“Where Are You Really From?” – Andromeda als Planetaire oorsprong, door Jon Amidon.

3.1 “Where Are You Really From?” – Andromeda als Planetaire oorsprong, door Jon Amidon.

Degenen met een planetaire oorsprong van Andromeda zoeken naar vrijheid. Er is een diepe innerlijke behoefte en drang waardoor ze op zoek gaan naar dit gevoel van vrijheid. Tijdens hun zoektocht kunnen ze van baan, woning of relatie veranderen. Op een gegeven moment zullen ze beseffen dat de vrijheid die ze zoeken, en de gevoelens die ze vaak hebben in de val te lopen, niet te wijten zijn aan hun feitelijke omstandigheden. De echte vrijheid die ze zoeken komt alleen van binnenuit. Het wordt alleen gevonden door het ontwikkelen van zelfliefde en het innerlijke spirituele zelf. De volwassen Andromedaan die dit heeft beseft, werkt met deze kennis om een ​​realiteit te creëren die het mogelijk maakt dat deze behoeften worden gehonoreerd, terwijl ze op andere gebieden blijven groeien.

Andromedanen moeten werken aan kwesties van zelfvertrouwen en liefde. Deze gebieden kunnen duidelijk naar voren komen bij hun behoefte aan ontwikkeling, of ze kunnen worden verhuld. Wanneer zelfliefde en zelfvertrouwen zijn ontwikkeld, zal de innerlijke vrijheid en spirituele verbondenheid in henzelf worden gevonden… daar waar het altijd is geweest, als het vertrouwen en het geloof in het zelf aanwezig waren om het te laten zien. Terwijl dit zich ontwikkelt, wordt de verbinding tussen zichzelf en God sterker. Hierdoor kunnen herinneringen uit vorige levens naar boven komen en beginnen veel oude talenten te ontwaken om opnieuw te worden gebruikt. Veel Andromedanen ontdekken dat ze anderen veel te bieden hebben op het spirituele pad en worden gekend als leraren en genezers.

  

Andromedanen genieten van reizen en gedijen van het ervaren van vele soorten realiteiten. Ze houden van opwinding, activiteit en variatie. Ze hebben wellicht al vroeg verlangens om huizen uit vorige levens te bezoeken, wat gezien wordt als het verlangen om bepaalde plaatsen of interesses in bepaalde gebieden of perioden te bezoeken, zonder precies te begrijpen waarom. Ze kunnen genieten van hard rijden of vliegen in vliegtuigen, omdat dit onderbewuste herinneringen aan ‘thuis’ stimuleert. Andromedanen hebben de neiging om zelf dramatische leerscenario’s te creëren, vanwege hun neiging kritiek op zichzelf te hebben en zichzelf niet serieus te nemen. Door het leren kleinere kansen en lessen ‘op te merken’, zullen ze vermijden om grotere drama’s te creëeren.
De neiging van de Andromedaan om kritiek op zichzelf te hebben, kan ertoe leiden dat zij verwachten dat anderen kritisch over hen zullen zijn. Ze zijn vaak verrast om te ontdekken hoe geliefd ze bij anderen zijn! Uiterlijk zijn veel Andromedanen zelfverzekerd, capabel en gemakkelijk in de omgang met goed ontwikkelde capaciteiten om met anderen te communiceren. Ze zijn erg goed in het verbergen van innerlijke angsten, twijfels en onzekerheden en presenteren naar de buiten toe een heel ander ‘gezicht. Ze zijn heel geschikt voor onderwijs, gezondheidszorg of een loopbaan met betrekking tot reizen. Sommigen leren de aantrekkingskracht voor drama te combineren met schrijven of acteren en drukken zich op die manier uit.

Andromedanen hebben vaardigheden in genezing en communicatie die vaak al vroeg in de kinderjaren worden aangevoeld. Deze worden vaak genegeerd of ontmoedigd door familieleden en moeten daardoor later opnieuw worden ontdekt. Andromedanen zijn gevoelige, zorgzame individuen met veel compassie die het vermogen hebben om zichzelf in andermans positie te plaatsen en zich echt in te leven. Er is een verlangen om te werken aan het helen van de fysieke, emotionele of psychische pijnen van de mensheid.

