TOM KENYON: HET OOG VAN DE STORM, EEN HATHOR WERELD MEDITATIE VIA TOM KENYON.

Thanks Arya!

TOM KENYON: HET OOG VAN DE STORM, EEN HATHOR WERELD MEDITATIE VIA TOM KENYON.

Doe mee met de meditatie van zaterdag 27 mei om 23:30 uur voor Amsterdam, Berlijn, Brussel, Kopenhagen, Luxemburg, Madrid, Oslo, Parijs, Rome, Stockholm, Wenen, Zurich…

We gebruiken een metafoor van een orkaan of cycloon om de situatie te beschrijven die jullie wereld nu onder ogen ziet.
Midden in de verwoestende kracht van die metaforische “stormen” is er een centrum plek van stilte. Die wordt het “Oog van de Storm” genoemd.

Terwijl de huidige Chaotische Knoop toeneemt in intensiteit, cirkelen de chaotische en verwoestende krachten uit veelvoudige bronnen om je heen rond. Net zo als een orkaan of een cycloon. Het centrum vinden, of het “stilte punt” daarin is een spirituele noodzaak om deze tijd intact te overleven.

In onze vorige boodschap, die genoemd werd Restoration deelden we een geluidsverbinding die je kan helpen om dat “stiltepunt” van binnen te bereiken en om jezelf te herstellen op een stoffelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

We roepen nu op tot een Wereld Meditatie en gebruiken Restoration als een middel om deze koesterende en healende energieën mee te delen aan degenen die ontvankelijk zijn voor dit soort opheffing. Voordat we de details bespreken van deze Wereld Meditatie, willen we bespreken aan wie we deze energieën zullen sturen en de aard van die uitstromingen.

In sommige lijnen van ’t Boeddhisme wordt de term sangha gebruikt om een vergadering te beschrijven, een gemeenschap van degenen die een gelijke bedoeling delen. Dit samengaan van individuen rond een gedeelde bedoeling schept een Derde Kracht, alchemistisch gesproken, die sterker is dan de individuele krachten.
In deze Wereld Meditatie zullen we healing sturen en herstellende energieën door de wereld heen voor wat gelijk staat aan een wereld sangha, maar deze wereld sangha heeft niets te maken met religie. Het heeft te maken met fysica – de fysica van bewustzijn.

DE MEDITATIE
Op 27 mei 2017 zullen we een nexus punt ondernemen, een wereld “stilte punt” van herstel en healing. De uitstraling van dit “stilte punt” zal door de wereld worden gestuurd en dat zal een harmonisch veld scheppen van energie. Dit veld van energie kan getrokken worden naar iedereen die dit wenst te verkrijgen of die leeft in die dimensie van bewustzijn.

Dit energieveld is als een zachte bries en zoals alle zintuigelijke fenomenen in de wereld, zullen sommigen dit merken en sommigen niet. Zij die deze zachte golf van herstel zullen merken, zullen diep worden aangeraakt en spontaan opgeheven worden. Wie zij zijn, waar ze zijn, die kunnen in zichzelf de energieën van herstel trekken.

Als je kiest om bij ons te zijn in deze Wereld Meditatie zul je in een dimensie gaan van bewustzijn die verder ligt dan tijd en ruimte. Door het web van onderlinge verbondenheid zullen we samen gaan met anderen door de wereld heen.

Niet allen, waar je contact mee maakt, zullen menselijk zijn. Sommigen ervan zullen dieren zijn, want net als mensen zijn sommige dieren meer bewust dan anderen.
Sommige dieren zijn hoog geëvolueerd spiritueel en zijn in een dier geïncarneerd om redenen die alleen bekend zijn in de diepste aspecten van hun wezen. Sommige wezens waar je mee contact maakt zullen natuur spirits zijn want velen van hen zijn best vermoeid omdat de natuur toenemend door de mensheid is aangevallen.
Het is belangrijk te begrijpen dat je niet iets op iemand legt. Eerder introduceer je in de biosfeer en in de onderlinge verbondenheid met alle wezens, een healing en herstellende energieën. Wezens zijn vrij om dit in zichzelf te trekken of niet, volgens hun eigen soevereine wil.

Als je kiest om bij ons te zijn gedurende de meditatie, zul je een van de grootste geschenken geven die je maar kunt geven aan de Aarde en alle wezens die erop en in haar wonen.

