Uit elkaar groeien en bewustwording, door Paul Wezenbeek, 17 januari 2018.

http://www.lichtwerkersnederland.nl: Uit elkaar groeien en bewustwording, door Paul Wezenbeek, 17 januari 2018.

Dit is een onderwerp dat velen van ons niet leuk vinden. Ik heb het over relaties die uit elkaar groeien. Helaas gebeurt dit steeds meer en meer. Bij elke leeftijd speelt het een rol. Dit artikel probeert je bewust te maken hoe het komt en wat je er eventueel mee kunt doen.

Natuurlijk zijn er diverse redenen waarom mensen besluiten hun relatie te verbreken. Dat is altijd zo geweest en zal altijd zo blijven. Daar gaat dit artikel niet over. Meer en meer is de reden dat mensen uit elkaar groeien, een spirituele reden.

We worden met zijn allen meer en meer bewust. Er komt steeds meer spirituele energie naar de aarde wat mensen beïnvloedt. We ontwaken en worden meer bewust in rap tempo. En dit is de reden dat de schoen gaat knellen. Jij groeit spiritueel en wordt meer bewust maar je partner doet dit niet. En wat doe je dan?

Het ontwaken en spiritueel groeien is een keuze van de ziel. Bij de een is dit al lang aan de gang, bij de ander begint het net en weer een ander komt er in dit leven helemaal niet aan toe. We zijn allemaal anders. We moeten ons wel realiseren dat we een eigen ziel hebben en dat je partner ook een eigen ziel heeft. Deze houden geen rekening met elkaar wat betreft het tempo van spiritueel groeien. Elke ziel doet wat het beste is voor die ziel op dat moment.

Ziel

Er komt een nieuwe tijd aan (is al aan de gang), dat veel mensen gaan ontwaken en spiritueel gaan groeien. Als je op dat pad komt, ga je als vanzelf zielen naar je toe trekken met dezelfde groei. Je gaat wellicht andere zielen uit je zielengroep ontmoeten. Je kent al die verhalen wel van tweelingziel, zielenvlam, zielenmaatje enz…

Een ziel heeft voordat deze naar de aarde kwam, afgesproken om bepaalde lessen te ervaren/leren. Dit weten en herinneren we niet zelf. Ook heeft de ziel van tevoren afgesproken in welke mate hij of zij in dit leven spiritueel wil groeien. Het is wel zo dat je altijd een keuze hebt. Lukt het je niet in dit leven, dan krijg je de mogelijkheid om in een volgend leven het opnieuw te proberen.

De kans is aanwezig dat jij en je partner elkaar niet hebben uitgekozen vanwege jullie spirituele band. Natuurlijk komt dit wel voor! Als de een dan gaat ontwaken en meer zijn of haar hart wil volgen en de ander in zijn of haar hoofd blijft, kan de relatie gaan wringen. Of hij of zij is heel materialistisch en jij gaat hier steeds minder om geven.

Ziel gaat zijn eigen weg

Een relatie bestaat dus uit twee zielen die beide hun eigen weg willen volgen. Dat kan prima samengaan. Maar het kan ook botsen en verkeerd gaan. Als jij en je partner spiritueel uit elkaar groeien moet je 1 ding onthouden. Je kan niet terug groeien, dat wil een ziel niet. Als je stappen zet in spirituele groei, zal je alleen nog maar verder groeien. Dat wil je ook graag omdat je ziel dit ook wil…

Lees verder op:

https://www.lichtwerkersnederland.nl/2018/01/17/uit-elkaar-groeien-en-bewustwording/

Geplaatst 17 januari 2018

Advertenties