Jager nam foto van heldere bollen boven en lichtstralen onder de wolken boven de Missouririvier (VS), 23 november 2017.

Jager nam foto van heldere bollen boven en lichtstralen onder de wolken boven de Missouririvier (VS), 23 november 2017. 

Een kwaliteitscontroleur bij Boeing die al sinds 1980 met of in de buurt van straaljagers werkt, ontving een foto van zijn vriend die tijdens de ondergaande zon op 20 november 2017 een vreemd fenomeen in de lucht liet zien. Het beeld was zo intrigerend dat hij zich gedwongen voelde het te plaatsen op MUFON (case 88249) om te zien of iemand anders de objecten ook heeft gezien.

Zijn vriend en een andere man liepen terug naar de boot na een dag lang herten jagen langs de rivier de Missouri (VS). De zon was ongeveer 15 minuten eerder ondergegaan, toen ze een vreemde groep van lichten boven de wolken zagen en lichtbundels die in de rivier weerkaatsten. 

Hoewel het gebeuren maar een paar seconden duurde en daarna weg was, slaagde zijn vriend erin om een ​​foto van het fenomeen te maken. 

De kwaliteitscontroleur: “Dit is misschien een heel coole reflectie van een soort bij-zon, maar het was moeilijk om de chevron-achtige groep van lichten boven de wolken te verklaren, en de ‘veel te gelijkmatig verdeelde’ lichtbundels die daaruit kwamen wat op een zon leek die vanuit de wolk schijnt. “

“Als je naar de wolken kijkt, zie je dat de zon op de wolk weerkaatst en de stralen blijkbaar reflecteren in de rivier.”

 

(Noot: De chevron-achtige groep van lichten boven de wolken lijkt op een lensflare van de ‘gelijkmatig verdeelde’ lichtbundels die uit de wolken omlaag schijnen. Een lensflare is een reflectie van een lichtbron in de lens zelf, waardoor de lichtbron nogmaals zwakker op de foto wordt herhaald)

 

Bronnen: 

http://ufosightingshotspot.blogspot.com/2017/11/deer-hunter-caught-bright-spheres-above.html/

http://paranormal.gq/deer-hunter-caught-bright-spheres-above-and-beams-of-light-below-cloud-over-the-missouri-river-us-ufo-sightings-hotspot/

Geplaatst 26 november 2017

Advertenties