Gerucht: Massale arrestaties – 4.289 Verzegelde aanklachten in alle 94 federale districten – UPDATE, 28 november 2017.

stillnessinthestorm.com: Gerucht: Massale arrestaties – 4.289 Verzegelde aanklachten in alle 94 federale districten – UPDATE, 28 november 2017.

(Stillness in the Storm) Blijkbaar is de lijst met verzegelde aanklachten uitgegroeid tot maar liefst 4.289 aanklachten. Maar het moet worden opgemerkt dat niemand met zekerheid weet waarvoor deze beschuldigingen zijn of wie er worden genoemd.

Ze kunnen zijn voor aan Pedogate gerelateerde massale arrestaties of ze kunnen niets anders zijn dan voor het vervolgen van bendes. Het andere punt om te overwegen is dat het nummeren van de aanklacht per provincie wordt gedaan, door de hele Verenigde Staten. Het aantal van vorige week was ongeveer 1200. De volgende compilatieclaims hebben er meer dan 4.000 gevonden. Dit kan ertoe leiden dat u denkt dat het aantal in een week tijd is gestegen. Maar dit is misschien niet het geval.

De discrepantie kan te maken hebben met de methode die wordt gebruikt om aanklachten te identificeren – mogelijk was op de eerste reeks lijsten niet alle aanklachten in alle provincies voor 2017 samengebracht. Of omgekeerd, misschien staan op deze nieuwe lijst ten onrechte aanklachten die niet voor het lopende jaar meetellen. In elk geval is er in dit stadium niets wezenlijks dat (ik heb gezien) om te bevestigen dat deze aanklachten inderdaad voor Cabal-leden zijn, zoals mensen binnen de criminele overheid of de Deep State.

Gerelateerd: Gerucht: Massa-arrest Update – CIA Hoofdkwartier Overvallen door mariniers: 23 items van bruikbare intelligentie

Doe zoals altijd zelf onderzoek en gebruik je persoonlijke onderscheidingsvermogen voor de betekenis van wat je vindt.

Als iemand informatie heeft over hoe de aanklachttelling is samengesteld of als dit een ongekende uitgifte van aanklachten is – en dat met bewijsmateriaal kan onderbouwen – stuur me dan een e-mail via sitsshow@gmail.com.

 

Update – 28 november, 18:05 uur EST : Ik ontving een e-mail van een van de vermeende onderzoekers die deze lijst hebben samengesteld. Zij verklaarden het volgende:

Als lid van het onderzoeksteam kan ik u vertellen:

1) gezochte datums waren 30-10-2017 tot en met 22-11-2017
2) alle resultaten zijn alleen strafzaken
3) we weten niet specifiek wat achter de zegels zit

Het kunnen onderzoekingen zijn of aanhoudingsbevelen, aanklachten of iets anders dat ze de beklaagde of verwante personen niet willen laten weten voordat er kan worden gehandeld.

– Justin 
Link naar de verzegelde aanklachten:

https://drive.google.com/file/d/1xuzG10HeSIk7dY-kY4p9zD4oX-80oLcw/view

Bron: http://www.stillnessinthestorm.com/2017/11/rumor-mass-arrests-4-289-sealed-indictments-in-all-94-federal-districts.html

Vertaling FrankW

Geplaatst 29 november 2017

Advertenties