 



 

Hieronder een aantal bekende mensen die Andromeda als hun primaire of secundaire planetaire oorsprong hebben:

  • Ben Affleck
  • Andre Agassi
  • Woody Allen
  • Tori Amos (Arcturus / Andromeda)
  • Jon Anderson (Andromeda / Orion)
  • Julie Andrews
  • Maya Angelou
  • Jennifer Aniston (Pleiades / Andromeda)
  • Dave Annable
  • Thomas van Aquino
  • Francis van Assisi
  • Fred Astaire
  • Kevin Bacon
  • Drew Barrymore (Andromeda / Arcturus)
  • Mikhail Baryshnikov
  • Tom Berenger
  • Candice Bergen
  • Terry Brooks
  • Andrea Bowen
  • David Bowie
  • Billy Boyd
  • Edie Brickell
  • Christy Brinkley
  • Charlotte Bronte
  • Jon Buckland (Andromeda / Orion)
  • LeVar Burton
  • Nicolas Cage
  • Taylor Caldwell
  • Mariah Carey
  • Edgar Cayce
  • Paul Cezanne
  • Tracey Chapman
  • Glenn Close
  • Courteney Cox
  • Cindy Crawford
  • Sheryl Crow
  • Jaime Lee Curtis
  • John Cusak (Sirius / Andromeda)
  • Matt Damon (Andromeda / Orion)
  • Eric Dane (Sirius / Andromeda)
  • Claire Danes (Andromeda / Arcturus)
  • Tony Danza
  • Bette Davis
  • Ellen DeGeneres (Sirius / Andromeda)
  • Constance Demby (Andromeda / Sirius)
  • Jean Dixon
  • Michael Douglas (Andromeda / Sirius)
  • Elliot Easton
  • Dale Evans
  • Edie Falco (Andromeda / Orion)
  • Erroll Flynn
  • Peter Fonda
  • Jonathan Frakes (Andromeda / Orion)
  • Peter Frampton
  • Brendan Fraser (Andromeda / Vega)
  • Glen Frey (Orion / Andromeda)
  • Drew Fuller (Andromeda / Sirius)
  • Mira Furlan (Sirius / Andromeda)
  • Terri Garr
  • Shakti Gawain
  • Sarah Michelle Gellar (Arcturus / Andromeda)
  • Balthazar Getty (Andromeda / Sirius)
  • Andy Gibb
  • Linda Goodman
  • Lou Gossett
  • Melanie Griffith
  • Rachel Griffiths (Andromeda / Orion)
  • Tom Hamilton (Andromeda / Orion)
  • George Harrison
  • Ethan Hawke (Andromeda / Orion)
  • Salma Hayek (Pvila / Andromeda)
  • Paige Hemmis (Pleiades / Andromeda)
  • Frank Herbert
  • Jennifer Love Hewitt (Andromeda / Orion)
  • Sara Hickman (Sirius / Andromeda)
  • Josh Holloway (Andromeda / Orion)
  • Katie Holmes (Maldeck / Andromeda)
  • Dennis Hopper
  • Felicity Huffman
  • Michael Hutchence (Sirius / Andromeda)
  • Robert Iler (Andromeda / Sirius)
  • Michael Imperioli
  • Waylon Jennings
  • Scarlett Johansson (Pleiades / Andromeda)
  • John Paul Jones
  • Grace Jones
  • Freida Kahlo
  • Paul Kantner
  • Andy Kaufman
  • Michael Keaton (Andromeda / Orion)
  • Val Kilmer (Andromeda / Arcturus)
  • Jewel Kilcher
  • Stephen King
  • Joey Kramer
  • Ashton Kutcher (Andromeda / Orion / Sirius)
  • Avril Lavigne (Andromeda / Pleiades)
  • Madeline L’Engle
  • Michelle Lee
  • John Lennon (Orion / Andromeda)
  • David Letterman
  • Huey Lewis
  • Alex Lifeson (Andromeda / Orion)
  • Evangeline Lily (Sirius / Andromeda)
  • Jennifer Lopez (Sirius / Andromeda)

 

    Deze informatie is een fragment uit mijn boek “Where Are You Really From?”

    Copyright 1996, Jo Amidon met The Teachers of The Universal Mind.

     

    Bron: http://lightconnection.org/planetary-origins/andromeda

    Vertaling FrankW

    Geplaatst 29 november 2017

    Advertenties

    Dringend – Black Alert Meditatie – Uw hulp is nodig! door Ada Shaw – Prepare for Change,  28 november 2017.

