The Portal: ‘Cobra’s Situatie Update…’ 5 september 2017.

The Portal: ‘Cobra’s Situatie Update…’ 5 september 2017.

De zwarte steen is opgelost, en er wordt verwacht dat alle primaire anomalie die daarmee samenhangt rond de tijd van de september equinox is verwijderd.

Wat er is overgebleven is wat er nog resteert van de Yaldabaoth entiteit met toplet plasma bommen en plasma primaire anomalie in zijn lichaam.

De Yaldabaoth entiteit begint te beseffen dat zijn tijd bijna over is en reageert zeer sterk op de toenemende inkomende energieën uit het Galactische Centrum. Dit is de reden voor extreem moeilijke energieën en situaties die velen ondervinden.

De Archons en de Cabal misbruiken het geirriteerde plasma van de Yaldabaoth-entiteit om de kracht van de plasma-vortexen te verhogen om extreem weer te veroorzaken.

Vortex.jpg
In India:

https://www.rt.com/news/401795-floods-india-nepal-bangladesh/

In Hong Kong :

https://www.thenational.ae/world/asia/still-recovering-from-a-typhoon-hong-kong-and-macau-hit-by-tropical-cyclone-pakhar-1.623144

Australië:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4849902/Australia-weather-monster-storm-damaging-winds-snow-cold.html/

Ze hebben dit geprobeerd met orkaan Harvey:

http://www.stillnessinthestorm.com/2017/08/ritualistic-astrology-used-false-flag-hurricane-harvey.html/

Harvey%2BSeeding.jpg

Zij waren van plan om de orkaan (Harvey) een nieuwe Katrina te laten worden met duizenden slachtoffers, maar dankzij de kracht van het New Atlantis-raster hebben de Lichtkrachten de storm kunnen verzwakken, aangezien zij het aan land lieten komen en daarmee de slachtoffers met meer dan 95% werden verminderd van wat de Cabal oorspronkelijk had gepland.

Ontevreden met de resultaten, heeft de Cabal een andere orkaan (Irma) gemodificeerd die nu de Caribische eilanden beïnvloedt en zeker in Florida gevolgen zal hebben, mogelijk met drastische gevolgen:

https://www.washingtonpost.com/news/capital-weather-gang/wp/2017/09/05/catastrophic-hurricane-irma-now-a-cat-5-is-on-a-collision-course-with-florida/utm_term=.6180dec0be85/

http://www.nhc.noaa.gov/text/refresh/MIATCPAT1+shtml/052051.shtml ?

De Lichtkrachten hebben ons gevraagd om te mediteren om de orkaan Irma elke dag te vermindeten tot het opgelost is. We doen deze meditatie dagelijks om 12.00 uur EDT. Dit is gelijk aan (18:00 uur Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Berlijn, Kopenhagen, Zurich, Wenen, Rome), 9:00 uur PDT in Los Angeles, 10:00 uur MDT in Denver, 11:00 uur in CDT in Chicago, 17:00 uur BST in Londen, 18:00 CEST in Parijs en middernacht in Taipei:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Meditation&iso=20170906T12&p1=156/

Doe mee als u hiertoe begeleid wordt.

Instructies:

Meditate4.jpg

1. Gebruik je eigen techniek om je naar een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Neem u voor om deze meditatie te gebruiken als hulpmiddel om het proces van het oplossen van orkaan Irma te bespoedigen.

3. Visualiseer een Lichtkolom die uit de Galactische Centrale Zon komt, en dan door alle wezens van Licht in ons Zonnestelsel gaat en dan door uw lichaam naar het midden van de Aarde. Visualiseer een andere Lichtkolom die uit het midden van de Aarde opstijgt, dan door je lichaam en naar boven in de lucht naar alle wezens van het Licht in ons zonnestelsel en onze Melkweg. Je zit nu in twee pijlers van licht, het licht stroomt tegelijkertijd zowel naar boven als naar beneden. Houd deze pijlers van Licht voor een paar minuten actief.

4. Visualiseer nu een orkaan Irma oplossend zachtroze licht, waardoor het onschadelijk wordt gemaakt. Visualiseer nu dat dit zachtroze licht alle mensen en hun eigendommen in de weg van orkaan beschermt. Visualiseer deze situatie op de meest positieve manier.

U moet begrijpen dat deze planeet nog niet bevrijd is en de planetaire omstandigheden niet aanzienlijk zullen verbeteren voor de Event. Daarom is het nog steeds erg belangrijk dat we het energieraster van New Atlantis rond de planeet blijven versterken met cintamani stenen en meditaties :

https://www.youtube.com/watch?v=o6PIuQUVSnA&feature=youtu.be

Voordat ik deze update eindig, een beetje inspiratie:

https://www.youtube.com/watch?v=mR5BnIMgP_w&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=s3ubmg7NxRM

https://vimeo.com/232222991

Overwinning van het Licht!

Cobra

http://2012portal.blogspot.com/2017/09/situation-update.html
Lees meer over het US-patent ‘Hurricane and tornado control device US20030085296 A1’

https://www.google.com/patent/US20030085296

Vertaling: FrankW
Mail: zielsvreugde@live.nl

Advertenties