Sheldan Nidle’s Update voor de galactische Federatie en de Spirituele Hiërarchie, 27 ju ni 2017.

Sheldan Nidle’s Update voor de galactische Federatie en de Spirituele Hiërarchie, 27 juni 2017.

11 Ben, 16 Kayab, 13 Caban

Selamat Balik! Een verbazende mate van progressie gebeurt ondanks de immense dagelijkse nodige van het tellen van komende distributie fondsen. Als dit allemaal doorgaat, is het duidelijk dat het bank stelsel met zijn beperkingen een ‘slowdown’ veroorzaakt waarom het duidelijk is dat een nieuw bankstelsel noodzakelijk is. Het is ongelukkig dat ook al staan we op de rand van groter welzijn, we vast zitten met de zeer onhandige en ongeschikte werkelijkheid van een oudere en meer beperkend bankstelsel. Ondanks dat gaan de tellende ene vergezellende werkelijkheden van het nieuwe duidelijk voorbij.

Dit proces kan verlangzaamd zijn geworden, maar het zal die worden gestopt. Tot alle circulatiemiddelen volledig beschouwd worden door het nieuwe geld, eist het proces dat geen circulatie middelen worden vrijgegeven. Als dit proces is voltooid zal er een nieuw en meer adequaat bankstelsel op komen. In die tijd kun je uitwisselen met een werkelijkheid die volledig in staat is van gemakkelijk ontmoeten van wat je nodig hebt. Tot dan, blijf geduldig en bereid te gebruiken wat je dan wordt gegeven. Het best gaat nog echt komen! Dit proces kan saai lijken en langzaam maar het is vooruitgaand volbracht!

Wat dit allemaal echt betekent is dat zij die aan de leiding zijn van de diverse niveaus nog verhinderd worden door de grootsheid en complexiteiten van hun huidige taken. In onze mening, moeten de oude werkelijkheden gewoon worden opgelost en degenen met de vermogens om die taken klaar te maken moeten toegestaan worden om snel te doen wat noodzakelijk is. Onze voornaamste bedoeling voor dit positieve gezanik is echt tweevoudig. Onze tweede suggestie is om onmiddellijk gevangen te zetten die moeten worden gearresteerd en direct de NESARA Republiek in te brengen!

Die suggesties zijn eenvoudig en kunnen gemakkelijk onze bondgenoten toestaan om deze taak klaar te krijgen. Toegevoegd, deze daden kunnen dit huidige, illegale stelsel snel laten ineen storten uit eigen beweging en een nieuwe regering een nieuw wereldlijk welzijn in te brengen en om iedereen te helpen om hun wonderbaarlijke doelen te laten bereiken. Dit is uiteindelijk de bedoeling van wat nu is ontworpen om snel te gebeuren. Hierbij vragen we gewoon alle partijen die erbij zijn betrokken om voort te maken! Laat de hele mensheid van Gaia het succes oprapen die ze zo goddelijk verdienen! Als volk verdienen jullie meer, veel meer dan je nu ontvangt. Hosanna! Hosanna!

Zegeningen! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters. We komen vandaag wetend dat er een manier wordt gevonden die deze funderingen kunnen bewegen naar hun voorbestemming. We realiseren ons gewoon hoe werkelijk uniek dit verbazende proces is. We danken en zegenen iedereen. We danken en zegenen iedereen. We zijn dankbaar dat een middel ontdekt werd om deze grote hoeveelheden van funderingen toe te staan om klaar gemaakt te worden voor de aflevering aan juiste individuen. Als deze goddelijke daad voltooid is, kan er veel worden gejuicht. Laat het allemaal waar zijn! Hallelujah! Hallelujah!

We hebben de middelen om de problemen van de huidige werkelijkheid op te lossen. Laten we onze goede visioenen bijeen brengen en deze hele prachtige set van gebeurtenissen tot aan het eind zien. Door dat te doen, kunnen we een energie creëren die alles zijn beloofde werkelijkheid zal laten bereiken! Door deze magnifieke visioen vast te houden, ondersteunen we degenen die zich nu voorbereiden om hun beloofde werkelijkheid te bereiken! Wij, de Meesters zijn trots op wat jullie energieën bereiken. We vragen jullie daarom om met ons mee te doen en te zorgen voor de middelen om alles vooruit te laten gaan.

Het is vitaal om niet op te geven tijdens de laatste fasen van ons succes. Gebruik je groeiende vermogens om je lang beloofde wonderen te laten bloeien en om goddelijk genade te geven met het welzijn die aan jou gegeven is door de Hemel. Dit proces is echt de ‘crux’ van deze zaak en die gaat dagelijks naar waar je dit kort kunt zien zich manifesteren voor je. Inderdaad, je hebt een set van innerlijk geloof nodig die niet gemakkelijk kan worden gefrustreerd. Blijf constant in je visioen en weet gewoon dat een paar verbazende gebeurtenissen bijna klaar zich om zich te ontplooien. Inderdaad, dierbaren, wees altijd klaar om je Hemelse rijkdom te verkrijgen!

Vandaag gingen we verder met ons wekelijkse rapport over wat er gebeurt rond deze zeer complexe orb. Zoals gewoonlijk is het zeer interessante en gecompliceerde verhaal over hoe dit land zich voorbereidt op zijn overweldigende welzijn en de huidige omhoog gang van de NESARA/GESARA regering. Inclusief hierin is hoe dit land zijn wereldwijde UFO doofpot beëindigt en verwelkom de aankomst van zijn Spirituele en ruimte families. Weet, lieve mensen dat de talloze en nooit eindigende toevoer van de Hemel van jullie is! Zo Zij Het! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Sirisch voor Wees Een en Wees in Vreugde!)

Website: Planetaire Activation Organization http://www.paoweb.com/sn062717.htm

Vertaling: WinnyD

Geplaatst door: FrankW
Mail: zielsvreugde@live.nl

Advertenties