Naar de 4e of 5e dimensie?

​Naar de 4e of 5e dimensie?

In de groep ‘Universele energie. Creëer je eigen leven.’ op Facebook ging het over het thema ‘Wanneer gaan we nu naar de 4e of 5e dimensie?’ en Jane Do heeft daar een helder inleidend stuk voor geschreven. Maar ik wil jullie mijn bijdrage daarin niet onthouden. Een interessante groep als je meer wilt weten en mee wilt praten over je eigen ervaringen en mogelijkheden op jouw weg…

“…Op zich is verandering van dimensie niet nieuw voor ons. Diep van binnen weet je wel hoe dat gaat, hoe dat voelt. Je ziel heeft daar verschillende ervaringen in mee gemaakt.

Op dit moment zal je deze veranderingen in dimensie ook op verschillende momenten kunnen ervaren. Het ene moment verloopt alles vlot en soepel. Het andere moment gaat het stroef. Het botst van de ene kant naar de andere. Heb je twee stappen heen gezet, kan je er weer een of twee terug zetten. Je schakelt tussen dimensies.
Zoals Jane (Do) al schreef, nog niet alles is aangepast aan de hogere en lichtere energie. Je zit deels nog vast aan lagere de energievelden. Deze groei is een stapsgewijze ontwikkeling. Hoewel er een aantal gezamenlijke ontwikkelingen zijn, is de persoonlijke ontwikkeling voor iedereen anders. Wel kan iedereen zichzelf helpen door bewuster met je eigen ontwikkeling bezig te zijn en te oefenen in het schakelen tussen dimensies. Bewuster naar de 4e of 5e (en hoger) te schakelen met behulp van je hart. Of je er bewust van te zijn dat je met het zwaardere energieveld bezig bent. Voel wat je doet. Weet wat je wilt voelen en ga daar heen. Het is werken met en in jezelf. Het is bewustworden…”

Advertenties