De energie van deze meditatie zal 24 uren blijven.
De Wereld Meditatie zal plaats vinden gedurende een vergadering in Manhattan, New York aan het eind van een workshop genoemd: Sound Immersions.

Die zal 30 minuten blijven. 27 minuten zullen worden besteed aan het luisteren naar Restoration en 3 minuten zullen worden besteed aan stilte aan het eind. De Wereld Meditatie zal beginnen op zaterdag 27 mei om 5:30 pm East Coast Daylight Savings Time (DST) wat correspondeert met zaterdag 27 mei om 9:30 Greenwich Mean Time (GMT). De schepping van het meditatie nexus punt zal eindigen om 6 uur East Coast Daylight Saving Time of om 10 uur pm GMT. In deze 30 minuten tijd zullen zij die stoffelijk in de Sound Immersions workshop zich voegen bij ons om het nexus punt te genereren. Dit zal een heel krachtige en machtige ervaring zijn voor degenen die aanwezig zijn in deze ruimte maar ook voor degenen die zich verbinden met ons van ver af.

(Opmerking: Om je nexuspunt uit te vinden in je eigen tijdszone, ga dan naar Time Zone Converter de deel is van de Wereld Time Clock. Of je kunt klikken op deze link, wat je direct naar de Time Converter brengt: https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html?iso=20170527T213000&p1=179&p2=tz_gmt )
Als de Wereld Meditatie begint zal die doorgaan als het geluid van een gong, vierentwintig urenlang. Je kunt meedoen en dit trillingsveld binnengaan van healing en herstel, op elke tijd in die 24 urige periode.
Opnieuw willen we benadrukken dat deze dimensie van bewustzijn niet gebonden is aan tijd en ruimte. Met andere woorden, je kunt volledig het trillingsveld van het planetaire herstel binnengaan, waar je ook maar stoffelijk zit.

De meditatie heeft twee fases. De eerste fase is om te mediteren op de geluid meditatie Restoration.
Het zal heel nuttig zijn om de boodschap Restoration te lezen maar ook om te werken met de geluid meditatie voordat de Wereld Meditatie plaats vindt.

Ideaal kun je de ontwikkelde vorm gebruiken zoals in die boodschap is beschreven. Je aandacht zal in je stoffelijke lichaam liggen, stel je lichaam voor als een galaxy van sterren. Dit zal de Shakti of de spirituele energie van de geluidscodes aanzetten om dieper in je lichaam te reiken. Je zou 1 keer naar de geluid meditatie in deze fase luisteren.

In de tweede fase van de meditatie verschuif je je aandacht naar het Derde Oog of het Ajna centrum. Je luistert naar de Restoration 2 keer in deze fase. Met bewustzijn in je Derde Oog stel je je voor dat je in de ruimte zweeft samen met de Aarde recht voor je. Als je de indruk hebt dat je zweeft in de ruimte samen met de Aarde, richt je ‘t focus van aandacht naar de Aarde als je doorgaat te luisteren naar de Restoration.

Door je focus van aandacht te houden op de Aarde, zul je de energieën van herstel richten naar de planeet en de wezens die er op en erin leven.

Voor sommigen van jullie zal de planeet dichtbij zijn. Voor sommigen van jullie zal de planeet ver weg zijn en iets er tussen in. Jullie nabijheid van de Aarde in deze meditatie zal worden gedicteerd door je interdimensionele relatie tot de planeet.
Als je je geroepen voelt om bij ons in deze Wereld Meditatie te komen, danken we je.

In het verleden hebben we jullie diverse geluidgeschenken gegeven maar ook intellectuele concepten om je te helpen tot de hogere dimensies toegang te krijgen van je eigen bewustzijn. Voor ons, is de geluid meditatie Restoration het grootste geschenk dat we jullie tot nu toe hebben gegeven.

We zeggen dit omdat de oorsprong van deze geluid meditatie uit de 10de, de 11de en de 12de Dimensies komen van ons collectieve bewustzijn. De Hathors die wonen in deze hogere dimensies zijn onze spirituele leraren. Ze wonen in een dimensie van geen-dualiteit en die voortdurend het trillingsveld van vrede, koestering en herstel uitstraalt.

Voor ons is dit veld van energie en intelligentie de Aethos genoemd, en vanuit ons perspectief zijn de wezens die daar wonen als regenbogen.

