The Portal: Cobra’s Planetaire Situatie Update, vrijdag 7 april 2017.

The Portal: Cobra’s Planetaire Situatie Update, vrijdag 7 april 2017.

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. De Lichtkrachten zijn bezig om het hoofd van de Yaldabaoth entiteit op te ruimen, met alle plasma anomalie, plasma toplet bommen en alle plasma scalaire technologieën van de sluier (veil). Zich realiserend dat ze gaan verliezen, hebben de Chimera de plasma aanvallen op de belangrijkste Lichtwerkers en Lichtstrijders opgevoerd die buitengewoon meedogenloos zijn.

Op woensdag zijn de Lichtkrachten van de Galactische Federatie en het Ashtar Commando met volledige inzet begonnen met de actieve verwijdering van alle plasma negativiteit in de buurt van het oppervlak van de planeet (Aarde). Elke directe interventie van de Confederatie krachten binnen de quarantaine Aarde provoceert vergelding door de Chimera, die begonnen om eerst de nucleaire uitwisseling tussen de VS en Noord-Korea proberen uit te lokken:

https://www.rt.com/usa/383652-keane-north-korea-nuclear/

https://www.youtube.com/watch?v=jV0GRuR99ZM&feature=youtu.be

Hoewel er woensdag een beperkte nucleaire uitwisseling was op een van de ondergrondse bases, die een bepaald aantal Dracos hebben vernietigd die voor de Chimera werkten, zullen de lichtkrachten nucleaire uitwisseling niet toestaan met uitzondering van de mini-nukes op het oppervlak van de planeet.

Zich realiserend dat hen niet zal worden toegestaan om nucleaire wapens te gebruiken, hebben de Chimera hun toevlucht gezocht tot conventionele wapens om te proberen een wereldwijde oorlog te activeren.

Door het Archon en het Jezuïet netwerk, moeten ze Trump onder druk hebben gezet om Syrië aan te vallen:

https://www.rt.com/news/383782-us-strikes-syria-tomahawaks/

Trump deed dit zonder goedkeuring van het Congres, wat een duidelijke schending van de Grondwet is:

http://www.washingtonexaminer.com/tim-kaine-trump-has-no-congressional-authorization-for-syria-strike/article/2619644

Deze militaire actie helpt de Archons in hun poging om Palmyra, een cruciaal belang vortex punt binnen het Syrië pentagram, te heroveren:

http://www.presstv.ir/Detail/2017/04/07/517062/Syria-Daesh-Palmyra-US-Russia-airbase

https://www.rt.com/news/383826-isis-used-us-airstrike-syria/

Het plan van de duistere krachten is om Turkije en Israël in het conflict te betrekken en deze uit te breiden naar het Midden-Oosten:

http://presstv.ir/Detail/2017/04/06/516998/Turkey-Iraq-PKK

Ze hopen Poetin uit te lokken, maar hij staat in contact met briljante Pleiadische militaire strategen en hij zal het waarschijnlijk verstandig spelen, met behulp van diplomatie, internationale publieke opinie en militaire steun aan het Syrische leger in plaats van directe confrontatie met de Verenigde Staten.

Het internationale publiek wordt zich er steeds meer van bewust dat de chemische gasaanval in Idlib, die Trump gebruikt als voorwendsel voor een aanval Syrië, een valse vlag was:

http://russia-insider.com/en/politics/real-justice-syria-gas-attack-moscow-submits-evidence-new-resolution-unsc/ri19455

https://sputniknews.com/middleeast/201704051052334782-idlib-chemical-attack-no-facts/

http://theduran.com/confirmed-chemical-weapons-in-idlib-were-stashed-by-terrorists/

https://sitsshow.blogspot.com/2017/04/ron-paul-says-chemical-attack-in-syria-makes-no-sense-all-signs-point-to-a-false-flag.html# meer

Waarbij de Witte Helmen (White Helmets) werden betrokken:

http://www.veteranstoday.com/2017/04/06/swedish-medical-associations-says-white-helmets-murdered-kids-for-fake-gas-attack-videos/

http://humansarefree.com/2017/04/chemical-weapons-attack-in-syria.html

Nu zijn de Trump aanbidders eindelijk begonnen met hun ontnuchtering:

http://www.mirror.co.uk/news/politics/donald-trump-bombed-syria-biggest-10178367

De Lichtkrachten zullen doen wat ze kunnen om de escalatie van het militaire conflict zo veel mogelijk te beperken. Dragon bronnen hebben bevestigd dat dit een korte, intense maar beperkte escalatie zal zijn. De Verzetsbeweging (Resistance) verwacht dat de situatie volgende week dinsdag zijn hoogtepunt bereikt.

De Godin wil rust en vrede zal er zijn!

PS: Net toen ik deze update wilde plaatsen en de volgende update die nog belangrijker zal zijn, ging ‘Blogger’ (website) voor een paar uur over de hele wereld down, waardoor mijn berichtgeving werd uitgesteld:

http://downdetector.com/status/blogger

Een interessant “toeval”.

Overwinning van het Licht!

Geplaatst door Cobra
Vertaald door FrankW

Bron: https://2012portal.blogspot.nl/2017/04/planetary-situation-update.html

Advertenties