Norbert Pols en zijn visie op Trump en de “Swamp”, 15 december 2017.

Norbert Pols en zijn visie op Trump en de "Swamp", 15 december 2017.

Het gaat nu ruim een jaar in de VS over de zogenaamde “collusion with Putin”. De EU, onze eigen Mark en natuurlijk de NOS doen hier nog steeds vrolijk aan mee maar, dat verhaaltje valt nu als een kaartenhuis in elkaar.
In Nederland hebben we dit hele verhaal niet zo meegekregen ondanks dat dit verhaal de VS en daarmee de wereld in een aardige wurggreep houdt. Het gehele westen is namelijk tegen Trump en daarmee pro Hillary Clinton/Obama. Dit zijn de boegbeelden van de totale westerse corruptie die in de VS zo populair “The Swamp” genoemd worden. Die Swamp is het corruptie netwerk dat het globalisme in de praktijk in het zadel heeft geholpen en, als we ergens de negatieve effecten van dat globalisme ervaren, dan is dat hier in Europa. Dus, wat er in de VS gebeurt is voor ons EU-onderdanen van levensbelang en, daar gaat het blootleggen van de corruptie in een steeds sneller tempo.

Kijken we naar het samenwerken met de Russen verhaal, dan vertoont dat nu alle gaten waarop het op dit moment aan flarden wordt geschoten. Christofer Steele, een ex MI-6 agent, heeft in opdracht van de Clinton campagne en de FBI het zogenaamde PeePee-gate rapport gefabriceerd. Dit was de lezing dat Trump zich heeft laten onder-urineren door een stelletje Russische prostituees in een hotelkamer waar Obama met zijn partner de nacht had doorgebracht. Dat de Clinton campagne zich hiertoe verlaagd heeft is niet zo’n drama, het geeft slechts aan hoever men zich verlaagt om het publiek te belazeren. Dat de FBI Steele voor dit rapport heeft betaald is echter wel crimineel omdat de FBI met dit document in de hand de speciale FISA rechtbank heeft kunnen overtuigen dat Trump onder elektronische surveillance gesteld moest worden.

Toen nog presidentskandidaat Trump en al zijn campagne medewerkers zijn dus afgeluisterd door de overheid want, niemand binnen die overheid wilde Trump als president hebben. Daarom werd Hillary Clinton ook niet vervolgd voor het gebruiken van een private mailserver voor haar werk en de vernietiging van apparatuur zoals telefoon’s, Ipads en harde schijven. De FBI heeft namelijk deze strafbare criminele activiteiten als “onhandig” betiteld en voor wat onhandigheid wordt je in deze niet vervolgd.
Clinton moest president worden en, dat is niet voor niets want, anti-blobalist Trump was een directe bedreiging voor al die officials die zijn gezwicht voor de corruptie die de Clintons, Obama’s en de Bushes over de VS hebben uitgestort. Die Swamp is ouder dan dat, die Swamp heeft president Kennedy het leven gekost en werd door Eisenhower “The military industrial complex” genoemd. Men maakt voorzichtige inschattingen over de corruptie binnen de FBI, de gehele top zou corrupt zijn en ongeveer 40% van alle werknemers bij deze organisatie van crime-fighters in cumulatieve zin.

Ook de DOJ (Department of Justice) blijkt in grote problemen te verkeren. Het departement van justitie laat haar oren hangen naar de FBI. De FBI heeft dus de gehele rechtsgang in de VS in handen en vindt ondersteuning bij de overige 16 geheime diensten die de VS rijk is. Het congres bleek als vertegenwoordiger van de Amerikaanse burger weinig slagvaardig omdat de congresleden met een smetje in hun verleden voor de diensten natuurlijk het meest plooibaar waren. Daarom liepen congressional hearings op niets uit, dit is een continu proces zoals wij af en toe een parlementaire enquete kennen.
De corruptie had dus volledig bezit genomen van de overheid in de VS en, daar was kandidaat Trump niet welkom. Trump is een buitenstaander en, ondanks al die diensten die achter hem aan gingen hebben ze niets kunnen vinden dus hebben ze een Brit een rapport laten maken over iets dat moest lijken op een enorm seksschandaal.

