te kinderachtig en dom.

Nu is het grote complot tegen Trump en de rest van het Amerikaanse volk publiek geworden. De zogenaamde Deep State dacht de controle te hebben over het verkiezingsproces. De MainStream Media blijkt nu ook met zekerheid deel uit te maken van die ‘Deep State’. Trump heeft het rapport zelf vrijgegeven omdat het congres er maar niet toe kwam. Nu ligt een belangrijk geheim op straat, iets dat velen al wisten maar, nu zijn de interne documenten van deze organisaties publiek en daarmee begint de discussie pas echt.

De MainStream Media heeft hier op het moment van schrijven nog steeds niet op gereageerd. De paniek is enorm en, reken maar dat ze daar achter de schermen druk bezig zijn een spin te vinden voor dit verhaal. Dit verhaal is echter groter dan het Watergate schandaal en slechts het begin van de afbraak van die Deep State. Nu zijn er keiharde bewijzen, die komen vanuit het niet corrupte deel van deze organisaties. Intern waren er bij NSA en FBI natuurlijk genoeg mensen die niet corrupt zijn en, omdat iedereen wordt afgeluisterd, worden ook de corrupte topfiguren bespioneerd plus gearchiveerd in de vele datacenter’s waarover deze organisaties beschikken. Zo zijn de tekstberichten van Strzok en Page onderschept.

Binnen de community van spionerende organisaties in de VS bestaat nu een atmosfeer van totaal onderling wantrouwen. De corrupte elementen proberen nu hun sporen te wissen en de vraag is of dat nog lukt. Het is oorlog binnen deze organisaties en er lijkt nu een ‘purge’ op gang te komen omdat de eerlijke elementen binnen deze organisaties zich nu eindelijk gesterkt voelen als klokkenluiders. De kans dat er een hoop mensen werkzaam in deze branche het komende half jaar niet overleven is 100%. Het ministerie van justitie, waarin ook genoeg corruptie heerst, zal tot dagvaarding moeten overgaan van heel veel mensen met als kopstukken de top van de Democratische partij en de FBI.

Er wordt al een aantal maanden gespeculeerd over honderden gesloten dagvaardingen die al klaarliggen dus, er bestaat een grote kans dat die nu zijn uitgedeeld. De fundamenten voor het drainen van the Swamp zijn gelegd. Trump houdt dus woord. Een jaar en 3 dagen geleden kregen we nog te horen dat hij voor verandering zou zorgen en, dat is hem gelukt. Hij gaat straks met een baggermachine door dat moeras en hopelijk weet hij alle ratten te vangen.

Het is een jaar vol met politieke intrige geweest waarvan alleen de mensen op de hoogte waren die de alternatieve media in de VS volgden. We hebben vaak de onbegrijpelijke moves van Trump met het voordeel van te twijfel moeten bekijken. We hebben niet alle informatie maar, nu dat het hele Trump/Rusland verhaal in elkaar stort zal het wel niet meer lang duren voordat Putin naar de VS komt of andersom. De VS van Trump heeft namelijk een aantal belangrijke zaken met het Rusland van Putin gemeen. Beiden willen soevereiniteit, veilige grenzen, vrije handel en economische soevereiniteit. Daarmee staan zij recht tegenover de globalistische ideologie en, de klap die het globalisme nu in de VS krijgt kan indirect weleens het einde van de EU een extra schop geven.

We zullen de EU de banden met China extra zien aanhalen. China is steeds meer de blauwdruk voor de EU geworden. China is politiek communistisch en economisch fascistisch. Het corporatisme in China is nog veel groter dan hier. Ook daar neemt de corruptie hand over hand toe en, ze hebben de VS onlangs uitgedaagd voor een economisch kooigevecht. Met het nieuwe belastingplan van Trump zijn de belastingen op bedrijfswinsten verlaagd van 40% naar 15%. Daarmee was the corporate tax gelijk aan die in China. Direct daarop heeft China die belasting verlaagd naar 0 en daarmee de economische oorlog aan de VS verklaard. Hoe de EU zich in dit gewoel gaat handhaven is nog niet bekend maar, deze maatregelen kunnen voor ons BNP ernstige negatieve gevolgen hebben.

Dat in combinatie met het straks blootleggen van de wereldwijde corruptie zou binnen de EU voor eenzelfde onrust kunnen zorgen. Hoe lang gaat het nog duren voordat wij de stop uit de Europese Swamp trekken? Overal binnen de EU proberen regeringen nu de informatie-grenzen op te trekken in de hoop dat we in Nederland straks nog alleen de illusie hebben te denken te weten wat er in de wereld gebeurd. Uiteindelijk zullen we zien dat de ontwikkelingen in de VS zich als een olievlek uitsmeren over de rest van de wereld. De corruptie in de VS is namelijk niet anders dan die in Nederland of welk ander EU land dan ook. Anders was het nooit zover gekomen met die EU, anders was het nooit zo misgegaan. We zien al decennia dat we als volk niets meer te vertellen hebben. We zien de oneerlijkheid toenemen en onze belangen worden beslist ondergeschikt gesteld aan andere belangen. Veel mensen willen nog graag in de ontkenning leven dat we niet op een pad zitten waarin we in een Europese superstaat worden gezogen. Het is altijd tegengesproken terwijl we wel die kant op gingen. Wanneer gaan de ogen open?

Er zullen wel wat schrijffouten in zitten maar, ik heb geen zin om het over te lezen. Misschien morgen.

Norbert Pols

Bron: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155163945392703&id=665872702

Geplaatst 24 januari 2018.

Advertenties