*The Portal: Cobra’s Update ‘Belangrijk Situatie update…’ , 13 januari 2017.

The Portal: Cobra’s Update ‘Belangrijk Situatie update…’ , 13 januari 2017.


Vertaald door FrankW

In 2017 zal meer aanwezigheid van het licht op het oppervlak van de planeet te zien zijn dan in de voorgaande jaren, omdat de aanwezigheid van de niet-fysieke Lichtdeeltjes van Galactisch Centrum sterk is toegenomen. Op de laatste dag van 2016, waren er veel tekenen in de lucht in de vorm van parelmoerwolk en andere ongewone verschijnselen van wolken:

Sommige mensen hebben dit toegenomen Galactische Licht geïnterpreteerd als een teken van een mogelijke Galactische Supergolf (lees: het Event) in 2017:

http://etheric.com/will-superwave-arrive-2017/

In de tussentijd blijft het verwijderen van de Chimera groep doorgaan. Onlangs is een infiltratie van de Chimera Group binnen de gelederen van de Lichtkrachten binnen het zonnestelsel ontdekt. De Chimera was zelfs in staat om een van de teleportatie portalen te kapen die gevangen Cabal leden vervoerde die op het punt stonden om door de Galactische Centrale Zon te worden genomen en hebben deze overgeheveld naar een Chimera basis in de Kuipergordel. Deze situatie is al opgelost.

Men heeft ook ontdekt dat de Outer barrière / Tachyon membraan een zekere mate van doorlaatbaar heeft voor plasma anomalie en onder bepaalde voorwaarden kunnen negatieve plasma entiteiten dat membraan in beide richtingen doorgaan door de tunnels van Set, binnen en buiten het zonnestelsel. Het plasma buiten ons zonnestelsel is nog niet helemaal vrij van de primaire anomalie, met name het plasma-filament, dat zich uitstrekt langs de Orion-arm:

https://en.wikipedia.org/wiki/Orion_Arm

Plasma anomalie in deze regio is afkomstig van de Orion galactische oorlogen de laatste paar miljoen jaar en is bijna volledig hersteld, maar een kleine resterende hoeveelheid interageert nog steeds met de Yaldabaoth entiteit. De hoogste concentratie van de abnormale plasma is vanaf het Rigel sterrenstelsel tot aan de donkere wolk van Taurus, ook wel Taurus moleculaire wolk genoemd:

https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud_1

Als reactie op dit alles, is een grote krachtige galactische Lichtgroep, honderden miljoenen man (man/vrouw) sterk, het zonnestelsel binnengekomen en zal helpen bij de uiteindelijke verwijdering van de Chimera. De identiteit van deze positieve groep mag nog niet worden onthuld.

Ook de Verzetsbeweging ( Resistance) en alle afgescheiden (breakaway) groepen die gelieerd zijn met de Galactische Federatie zijn begonnen met “intense activiteiten binnen dit zonnestelsel en daarbuiten, op een niveau dat nooit eerder heeft plaatsgevonden.”

Alle Breakaway groepen (SSP en ondergrondsen) die nog niet zijn verbonden met de Galactische Federatie zijn nog steeds geïnfiltreerd door de Chimera.

Op het oppervlak van de planeet is deze infiltratie nog sterker. Vele keren blijken dingen niet volgens het plan te gaan, en dat is een duidelijk teken van infiltratie. ALLE positieve groepen op de planeet hebben te lijden van infiltratie van de Chimera of hun volgelingen. Veel geopolitieke gebeurtenissen bevestigen dit.

De werkelijke reden waarom de Daesh weer de stad Palmyra (Syrië) konden heroveren was de infiltratie op zeer hoog niveau in het Russische militaire commando. Beschaamd gaven Russische analisten hun eigen verklaring waarom dat is gebeurd:

https://sputniknews.com/middleeast/201612141048542487-syria-palmyra-daesh/

Zij vergaten dat een eenvoudige computer vector analyse van foto’s van machtige Russische spionagesatellieten gemakkelijk een groep zou kunnen ontdekken die zich op een bepaald punt richt.

De Cabal wil ook infiltreren andere BRICS-landen, en zij zitten in India achter de drastische oorlog tegen contant geld:

https://www.sott.net/article/338647-A-well-kept-open-secret-Washington-is-behind-Indias-brutal-experiment-of-abolishing-most-cash

Het meest gevaarlijke van alles is Kissinger’s strategie aan de kant van Rusland tegen China door middel van Trump, een poging om de Oost-Alliantie te breken:

http://journal-neo.org/2017/01/09/is-trump-the-back-door-man-for-henry-a-kissinger-co/

http://www.independent.co.uk/news/world/asia/rex-tillerson-south-china-sea-state-media-prepare-military-clash-donald-trump-global-times-a7525061.html

Veel mensen beginnen te begrijpen dat Trump gewoon een marionet is en dat zijn beleid van achter de schermen wordt georkestreerd door onzichtbare controleurs:

https://truthearth.org/2017/01/03/a-short-word-about-presidents-and-their-puppet-masters/

http://www.zerohedge.com/news/2016-12-30/trump-exactly-where-elites-want-him

http://journal-neo.org/2016/11/25/the-dangerous-deception-called-the-trump-presidency/

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/north_america/2016-us-presidential-election/is-trump-draining-the-swamp-or-filling-it/

Aan de zonnige kant: de Chinezen hebben aangekondigd dat zij er in zijn geslaagd om het beroemde EmDrive prototype voor testen naar hun ruimtestation te brengen:

http://www.ibtimes.co.uk/emdrive-chinese-space-agency-put-controversial-tech-onto-satellites-soon-possible-1596328

Voorzichtige onthullingen (soft disclosure) blijven doorgaan en mijnbouw op asteroïden is mainstream nieuws geworden:

http://seekingalpha.com/article/4034859-miners-may-go-galactic-asteroid-mining

Er is zelfs een website die de economische waarde van bepaalde asteroïden inschat:

http://www.asterank.com/

Voor degenen die graag meer direct betrokken worden bij de planetaire bevrijding, is hier een goed voorbeeld van hoe een bevrijdingsgroep kan werken (met een kort interview met Cobra als een bonus toegevoegd):

http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/01/cobra-interview-with-hungarian-cobra.html

Degenen die zich daartoe geleid voelen kunnen met hun gulle donaties helpen bij het voeden van de mensen in Malawi (aan de rechterkant van de pagina iets onder de bovenkant van Cobra’s website http://2012portal.blogspot.com) of:

http://prepareforchange.net/orphanages-in-malawi

De situatie in Malawi en in vele andere plaatsen in Afrika is verre van perfect, maar het Licht zal ook dat bereiken.

Overwinning van het Licht!

Cobra.


Bron: http://2012portal.blogspot.com/2017/01/important-situation-update.html

Advertenties