    Dringend – Black Alert Meditatie – Uw hulp is nodig! door Ada Shaw – Prepare for Change, 28 november 2017.


    *** Dit is een nieuwe oproep ***

    Omdat de situatie nog steeds erg kritiek is , heeft Cobra ALLE Lichtwerkers gevraagd de Alert-meditatie met tussenpozen van vier uur uit te voeren, om de Lichtkrachten te helpen deze dringende situatie op te lossen.

    Hier is de link naar het Facebook-evenement voor deze meditatie:

    https://www.facebook.com/events/260288534498825/

    Het wordt gehouden op de volgende tijden.

    Eerst de Nederlandse tijd en tussen haakjes en de GMT-tijd, vervolgens de andere wereldtijden.

    • 13:00 uur (12:00 uur GMT)

    (16.00 uur Californië, 19.00 uur New York, 1AM Berlijn, 2AM Cairo, 3AM Istanbul, 05.30 uur Mumbai, 8.00 uur Taipei, 9.00 uur Tokyo, 11.00 uur Sydney, 13.00 uur Auckland)

    • 05:00 uur (04:00 uur GMT)

    (8PM Californië, 11PM New York, 5AM Berlijn, 6AM Cairo, 7AM Istanbul, 9:30 AM Mumbai, 12PM Taipei, 1PM Tokyo, 3Pm Sydney, 5PM Auckland)

    • 09:00 uur (08:00 uur GMT)

    (12 uur Californië, 03:00 uur New York, 09:00 uur Berlijn, 10:00 uur Cairo, 11:00 uur Istanbul, 13:30 uur Mumbai, 16:00 uur Taipei, 17:00 uur Tokyo, 19:00 uur Sydney, 9:00 uur Auckland)

    • 13:00 uur (12:00 uur GMT)

    (4AM Californië, 7AM New York, 1PM Berlijn, 2PM Cairo, 3PM Istanbul, 5:30 PM Mumbai, 8PM Taipei, 9PM Tokyo, 11PM Sydney, 1AM Auckland)

    • 17:00 uur (16.00 uur GMT)

    (8:00 uur California, 11:00 uur New York, 17:00 uur Berlijn, 18:00 uur Cairo, 19:00 uur Istanbul, 21:30 uur Mumbai, 12:00 uur Taipei, 10:00 uur Tokyo, 15:00 uur Sydney, 5 uur Auckland)

    • 21:00 uur (20:00 GMT)

    (12.00 uur Californië, 15.00 uur New York, 21.00 uur Berlijn, 10.00 uur Cairo, 11.00 uur Istanbul, 1.30 uur Mumbai, 04.00 uur Taipei, 05.00 uur Tokyo, 07.00 uur Sydney, Auckland 9A )

    U kunt de GMT-tijdzone naar uw lokale tijd converteren met behulp van deze link:

    https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

    Begeleide audios voor de Black Alert Meditatie zijn hier te vinden:

    https://goo.gl/m2Hjfo

    *** Opmerking: dit is dezelfde meditatie die we bij de zonsverduistering in augustus hebben gedaan – je hoeft alleen maar de lijn te veranderen “door de verduisterde zon” naar “door de zon”.]

    Je kunt de Licht Krachten energiek ondersteunen door de meditatie te doen wanneer jij je zo begeleid voelt!

    MEDITATIE INSTRUCTIES:

    1. Gebruik je eigen techniek om in een ontspannen staat van bewustzijn te komen.

    2. Geef aan dat je van plan bent om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces van het brengen van harmonie en eenheid voor planeet Aarde en haar bewoners te versnellen.

    3. Visualiseer een lichtzuil die afkomstig is van de Galactische Centrale Zon, en dan door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat, door de Zon en de Maan gaat en vervolgens door je lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere pilaar van licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door je lichaam heen gaat en omhoog de lucht in gaat naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en onze Melkweg. Je zit nu in twee pilaren van Licht, het Licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht een paar minuten actief.