De Trump campagne heeft tijdens de verkiezingen onder de monitor gelegen en nog steeds is er niets concreets gevonden. De hiervoor gebruikte middelen hadden nooit op basis van een buiten de VS vervaardigd rapportje tot stand mogen komen waaraan geen eigen onderzoek ten grondslag ligt.
Nu blijkt, niet onverwachts, dat het gehele team van de FBI dat deze zaak was toegewezen, anti-Trump was. Dit is gebleken uit tekstberichten tussen de onderzoeker van zowel de Clinton-zaak als die van Michael Flynn. Flynn was aangesteld als adviseur voor de Nationale Veiligheid en, had zich als loyaal aan de VS bewezen door in zijn vorige baan aan de bel te trekken als het om militaire inlichtingen ging. Flynn heeft een hele carrière gehad in militaire geheime diensten en is in 2014 ontslagen. Flynn werkte het verspreiden van valse narratieven op basis van valse informatie tegen, waardoor hij op grond van geen ‘team player’ te zijn. Flynn moest dus als eerste weg want, die vormde een blok tussen Trump en the swamp die hem wil verwijderen.

Trump heeft Flynn moeten laten gaan omdat Flynn niet de vice president Pence op de hoogte had gesteld van het feit dat hij de Russische ambassadeur gesproken had over de economische sancties van de VS richting Rusland. Pence heeft hiervan een probleem gemaakt en Trump kon niet verder zonder vice president. Dat zegt heel veel over Mike Pence en waar zijn loyaliteit ligt. Het heeft er alle schijn van dat Trump met de verkeerde man als vice president in zee is gegaan en, dat vormt een enorm risico voor de veiligheid van Trump. Kennedy had Lyndon Johnson als vice president, misschien wel de griezeligste man die ooit in het witte huis heeft gewoond.

Trump kent nu een kleine 20% politieke steun binnen het Amerikaanse regeringsapparaat. Dat betekent dat nieuwe wetgeving moeilijk tot stand komt en, dat hij momenteel gedwongen is bijna autocratisch te handelen. Ondertussen zijn de media aanvallen constant en worden er continu nieuwe schandalen verzonnen en in de propaganda machine gegooid om de senaat en het congres anti Trump te houden. Een aardig voorbeeld hiervan is wat Judge Roy Moore afgelopen dinsdag in Alabama is gebeurd. Moore had gewonnen als hij niet voortdurend en zonder bewijzen voor pedofiel was uitgemaakt voor iets dat 40 jaar geleden had moeten plaatsvinden. Moore was beslist geen ideale kandidaat. Hij was veel te conservatief voor moderne begrippen maar, had wel Trump gesteund als senator van Alabama en, dat mocht beslist niet gebeuren. Moore heeft nipt verloren aan democraat Doug Jones, ook dankzij de volledige tegenwerking van republikeinen als Mitt Romney, presidentskandidaat in 2012.

Dat zegt dan ook meteen alles over de globalistische republikeinen, die liefkozend “neo-conservatieven” genoemd worden en de democraten die “liberalen” worden genoemd. Het is één club die dwars door de partijenpolitiek samenwerkt om het globalisme te stuwen. In Europa zien we hetzelfde gebeuren met alle politieke partijen die pro EU zijn. Ze hebben allemaal dezelfde agenda en daarom zie je oppositie partijen in de bankjes rustig hun tijd uitzitten en soms met een donderspeech de tv halen. De donderspeech heeft nooit echte gevolgen, zelfs de invloed op het stemgedrag van die partijen is minimaal als er van ‘verdeeldheid’ sprake is. Daarom maken die partijen zich ook niet druk over het afschaffen van het referendum. Zonder referenda hoeven zij niet meer voor de schijn de barricades op om een ongewenste uitslag te promoten. Prachtig voorbeeld hiervan blijft de PVV en het Geenpeil referendum. Deze partij had er volgens haar politiek alle belang bij dat men “NEE” zou stemmen toch heeft de partijleiding zich nog geeneens halfzacht ingezet om haar achterban te mobiliseren. Kijkend naar hoe deze partij vervolgens met het verdedigen van de uitslag van dit referendum in de tweede kamer is omgegaan, kun je weer goed zien hoe het beleid doorgaat en de oppositie heel even schone schijn maakt voor de volgende verkiezingen.