Moge de vrede van herstel die voorbijgaat aan alle begrip, met jullie zijn en met je relaties als jullie wereld een zeer hachelijke doorgang binnengaat.
The Hathors
March 29, 2017

TOM’S GEDACHTEN EN OBSERVATIES
Een link naar de geluid meditatie Restoration verschijnt aan het eind van dit gesprek. Het is een mp3 audio file die je kunt downloaden, vrij van kosten, voor je eigen persoonlijke gebruik.
De Hathor’s instructies voor de Wereld Meditatie zijn aardig duidelijk dus ik denk niet dat ik dat hoef te uit te werken.
Maar er waren een paar interessante momenten toen ze deze doorgeving gaven, waar van ik dacht dat er een paar lezers die van belang zouden vinden.

Toen ze zeiden:
“Voor sommigen van jullie zal de planeet dichtbij zijn. Voor sommigen van jullie zal de planeet ver weg zijn en iets er tussen in. Jullie nabijheid tot de Aarde in deze meditatie zal gedicteerd worden door je interdimensionale relatie tot de planeet.

Toen de Hathors deze woorden gaven, had ik de indruk dat ik zelf gekatapulteerd werd in de ruimte, en toen ik terug keek naar de Aarde in mijn gedachten, vroeg ik hen wat ze bedoelden met die raadselachtige opmerking. Ze zeiden dat voor degenen die een intense karmische geschiedenis hebben met de Aarde, zou de planeet dichtbij zijn in de tweede fase van de meditatie. Maar degenen die op Aarde waren vanwege niet zoveel karmische aanhechting, maar eerder door op een spirituele missie te zijn, zou de Aarde op verre afstand zijn. Ze zeiden ook dat in sommige gevallen, zij die hun karma hadden voltooid in dit leven de planeet ook op verre afstand zou zijn.

Mijn lichaam schokte door een inbreng van energie toen de Hathors zeiden:
Dit zal een heel krachtige en machtige ervaring zijn voor degenen die in de ruimte zijn maar ook voor hen die zich met ons van verre verbinden.”
Ik heb dergelijke energieën eerder ervaren van de Hathors en dat is altijd de voorloper geweest van iets krachtigs en betekenisvol.

Mijn eigen persoonlijke gevoel is dat de gehele workshop, Sound Immersions, bij de Symphonie Ruimte in Manhattan op 27 mei krachtige transformaties zal genereren voor ons allen die aanwezig zijn in de ruimte.

De laatste Geluid Immersie van dit gebeuren zal de Wereld Meditatie zijn zoals de Hathors die beschreven. Het enige verschil is dat ik een groep van Hathors binnen zal brengen die in de 10de, de 11de en de 12de Dimensies wonen om geluid codes te channelen boven op de voor- opgenomen geluid mediatie (d.i. Restoration) Dit zal interessant zijn daar de voor-opgenomen geluid meditatie de geluid codes bevat uit de Hathoriaanse 10de, 11de en 12de Dimensies.

Mijn ervaring van de Hathors die ik heb ontmoet uit de 10de, 11de, en 12de Dimensies is dat zij geometrische vormen zijn – vaak sferen(bollen). En daar velen van hen wit licht uitstralen, stralen een goed aantal van hen licht dat regenboogkleurig is.

Nadat de Hathors deze boodschap gaven, vroeg ik hen over hun commentaar betreffende de wezens die in Aethos wonen( de 10de,11de en 12de Dimensies) omdat die er als regenbogen uitzagen.
Ze legden uit dat daar velen van de hogere dimensionale Hathors verschijnen als wit lichtende bollen, ze alle frequenties belichamen van licht. En als zij gunstige energieën uitzenden worden die vaak regenboogkleurig en stralen ze veelvoudige kleuren tegelijkertijd uit.

DE AUDIO FILE
DE GELUID MEDITATIE Restoration is 9:01 minuten lang en zit in de Listening Section van de website en is als een mp3 te downloaden.
Merk op dat je de file op je computer moet downloaden voordat je deze overbrengt naar andere apparaten.
Vermijd ook er naar te luisteren vanaf onze website tijdens de feitelijke Wereld Meditatie omdat dit te veel voor onze server kan zijn om mee om te gaan.

Als je klikt op de link beneden, word je naar de Listening Sectie meegenomen. Nadat je overeenstemt om te luisteren naar de Listening Agreement, zul je volledige toegang hebben naar alle vrije van kosten voor je personal gebruik. Scroll naar onderen door de lijst totdat je Restoration ziet.
Klik hier [http://tomkenyon.com/listening] om te luisteren naar en/om Restoration te downloaden.

Vertaald door WinnyD

.

Advertenties