    4. Visualiseer nu een zachtroze helende goddelijke vrouwelijke energie, die alle mensen van de planeet geneest van hun vroegere trauma’s, vrede brengt, en harmonie, begrip, overvloed en eenheid. Visualiseer dat dit zachte roze licht de geest en het hart van alle mensen over de hele wereld geneest. Zie dat alle Lichtwerkers, Lichtstrijders en Waarheidszoekers samen in eenheid werken aan het creëren van de Nieuwe Aarde. Zie dat de mensen van de Aarde dit samen vieren en vreugdevol deelnemen aan de creatie van onze nieuwe realiteit, waar iedereen kan krijgen wat ze nodig hebben en vrij kan kiezen om te leven zoals ze willen.

    Voorgestelde tijd voor meditatie is 15 minuten.

    De Godin wil vrede en vrede zal het zijn!

    Overwinning van het licht!

    LINKS:

    # https://welovemassmeditation.blogspot.com/2017/11/alert-meditation-update_29.html

    # http://2012portal.blogspot.com/

    # https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

    # https://www.facebook.com/events/260288534498825/

    # https://goo.gl/m2Hjfo

    Bron: https://prepareforchange.net/2017/11/28/urgent-black-alert-meditation-your-help-is-needed/

    Geplaatst op 29 november 2017

    Gerucht: Massale arrestaties – 4.289 Verzegelde aanklachten in alle 94 federale districten – UPDATE, 28 november 2017.

    stillnessinthestorm.com: Gerucht: Massale arrestaties – 4.289 Verzegelde aanklachten in alle 94 federale districten – UPDATE, 28 november 2017.

    (Stillness in the Storm) Blijkbaar is de lijst met verzegelde aanklachten uitgegroeid tot maar liefst 4.289 aanklachten. Maar het moet worden opgemerkt dat niemand met zekerheid weet waarvoor deze beschuldigingen zijn of wie er worden genoemd.

    Ze kunnen zijn voor aan Pedogate gerelateerde massale arrestaties of ze kunnen niets anders zijn dan voor het vervolgen van bendes. Het andere punt om te overwegen is dat het nummeren van de aanklacht per provincie wordt gedaan, door de hele Verenigde Staten. Het aantal van vorige week was ongeveer 1200. De volgende compilatieclaims hebben er meer dan 4.000 gevonden. Dit kan ertoe leiden dat u denkt dat het aantal in een week tijd is gestegen. Maar dit is misschien niet het geval.

    De discrepantie kan te maken hebben met de methode die wordt gebruikt om aanklachten te identificeren – mogelijk was op de eerste reeks lijsten niet alle aanklachten in alle provincies voor 2017 samengebracht. Of omgekeerd, misschien staan op deze nieuwe lijst ten onrechte aanklachten die niet voor het lopende jaar meetellen. In elk geval is er in dit stadium niets wezenlijks dat (ik heb gezien) om te bevestigen dat deze aanklachten inderdaad voor Cabal-leden zijn, zoals mensen binnen de criminele overheid of de Deep State.

    Gerelateerd: Gerucht: Massa-arrest Update – CIA Hoofdkwartier Overvallen door mariniers: 23 items van bruikbare intelligentie

    Doe zoals altijd zelf onderzoek en gebruik je persoonlijke onderscheidingsvermogen voor de betekenis van wat je vindt.

    Als iemand informatie heeft over hoe de aanklachttelling is samengesteld of als dit een ongekende uitgifte van aanklachten is – en dat met bewijsmateriaal kan onderbouwen – stuur me dan een e-mail via sitsshow@gmail.com.

     

    Update – 28 november, 18:05 uur EST : Ik ontving een e-mail van een van de vermeende onderzoekers die deze lijst hebben samengesteld. Zij verklaarden het volgende:

    Als lid van het onderzoeksteam kan ik u vertellen:

    1) gezochte datums waren 30-10-2017 tot en met 22-11-2017
    2) alle resultaten zijn alleen strafzaken
    3) we weten niet specifiek wat achter de zegels zit

    Het kunnen onderzoekingen zijn of aanhoudingsbevelen, aanklachten of iets anders dat ze de beklaagde of verwante personen niet willen laten weten voordat er kan worden gehandeld.

    – Justin 
    Link naar de verzegelde aanklachten:

    https://drive.google.com/file/d/1xuzG10HeSIk7dY-kY4p9zD4oX-80oLcw/view

    Bron: http://www.stillnessinthestorm.com/2017/11/rumor-mass-arrests-4-289-sealed-indictments-in-all-94-federal-districts.html

    Vertaling FrankW

    Geplaatst 29 november 2017