NEIL KEENAN UPDATE | A Change Is Gonna Come – Neil Keenan – Groep K, Ltd.

NEIL KEENAN UPDATE

Een Verandering Komt Er Aan…, 17 april 2017


http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-a-change-is-gonna-come/

Facebook

Sam Cooke – A Change Is Gonna Come

https://www.youtube-nocookie.com/embed/7oDLVc2zmnk?rel=0


Voor een aanzienlijke periode van tijd en vaak tegen hoge kosten, Neil Keenan en Groep K vertrapt rond de Aziatische slagvelden tijdens het ophalen van informatie die Neil in staat zou stellen om opnieuw bestand zijn International rechtszaak namens de wereld.

Hoewel de wereld niet heeft deelgenomen met Neil in zijn oorspronkelijke depot, in de uiteindelijke analyse van de rekeningen worden geopend waren bedoeld speciaal voor de wereld van humanitaire projecten.

In tegenstelling tot de set de Wereldbank door de Cabal, deze rekeningen waren om de mensheid eerste voordeel plaats , had de rechtszaak gekregen om de rekeningen worden uitgebracht als gepland.

De leidende vraag is waarom heeft de rechtszaak niet verder te gaan in het rechtssysteem? Hier hebben we een flagrante onderbreking van een eerlijk proces.

Helaas, terwijl ze ondersteund door de kliek van nefarious redenen natuurlijk Obama bestelde een verandering toekennen beoordeelt de zaak. Een zeer vereerd en vereerd Judge Hollowell werd abrupt verwijderd, en in zijn plaats werd eigen economisch adviseur van de broer van Obama geplaatst genaamd Fulmer, die verbazingwekkend zelfs een rechter was niet op het moment!

Obama name genoemde Fulmer om over rechtszaak Neil’s met één doel voor ogen … om volledig te blokkeren uit verder gaat.

Wanneer Attorney Bill Mulligan zijn daden terugtrok onverminderd voor “Rechter” Fulmer, de “rechter” duidelijk gesteld dat zou deze case ooit opnieuw worden ingediend, zou het alleen opnieuw ingediend in zijn rechtszaal met deze opdracht de uitbreiding in de VS … ( stel je nu voor dat dit gebeurt net zoals Neil voorspelde dat het zou doen als hij zich bewust van de opzettelijke verandering in rechters geworden!)

Echter, buiten het medeweten van de meeste, Neil zich vele belangrijke documenten en afspraken in de komende jaren in afwachting van het juiste moment om opnieuw te dienen ze in Manhattan District Court, alsmede om te eisen dat een nieuwe rechter voorzitten over de zaak.

Gelukkig is al jaren Neil bereidde een strategisch plan om te beginnen en te voltooien dit kolossale strijd. Op hetzelfde moment dat hij en zijn fractie K team met succes aangetoond dat het gemak waarmee elke grote natie door het kwade, corrupte NWO zou kunnen nemen. Wees getuige van de vorige ondergang van Sarkozy, Berlusconi, koningin Beatrix en andere huishoudelijke NWO namen nu en in de nabije toekomst.

Voormalig president van Frankrijk Nicolas Sarkozy: verzonden met dank aan de inspanningen van Neil Keenan en Groep K en anderen.

Oud-premier van Italië Silvio Berlusconi: verzonden met dank aan de inspanningen van Neil Keenan en Groep K en anderen.

Voormalig Koningin Beatrix van Nederland: verzonden met dank aan de inspanningen van Neil Keenan, Groep K en anderen.

(Haar ouders waren de oprichters van de Bilderberg Groep – en ze was het hoofd van de Bilderberg-groep.)

Voormalig president van Zuid-Korea Park Geun-hye: Verzonden en momenteel opgesloten.

Als Neil zegt: “Als we het kunnen doen, ze zeker als de hel zou kunnen … als ze willen!”

Op dit moment vindt u Neil en Groep K opening vinden up nog een andere laan die na verloop van tijd zal zeker de financiële zakken van de Cabal breken evenals dienen de mensheid wereldwijd. Zoals je al weet, is dit met de technologie van de ‘Healing Machine’ en de nieuwe ‘Healing Elixir’.

Meer informatie hierover zal aanstaande in de volgende weken. Beide middelen van genezing zijn ongelooflijk effectief maar ook als een enorme spel wisselaars.

De grootste verliezers zullen binnenkort de NWO en hun soortgenoten zijn.

Het is erg moeilijk om de olifanten terug in de schuur zetten zodra ze worden verhuurd!Nou, de olifanten zijn al los in het voordeel van de volkeren!

De onmiddellijke behoefte is om meer ‘Healing Computers’ er even uit in de wereld. De wachtrijen zijn veel te lang, en zo veel verdienen mensen in de onmiddellijke behoefte aan genezing interventie.

Bovendien, en om het af te maken, we zullen binnenkort de vrije energie apparaten, zodat degenen die geïnteresseerd zijn, zijn het verstandig om te beginnen met het krijgen in lijn nu zodra ze beschikbaar in minder dan 2 maanden zal zijn. Deze machines produceert 30 kilowatt per uur, en verdere informatie zal binnenkort worden vrijgegeven.


Boven is een beeld van wat men van deze Over-eenheid apparaten lijkt vanaf de buitenkant


Vervolgens wordt de waterzuivering Technology is ook bijna klaar om te worden vrijgegeven. Dit fantastische technologie zal schoonmaken van onze oceanen en rechtzetten van de verschrikkelijke puinhoop de Cabal gemaakt met Fukushima.Onze oceanen zal uiteindelijk worden teruggestuurd naar ons … of ze willen of niet!

Vergeet dan niet om contact op met Richard via  contact@neilkeenan.com als je geïnteresseerd bent in een van beide de technologie ‘Healing Computer’ of de Elixir zijn. De Elixir wordt gelabeld, verpakt en gebotteld op de huidige tijd en wat moet de komende week worden vrijgegeven …

Klik hier om een ​​PDF van de Elixir’s details en gebruiksinstructies te downloaden

U wordt verzocht Richard al uw juiste adressen. Verdere bankgegevens zal ook naar u worden verzonden naar ons allen in staat stellen om de inmenging van de Cabal en Bush’s te vermijden. Jammer genoeg worden dergelijke banken Wells Fargo, Chase, en Halifax UK reeds paraat te wachten om onmiddellijk te blokkeren enige en alle betalingsverkeer voor de Elixir.

Ik wens u allen een heel gelukkig Pasen. Blijf veilig, zorg en hopen u snel te zien!

Neil Keenan en Groep K


Bron: 

http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-a-change-is-gonna-come/

Advertenties
%d bloggers liken dit: