The Portal:  Cobra’s Update: Compression Breakthrough – Compressie Doorbraak


The Portal:  Cobra’s Update Compression Breakthrough – Compressie Doorbraak.


Wat is Cobra?

COBRA is een codenaam voor CO mpression BR e A kthrough (de Compressie Doorbraak). Het oppervlak van de planeet Aarde is samengeperst in een sandwich. Lichtkrachten van Galactische Federatie rukken vanuit de lucht neerwaarts naar het oppervlak van de planeet. Lichtkrachten van de Verzetsbeweging rukken vanuit onder de grond richting het oppervlak van de planeet.
Het oppervlak is dus onderworpen aan de druk van het Licht en de duistere krachten van de Cabal kunnen niets meer verbergen. Ze kunnen niet ontsnappen via wormgaten, sterrenpoorten of teleportatie kamers in de ruimte. Ze kunnen geen gebruik maken van de ruimte voertuigen van enig officiële of geheime ruimtevaartprogramma. Ze kunnen niet gaten en bunkers meer graven diep onder de grond om zich daar te verbergen. Ze kunnen zich zelfs niet meer verbergen op het lagere astrale vlak.

Het lopende proces van compressie betekent dat Licht alles zal blootstellen wat verborgen is, collectief en individueel. Als het Licht van boven en het Licht van onderen elkaar direct aan het oppervlak van de planeet ontmoeten, is dat het moment van compressie doorbraak. Dat gebeuren wordt de Event genoemd. De Event omvat, maar is niet beperkt tot massale arrestaties van de Cabal. Het is eerder een multidimensionaal triggergebeuren dat het proces start van het binnengaan van de langverwachte Gouden Eeuw. Met de verwijderde duisternis, zal de mensheid in staat zijn tot het co-creëren van hun eigen toekomst.
Wie is Cobra?

Cobra is een codenaam voor de schrijver van dit blog. De identiteit van Cobra moet om verschillende redenen nu nog versluierd blijven. Cobra is niet geassocieerd met de militairen of met Drake, hoewel hij / zij Drake ziet als de meest betrouwbare boodschapper voor het Plan. Cobra zou al dan niet deel kunnen uitmaken van de Verzetsbeweging Resistance Movement).

Wat belangrijk is, is de boodschap en niet de boodschapper. De menselijke geest associeert meestal het gegeven bericht met de kenmerken d van de boodschapper die men geeft vernomen, en dit heeft de neiging om haar objectiviteit te vertroebelen.

Samen met berichten uit de Verzetsbeweging en een aantal andere geavanceerde bronnen, kan Cobra zo nu en dan bepaalde stukken in deze blog plaatsen uit/van Benjamin (Fulford), David (Wilcock), Drake of andere geloofwaardige boodschappers. We zitten allemaal samen in deze strijd voor de overwinning van het Licht!

Cobra, 8 april 2012

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2012/04.html

Vertaling: FrankW

Advertenties