SolarisModalis: Foto’s gemaakt tijdens het raketincident in Hawaï, 14 januari 2018.

SolarisModalis: “Foto’s gemaakt tijdens het raketincident in Hawaï” (en mogelijke aanwezigheid van Lichtschepen tijdens dat ‘event’), 14 januari 2018.

Orbs over Hawaii, 180113, 0916 HST

Solaris stuurde deze link naar mij en ik vond het vrij verbazingwekkend dat iemand de foto’s van wat leek op lichtschepen (of iets dergelijks) tijdens de “raketgebeurtenis” heeft genomen. Waren ze betrokken bij het deactiveren van raketten naar de eilanden? Ik zou niet verrast zijn. “UFO’s” zijn consequent waargenomen rond raketten van raketinstallaties, enz., Toen nucleaire waarschuwingen werden gegeven (ik heb dat tenminste op verschillende plaatsen gelezen en Solaris heeft enkele verwijzingen in dit artikel opgenomen).

Dan Ben Fulford’s CIA-bronnen zeiden dat de raket waarschuwing niet een vergissing was, en dat “Het niet een poging van ‘de cabal’ was om de aanval aan Noord-Korea te wijten en het als een trigger te gebruiken voor hun lange-gewenste WW III … “Nou, misschien hebben de Galactischen (Pleiadeans, Andromedans, Who-the-Heck-Knows-edans hier een rol in gespeeld.) Op het moment dat dit gebeurde was ik NIET wakker en ik had GEEN idee dat er iets aan de hand was.

In ieder geval vind ik dit een geweldige compilatie van gegevens door Solaris. Veel leesplezier. (ook van belang is deze recente Kp-blogpost )

SolarisModalis schrijft:

“Op 13 januari 2018, om 08:07 uur in Hawaï, flitste er een boodschap over tv-schermen en mobiele telefoons. Dit bericht werd acht en dertig minuten later als vals alarm aangemerkt.

Het bericht op mobiele telefoons (allemaal in hoofdletters) was “BALLISTISCHE RAKETTEN OP WEG NAAR HAWAÏ – ZOEK ONMIDDELLIJK EEN SCHUILPLAATS OP – DIT IS GEEN OEFENING”.

Achtendertig minuten later (08:45 uur Hawaii), flitste er een andere boodschap over telefoons waarin stond: “Er is geen raketbedreiging of gevaar voor de staat Hawaï. Herhaling. Vals alarm.”

“Commentaar door Solaris Modalis … Uit bovenstaande interviews bleek dat een sleutelfiguur informatie ontving of apparatuur controleerde in de betreffende faciliteit, vaststelde dat er een aanslag dreigde en vervolgens de waarschuwing uitzond. Het lijkt erop dat het personeel dat in deze faciliteit werkt en toezicht houdt op inkomende raketten, de taak heeft om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen, dus zij hebben de training ervoor en worden als voldoende verantwoordelijk beschouwd om onafhankelijke beslissingen te nemen en de bevolking te beschermen door tijdens een werkelijke aanval.

“Twee foto’s van de Hawaiiaanse lucht, en een interessant verhaal … De volgende foto werd mij toegestuurd door mijn vriend Alex Clark en is te vinden op Facebook. Ik heb niet de accountnaam die aan de foto is gekoppeld. Het is een foto van de live KHON-uitzending die werd genomen eenendertig minuten nadat de noodsituatie als vals alarm werd gemeld.

“… [vier] ronde bollen in de lucht gloeien ongelooflijk helder, zelfs met de foto zo donker als mogelijk was … de hele lichtbollen zijn volledig verlicht en hun kleur is helemaal niet verminderd. Deze technologie voelt heel erg aan als een interdimensionaal lichtschip, of UFO, voor mij … Het is interessant dat de grootste een diamantvorm heeft . Met de kleurbewerkingen verschijnt de ruitvormige UFO ook 3D – hij heeft de vorm van een schip.

“Waren deze UFO’s behulpzaam bij de nood? … dat deze ongewone UFO’s overdag, aanwezig op een buitengewone tijd en in een tijd waarin de mensen van Hawaï en de wereld hulp nodig hadden, mogelijk betrokken waren bij deze noodsituatie – als het een echt noodgeval was … UFO’s staan ​​erom bekend hebben gefocust op nucleaire sites en raketten op deze planeet.

“Een interessant verhaal over Galactische Hulp …

1. Een binnenkomende raket werd opgemerkt en een waarschuwing werd verstuurd. De juiste stappen werden gezet en de juiste beoordelingen werden gemaakt.

2. De Galactische aanwezigheid op aarde – in de vorm van UFO’s – die ingrijpen en de binnenkomende (potentiële) raket(ten) deactiveren en / of hebben neergeschoten.

3. De UFO’s stonden toen al een tijdje ter ‘bewaking’ boven Hawaï en onthulden daarmee hun aanwezigheid in de lucht.

4. De noodtoestand werd een ‘vals alarm’ genoemd – omdat er geen raketten meer door de apparatuur werden gedetecteerd. ‘

Lees verder op: https://kauilapele.wordpress.com/2018/01/15/solarismodalis-1-14-18-photographs-taken-during-hawaii-missile-incident-and-possible-light-craft-presence-during-that-event/

Noot:

Zie ook Cobra’s Update van 16 januari 2018 over Operatie Mjolnir op deze blog…

Vertaald door FrankW

Geplaatst 17 januari 2018

Advertenties