James Gilliland: ‘Binnenkomende 6e Dimensie Ascensie golven pieken rond 14 januari…’, 13 januari 2017.

James Gilliland: ‘Binnenkomende 6e Dimensie Ascensie golven pieken rond 14 januari…’, 13 januari 2017.

Door  James Gilliland

Vertaald door FrankW

Ik heb op grote schaal op elk niveau een aantal gedragingen zien gebeuren dat het realistische voorbij ging en als we de komende dagen weten te overleven moeten we terug gaan naar de basis. We moeten ook ons eigen onderzoek gaan doen en onze eigen innerlijke gevoeligheid of wat sommige botweg noemen BS meter ontwikkelen. Onze laatste regering bracht transparantie. Wat transparant was is de corruptie en het spreken met een gespleten tong, wat epidemisch is. De BS meter stond en staat nog steeds in het rood. De mensheid wordt wakker  en waar de controllers niet op rekenden is het ontwaken van de ziel en het internet, welke beide instrumenten zijn in hun ondergang. Het  Fake nieuws  of ‘lame stream media’ (manke, kreupele grote media) in handen van grote bedrijven (corporaties), gaven vanwege hun falen om de waarheid te vertellen enkele mensen een aanleiding tot het opzetten van alternatieve media. Het spreken met een gespleten tong is het beschuldigen van de alternatieve media van nep-nieuws. Bijna alles uit de vorige regering werd uitgesproken met een gespleten tong. Alle beschuldigingen van anderen definieren precies wat ze hebben gedaan en wat ze nu aan het doen zijn.

Het trieste is dat een groot deel van de massa (mensen) erg goedgelovig is en de propaganda gelooft die dagelijks door de manke of kreupele grote media worden geleverd. Ze worden als lemmingen geleid om deel te nemen in hun eigen slavernij en uiteindelijke ondergang. Ze zijn in oproer en marcheren naar een melodie gespeeld door mensen wiens gedrag ze verafschuwen, en maar niet kunnen accepteren. Het is als een slecht huwelijk waar een partner weigert om het voor de hand liggende te accepteren. Het wordt zo erg dat ontkenning geen optie is.

De  ascensie golven maken dit alles voor iedereen zichtbaar. We zitten nog in het midden van een van deze golven die eindigt op de 11e. Het goede nieuws is als je op het pad naar verlichting bent dat een andere golf op de 11e begint en 7 dagen duurt. De piek van deze golf is rond de 14e; waarvan vele roepen dat dit het einde van de wereld is. De wereld eindigt niet met de laatste golven, noch zal het eindigen met deze. Er is een  planetaire uitlijning  , waar alle planeten aan deelnemen. Als u het elektromagnetische universum begrijpt zal dit de nog binnenkomende energieën verklaren en waarvan velen zich niet bewust zijn is dat de hogere dimensionale wezens gebruik zullen maken van deze planetaire aspecten.

Deze nieuwe golf komt binnen vanuit de 6e dimensie. Licht en energie is bewustzijn. Deze golf zal de Universele wet bij zich dragen, helende energie en een gouden kans om een grote sprong voorwaarts te nemen in bewustzijn. Liefde geneest en de meest krachtige energie in het heelal is Liefde. Het is een formidabele kracht en om te proberen deze tegen te gaan zal degenen traumatiseren die door willen blijven gaan met tirannie en slavernij. Alsof ze niet al gek genoeg zijn zoals uit hun daden blijkt.

Dit is wat wordt uitgespeeld in uw politieke arena en sociaal bewustzijn. Hun bewustzijn en energienet is aan het instorten. Hun ongeziene ‘overlords’ (bazen / opdrachtgevers) worden verwijderd en zij zullen als gangsters zonder baas zijn. Ze zijn ook onderling aan het vechten om macht en de rijkdom en zijn zich er totaal niet van bewust dat het tapijt onder hun voeten wordt weggetrokken. Ze kunnen niet en zulken niet kunnen werken met de  toename van het bewustzijn  en energie. Ze zijn frequentie specifiek niet geschikt voor de Aarde en haar  ascensieproces. Zoals profetieën het hebben voorspeld eet het beest zichzelf op. U zult het beest naar voren zien komen in elite families, de bankiers, de politici, de filmindustrie, religieuze instellingen en bijna elke ontkrachtende organisatie die ontworpen is om de massa’s tot slaaf te maken.

Doe uw veiligheidsgordel om, omdat deze rit om gek te worden is. Jullie lichamen zullen door allerlei uitdagingen gaan.  Jullie verleden zal naar voren komen, bij sommigen met gevoelens van verdriet en bij anderen woede. Veel zal ’s nachts worden verwerkt met levendige dromen van gebeurtenissen uit het verleden. Sommigen kunnen een piek naar de toekomst te krijgen. Het wordt misschien een achtbaan van ziekte, gevolgd door goed gevoel, verdriet gevolgd door gelukzaligheid. De voorspelling die ik u met 100% nauwkeurigheid kan geven is: Er gaat een hoop verandering plaatsvinden.

Het ga je goed,

James Gilliland 

ECETI 

ECETI officiële YouTube-kanaal 

Instagram

Via: In5D

Bron: http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/spiritual/james-gilliland-incoming-6th-dimensional-ascension-waves-peak-around-january-14th/

Advertenties