Het Energetische Raam van 18 tot 22 december 2017 – Werken met deze Energie

Het Energetische Raam van 18 tot 22 december 2017 – Werken met deze Energie, door Simone M. Matthews.


“In zijn update van 7 december j.l. heeft Cobra de volgende verwijzing vermeld naar dit artikel over het Energetische Raam (poort) vermeld:

“Een multidimensionale poort naar het Galactische Centrum zal geopend zijn van 17 december tot 25 december, met het keerpunt op 21 december, die de voorwaarden voor het plasma vlak in het grootste deel van de ondermaanse ruimte drastisch zal veranderen. Dit portaal wordt hier voor een deel nauwkeurig beschreven…”

http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/
Tijdens ons ENERGETISCH RAAM van 5 dagen (18 december tot 22 december 2017) raad ik jullie aan om elke dag de tijd te nemen om met deze evolutie mee te gaan en contact te maken met de Galactische Evolutionaire Driehoek – om daarmee jezelf te ondersteunen bij het binnenstappen in je grotere evolutionaire doel.

We bestuderen de GALACTISCHE EVOLUTIONAIRE DRIEHOEK diepgaand binnen onze Aetheric Healing ™ eCourse (Etherische Heling), maar hier zijn enkele principes van onze eCourse om je te helpen deze komende dagen het beste uit deze energie te halen:

  • Plaats je handen in meditatie in ‘Gebedspositie’ voor je HART (zie afbeelding onder) en concentreer je op het ritme van je ademhaling. Door je ademhaling werkt je zenuwstelsel als een stemvork of antennes die de signalen van de schepping oppikken; signalen die niet alleen diep in je DNA liggen, maar ook de frequenties van de natuur, de Aarde, de sterren, de planeten, tot en met de sterrenstelsels en universums toe.

  • Zodra je zenuwstelsel in diepe resonantie met het veld is, maak je verbinding met je Hogere Zelf om de waarnemer van je menselijke ervaring te laten zijn binnen de grenzeloze expressie van het Etherische Veld.
  • Laat de ‘antwoorden’ je bewustzijn binnenvloeien. Forceer het niet door de antwoorden naar binnen ‘te trekken’, maar geef je gewoon over en ‘sta’ toe dat ze op hun eigen tijd bewust worden. Het is misschien een gedachte, een visie, een beeld, een geluid, een kleur, een symbool…, en het ‘inzicht’ kan zelfs in de uren / dagen na deze meditatie bij je binnenkomen (door aan antwoorden te trekken, te pushen, ben je teveel in je hoofd bezig, maar deze antwoorden komen vanuit je hart).
  • Zodra je dit heilige inzicht / deze kennis hebt ‘ontvangen’, ga je nogmaals in meditatie (met je handen in Gebedspositie voor je Hart), vervolgens her-vorm je jouw Zenuwstelsel zo dat deze meegenomen wordt in deze NIEUWE staat van zijn. Terwijl je het beeld van heelheid, overvloed, mededogen en vriendelijkheid vanuit een plaats van zelfliefde vasthoudt…, train je opnieuw jouw Zenuwstelsel dat deze wordt meegenomen met deze op LIEFDE gebaseerde frequenties om pijn, worstelingen, verwondingen of ontberingen in je leven te transcenderen.
  • Je zenuwbanen stralen nu dit nieuwe energieveld uit, dat op zijn beurt je DNA activeert, je cellulaire functioneren verandert, je emotionele / mentale geest op één lijn brengt met je IK BEN Aanwezigheid en je met oneindig Zielpotentieel het Aetherische Veld binnenstroomt…, als we samen dit GALACTISCHE RAAM doorkruisen.

OmAhOm
Simone M. Matthews

www.UniversalLifeTools.com

Lees ook:

# De Energetische Uitlijning van 18 – 22 december 2017: https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2017/12/10/de-galactische-uitlijning-van-18-22-december-2017/  

# Het einde van de heersende elite staat in de sterren geschreven: http://www.ellaster.nl/2017/12/10/einde-van-de-heersende-elite-staat-in-de-sterren-geschreven/

  

Bron: http://www.universallifetools.com/tag/galactic-alignment/

Vertaald door FrankW

Geplaatst 11 december 2017

Advertenties