‘Hiërarchie van de Duistere Krachten en hun Controle Tactieken…’ door Danell Glade, 26 mei 2017.

‘Hiërarchie van de Duistere Krachten en hun Controle Tactieken…’ door Danell Glade, PrepareForChange, 26 mei 2017.

Door Danell Glade, auteur bij http://www.prepareforchange.net

De Cabal (kliek): een algemene term voor de gehele hiërarchie van de Duistere Krachten (Dark Forces), zowel afzonderlijk of allemaal tezamen. We gaan hier een paar niveaus in onderscheiden, zodat we allemaal de subtiele verschillen tussen deze duisteren kunnen leren en hoe zij ons hebben gecontroleerd.

Kennis is macht.

(rp0516) Rob: Ja, dat is wat ik ook voel. Veel mensen zijn wakker aan het worden en zijn zich niet bewust van Cabal leden op het lagere niveau die verantwoordelijk zijn voor slechte programma’s die werkzaam zijn binnen een subtiele reeks van groepen zoals de Illuminati, vrijmetselaars, CFR, (onverstaanbaar), RAND, IMF, Wereldbank, World Health Organization , het Comité van 300, multi-nationale bedrijven.

En, natuurlijk, de Amerikaanse, ik denk dat we het de politieke octopus kunnen noemen van de DOJ, de NSA, de CIA, de CDC, Ministerie van Justitie, Ministerie van Buitenlandse Zaken, en zelfs nu de Atmospheric and Engineering zeer erge geheimen heeft met al dat chemische gespuit (chemtrails).

Echter, het grootste deel van de bevolking is zich niet bewust dat deze organisaties op Aarde worden bestuurd door vijandige, afvallige ET groepen, Omegans, Reptielen, Grays, Insectoïden, Tall Whites, en anderen.

Ik ga je vragen, is deze inter-dimensionale oorlog die op dit moment volledig woedt. . . zal de bevolking ooit een duidelijke geschiedenis van het dilemma van de Aarde op grote schaal te horen krijgen, voor de Event? Of zal al deze informatie na de Event (gebeurtenis) komen?

We krijgen fragmenten van dit en fragmenten van dat, maar het wordt niet ineens vrijgegeven, want er zijn zo veel groepen. Kunt u ons daar wat over vertellen? Zoveel mensen willen weten wie wie is en wat er gaande is.

Cobra: Oke, ik zal eerst uitleggen wat er gaande is. En je hebt nu net de basisstructuur van de Illuminati uitgelegd. Ik zou zeggen dat het de basisstructuur is. Maar er zijn mensen, er zijn wezens zijn, er zijn structuren achter de schermen die de Illuminati controleren en al die structuren die u zojuist heb genoemd.

De eerste speler zijn de Jezuïeten, en ik denk dat de meeste mensen zich er niet bewust zijn van de werkelijke macht en de werkelijke omvang van het bereik van de Jezuïeten en dat zij in principe het regelen. . . Zij zijn degenen die de zogenaamde Khazarian Mafia controleren. Zij zijn degenen die alle organisaties controleren.

En boven de Jezuïeten heeft u de Archon families. Dat zijn oude geslachten die een lange tijd geleden uit het Andromeda sterrenstelsel kwamen en in bepaalde geselecteerde families zijn geïncarneerd, voornamelijk in Europa. En zij zijn degenen die de Jezuïeten controleren, die de Illuminati controleren. En boven hen zijn interdimensionale ET entiteiten en de Chimera-groep.

Met betrekking tot de Reptielen, de Draco, zoals u zojuist heeft gezegd, de meeste van hen zijn gewist en zij hebben niet zo veel invloed meer op de planetaire situatie. En dit is alleen maar om u een beetje uitleg te geven van wat er aan de hand is. (Rp0516)

Een aantal van de manieren waarop mensen worden gecontroleerd:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

[PFC 0317] Lynn – In je blogpost van 28 november 2013, vertelde u het volgende:

“De Jezuïeten zijn op dit moment de belangrijkste operationele task force voor de Archons om de quarantaine-status voor de planeet Aarde te behouden. Hun vorige algemene overste Hans Peter Kolvenbach was bevorderlijk in het houden van de angst trilling onder de mensheid op het oppervlak van de planeet.”

In het nieuws werd er gemeld dat Kolvenbach op 26 november 2016 in Beiroet overleed. Is hij volgens uw bronnen echt dood? Als hij dood is, wat betekent dat voor de openbaarmakingen en het recht met betrekking tot de 9/11 en 3/11 aanslagen?

COBRA – Het betekent dat een van de belangrijkste daders ervan is gestorven of zal ik zeggen van de planeet is verwijderd, maar hij was niet de enige dader en hij is niet de enige die heeft voorkomen dat de waarheid hierover naar buiten kon komen. Er was eigenlijk een hele groep en deze groep is nog niet verwijderd. Maar ieder van hen, die is verwijderd maakt de situatie eenvoudiger en dit is een van de redenen waarom we zo veel vrijgevingen hebben over de verschillende onderwerpen wat nog niet eerder gebeurde. [PFC 0317]

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

(ru0317) Vraag: David Icke had verklaard dat de koningin van Groot-Brittannië en het grootste deel van de koningen van Europa, evenals een aantal Amerikaanse presidenten, allemaal verbonden zijn met een reptielachtige bloedlijn. Hoe zit het met de Russische tsaren, zijn zij ook verbonden met de koninklijke lijn van de reptielen? Gelieve deze situatie te verduidelijken.

COBRA: Velen van hen ja (ru0317)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A: Excellent. God, het is zo spannend. Nu, je hebt er wat over gezegd, uhm, het verwijderen van de Cabal moet eerst gebeuren, voordat dit evenement plaatsvindt .. correct?

Cobra: Ja, eigenlijk gebeurt het verwijderen van de Cabal bij de Event.

A: Tijdens de Event?

Cobra: Ja. (am1213-2)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Dit artikel is bedoeld om te informeren. De fysieke verwijdering van de Cabal zal zeer nuttig zijn, maar wat kan jij of ik doen vandaag?

Wat je kunt doen:

  • Doe mee met de gesynchroniseerde meditaties op zondag – 09:00 PDT, 11:00 Central, 16:00 UTC, 18:00 uur voor Amsterdam, Berlijn, Brussel, Kopenhagen, Luxemburg, Madrid, Oslo, Parijs, Rome, Stockholm, Wenen, Zurich…
  • Deel informatie – internet, blog, YouTube – Schrijf artikelen
  • Houd contact met je Hogere Zelf / Ziel – Ontvang Innerlijke Begeleiding / Healing (Doe je innerlijk werk)
  • Verhoog uw Trillingen – Vind Innerlijke kracht (Houd uw energie zuiver en hoog)
  • Vervul je missie (Houd contact met je ziel om dat uit te vinden)
  • Gebruik je talenten = ACTIE

Zuivering: 

IK BEN ____________________________________ (uw eigen volledige naam)

IK BEN SLECHTS ________________________________ (uw eigen volledige naam)

IK BEN NIEMAND MAAR ___________________________ (uw eigen volledige naam)

Zie eerdere artikelen over zuivering: http://prepareforchange.net/how-to-become-an-advanced-human-soul/ http://prepareforchange.net/?s=danell+glade,

Danell Glade – www.prepareforchange.net

Bron: http://prepareforchange.net/dark-forces-hierarchy-control-tactics/

Vertaald door FrankW

Advertenties