Rainbow-Phoenix: ‘Er is een Nieuw Template (Sjabloon). Wat betekent dat voor mij?..’ door Will Berlinghof, 30 juli 2017.

Rainbow-Phoenix: ‘Er is een Nieuw Template (Sjabloon). Wat betekent dat voor mij?..’ door Will Berlinghof, 30 juli 2017.

Will en ik, Callista, werden ons bewust van een nieuw Sjabloon, drie weken geleden.

Dit is een planetair en een persoonlijk sjabloon.
De planeet Zelf is op één lijn gaan staan met de Centrale Zon in Sagittarius A en krijgt nieuwe uitbarstingen van energie uit de Centrale Zon met een snelheid van elke 10 dagen.

De Centrale Zon in Sagittarius A staat op de rand van een enorm Zwart Gat dat leidt naar een ander universum, en de nieuwe energie lijkt van daaruit te komen. Ons eigen Zonnestelsel reinigt zichzelf van oude verstoorde energieën terwijl de zuivere energie binnenstroomt vanuit de Centrale Zon.

Terwijl die het weer en aarde veranderingen beïnvloedt, heeft dit, in deze tijd, een intens effect op onze persoonlijke energie stelsels. Wij maken nu een persoonlijke verschuiving om naar een nieuw Sjabloon te gaan om de nieuwe energieën te bevatten.

Will en ik gaan door om informatie te krijgen over hoe dit eruit ziet (en dit werd kort besproken in het pas geleden Teleconferentie en Webinar). Er zal meer discussie zijn hierover in de volgende Teleconferentie en Groep Gesprek die in augustus wordt gehouden.

Will ontdekt dat sommige cliënten dit nieuwe sjabloon beginnen te ervaren en dit is zeer opwindend. Het is stoffelijk niet altijd plezierig, maar het schijnt een proces te zijn die we moeten doorsteken.

Als je persoonlijke vragen hebt over dit nieuwe Sjabloon of een andere zaak, aarzel dan niet om een boeking te maken met Will voor informatie over je eigen persoonlijke betrokkenheid bij dit proces.

E-mail Callista voor een afspraak met Will via
callista@rainbowphoenix.com.au

~~~~~~

Please contact Callista for all queries regarding the Rainbow Phoenix website callista@rainbowphoenix.com.au

We at Rainbow Phoenix are continually working to provide you with tools to assist you in these challenging times. Thank you for support!

Vertaling: WinnyD


Advertenties