​The Portal: Cobra’s Update ‘Rapportage van de Vredesmeditatie’, 13 april 2017.

​The Portal: Cobra’s Update ‘Rapportage van de Vredesmeditatie’, 13 april 2017.


Hoewel de kritische massa nog niet werd bereikt was onze Vredesmeditatie een groot succes. Gezien het feit dat we slechts 4 dagen hadden om dit op een zeer ongelegen tijdstip op een werkdag te organiseren, wat te wijten was aan de urgentie van de situatie, en gezien het feit dat de Cabal het delen van de meditatie op Facebook bijna volledig heeft geblokkeerd, waren we zeer succesvol.
Enkele uren voor de meditatie, was er een teken aan de hemel:
http://www.amsmeteors.org/2017/04/bright-fireball-over-san-diego-ca/

Juist op het moment dat ik afgelopen vrijdag deze meditatie online wilde plaatsen, heeft iemand veel moeite gedaan om de hele Blogger offline te halen:
http://downdetector.com/status/blogger/news/121741-problems-at-blogger

Het is interessant om op te merken dat de cyberaanval bij Veterans Today die website op ongeveer hetzelfde moment 12 uur lang down haalde. Volgens hun bronnen, was de US Army Cyber Command bij Fort Huachaca hiervoor verantwoordelijk, een spoor dat naar General Mc Master leidt. Blijkbaar willen ze niet dat dit artikel bekend zal worden gemaakt:
http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/

Zoals de Verzetsbeweging heeft voorspeld was dinsdag het punt van maximale druk. De Archon families die hier worden beschreven:
http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2017/04/many-people-died-to-obtain-the-sent-to-me-by-the-individual-below-who-for-good-reasons- wil-to-blijven-anoniem-i-like-t.html

en vooral de Orsini en Pallavicini families, probeerde het Doom 33 eindspelprogramma voor de vernietiging van de wereld te activeren door middel van hun Khazarian underdogs in het Omega Grid om zo de eindspel profetieën te kunnen vervullen:
http://stateofthenation2012.com/?p=70849

Dit werd een paar uur later voorkomen toen de Pleiadiërs met een aantal belangrijke mensen binnen het Russische en Chinese leger contact hadden, dat ook mogelijk werd gemaakt door onder andere vanwege de energetische steun aan het energienet rond de planeet die wij door onze tussenkomst hebben gecreëerd. De Pleiadiërs hadden een kort gesprek met Poetin, waarbij zij “hem bepaalde dingen vertelden die hij persoonlijk niet graag had”, maar toen ze hem uitlegden wat er op het spel staat begreep hij het, nam het risico en heeft ervoor gekozen om samen te werken met het Licht. 
 

 

 
Als al dit wapengekletter in de wereld niet snel stopt, liggen de volgende opties op tafel, afhankelijk van de mate van urgentie: blootstelling (bloot geven, laten zien), openbaarmaking en verwijdering.
Blootstelling betekent dat de Russische media gedetailleerde intel (informatie) bloot geeft over a) het wereldwijde Illuminatie netwerk en hun activiteiten, en / of b) de geheime pacten (overeenkomsten) tussen de Amerikaanse regering en de negatieve buitenaardse wezens.
Openbaarmaking betekent het volledig release (vrijgeven) van intel (informatie) over de aanwezigheid van buitenaardsen, de financiële Reset en de Event door middel van Russische en Chinese media, die eigenlijk al is begonnen:
https://v.qq.com/x/page/c0390w2t2hv.html
 
 

Verwijdering betekent dat Spetsnaz agenten het Illuminatie netwerk voor hun rekening nemen, te beginnen met de Unholy Four (Bush Sr., Henry Kissinger, Donald Rumsfeld en Dick Cheney):
https://opwegnaarzielsvreugde.wordpress.com/2015/02/10/the-portal-cobras-solar-system-situatie-update-van-9-febru-ari-2015/ 

Blootstelling is meteen begonnen doordat Poetin het precies zegt zoals het is:
https://www.rt.com/news/384333-putin-idlib-attack-provocation/

Als gevolg van onze meditatie en de Pleiadische interventies, is er plotseling sprake van vrede:
https://www.washingtonpost.com/world/chinas-xi-in-call-with-trump-urges-peaceful-settlement-to-korea-crisis/2017/04/12/63c127a3-40fc-4115-ae25- 3399900c9108_story.html? utm_term = .039fc8e242c3

https://www.rt.com/usa/384455-trump-assad-animal-syria/

https://www.rt.com/usa/384633-trump-russia-lasting-peace/

Uit angst dat de gebeurtenissen rond volledige openheid hen nu zullen inhalen, heeft NASA zich gehaast om aan te kondigen dat er een mogelijkheid van buitenaards leven is op de Saturnusmaan Enceladus:
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/13/nasa-announce-major-discovery-ocean-worlds-search-alien-life/

Dit is de eerste keer in de geschiedenis dat de gevestigde wetenschap openlijk de mogelijkheid heeft toegegeven dat we niet alleen zijn.
Dragon bronnen hebben meegedeeld dat bepaalde vertegenwoordigers van de Cabal nu onderhandelen over de overgave, maar het verzet is zeer sceptisch over wat er uit zal komen.
Er is nog een hoop werk dat gedaan moet worden, omdat het centrale conflictpunt Noord-Korea nog  opgelost moet worden:
https://www.rt.com/news/384554-us-armada-china-korea-menace/

http://www.veteranstoday.com/2017/04/13/pravda-north-korea-nuclear-war-to-start-on-the-day-of-the-sun/

De Pleiadiers kunnen verdere acties ondernemen en de Verzetsbeweging blijft ten volle waakzaam.
Overwinning van het Licht!

Cobra

Bron: https://2012portal.blogspot.com/2017/04/peace-meditation-report.html


Vertaald door FrankW

Advertenties