In de VS gaat dat heel anders momenteel, daar zijn mensen opgestaan die het bijltje er nog niet bij neergegooid hebben. Daar wordt hard gestreden voor de gerechtigheid die de constitutie dicteert. Bij de FBI gaan koppen rollen, in het congres vallen ze bij bosjes omdat is uitgekomen dat er in de afgelopen jaren al 18 miljoen uit een fonds is gehaald om de slachtoffers van seksueel misbruik aldaar te compenseren. Het mooiste exemplaar was congresman John Conyers. Een man die nog naast Martin Luther King gelopen heeft en zich altijd heeft ingezet voor de rechten van minderheden. Conyers bleek het seksueel misbruiken van vrouwen echter niet als een probleem te zien in zijn strijd voor de gelijke rechten van iedereen. Dat zegt heel veel over de hypocrisie van dit soort mensen en hun criminele inslag. Het feit dat dit soort lieden zich aan hun staf vergrijpen en ze afkopen met geld van de belastingbetaler en een zwijgcontract laten ondertekenen zegt alles. Dat er door en voor congresleden een fonds in het leven was geroepen om dit soort onvolkomenheden te financieren zegt nog eens zoveel over de Amerikaanse politiek. Het is één corrupte bende en sinds Trump wordt het ene na het andere lijk uit de kast getrokken.

Veel van deze lijken worden door de vrije pers uit die kasten gerost en, dat alleen omdat ze nu de steun en een echt platform hebben. De alternatieve rechtse media, zoals ze met een valse liefde genoemd worden, heeft Trump in het zadel geholpen want, op Foxx na verdonken alle media kanalen in de anti-Trump. De enige reden waarom de waarheid zich zo langzaam verspreidt is omdat de MainStream anti Trump is.
De regels binnen de media zijn echter aan het veranderen. Trump kan rekenen op een trouwe achterban die zijn Twitter-berichten verspreiden. Hij Twittert er vrolijk op los en kan iedere keer weer rekenen op wat aangejaagde publieke verontwaardiging waardoor hij het nieuws meer is gaan bepalen dan de media deed. De relatie tussen “Fake News” en Trump is omgedraaid en iedere keer zie je weer mediakanalen op hun bek gaan. Onlangs had men nog, het voor Trump, fatale bewijs in handen dat zijn zoon al voor publicatie van Wikileaks info over Clinton had ontvangen. Achteraf bleek dat ze de datum verkeerd hadden gelezen en niet over redacties beschikken. Alles en iedereen binnen de linkse media was in jubelstemming, totdat het nieuws weer eens gefabriceerd bleek te zijn.

De ‘powers that be’ zijn als de dood voor Trump. Zijn lei is schoon, anders was er al lang wat naar boven gekomen. Hij wordt niet gemotiveerd door financiële belangen, Trump heeft eigen centen en is in vele opzichten geslaagd. Daarmee is hij niet te corrumperen. Hij heeft dat belang niet en beschikt over genoeg ijdelheid om de geschiedenisboekjes in te gaan als de president die de Amerikaanse democratie gered heeft. Hij heeft Clinton verslagen terwijl zij gebruik heeft gemaakt van de medewerking van de overheid, geheime diensten, minderheden en haar geslacht. De coupe in de VS was allang een feit en Trump pleegt een counter coupe die onze steun zou moeten krijgen. Liever een imperfecte democratie dan het socialisme van het globalisme want, dat zullen velen van ons niet overleven.

Het globalisme staat bol van onderdrukking en socialisme. Twee zaken die hand in hand gaan als je kijkt naar de economische politiek ervan en de geschiedenis. Kijkend en vergelijkend naar Nederland en de VS, dan zie je in de VS een strijd die in Nederland alleen gaat plaatsvinden als Trump wint. Zonder Trump zal de beweging blijven bestaan maar, met Trump zal de stroom van het ontmantelen van het globalisme binnen de Amerikaanse regering alleen maar versnellen. Anders krijgen we weer zo’n Warren commision waarin geheime diensten hun geheimen voor de komende 50 jaar verstoppen. Mocht Trump dit niet overleven, dan gaat de VS haar tweede burgeroorlog voeren. Zowel links als rechts heeft de wapens liggen om dit de bloedigste strijd uit de Amerikaanse geschiedenis te maken. Iedereen heeft er baat bij Trump te zien vertrekken. De EU, de VN en zelfs de NAVO is haar leven niet meer zo zeker als ten tijde van de Obama regering. Het Pentagon kan 6,5 triljoen Dollar niet meer vinden en iedereen likt zijn vingers af bij het gesnoep uit de collectieve pot die fiat geld heeft gebracht. Dat is hier niet anders dan in de VS. Ontzettend veel mensen hebben baat bij het verdwijnen van Trump en koorjochie Pence in het Witte Huis. Het komende jaar wordt spannend, iedereen weet het en, het is alleen de vraag wie als eerste met zijn vinger aan de trekker het ding overhaalt en of het raak wordt.

De video van de verhoren van FBI baas Rosenstein…

Bron: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155065879532703&id=665872702

Geplaatst 15 december 2017

Advertenties