The Portal: ‘Cobra’s Event Situatie Update…’, 8 mei 2016.

The Portal: ‘Cobra’s Event Situatie Update…’, 8 mei 2016.

image

Geruchten doen de laatste tijd ronde over de blogosphere dat het Evenement / Reset / RV / Restauratie (herstel) van de Republiek is begonnen of het nu al gebeurt. Die geruchten zijn niet gebaseerd op de werkelijkheid en de situatie is nog steeds business as usual:

https://geopolitics.co/2016/05/08/did-obama-sign-presidential-transition-eo-specifically-for-gen-joseph-dunford/

Sommigen beweerden zelfs dat ik op de recente Ascensie Conferentie heb gezegd dat de Event al is begonnen. Ik heb dat nooit gezegd. Aantekeningen van die Ascensie Conferentie die onlangs op verschillende blogs werden gepubliceerd zijn slechts ongeveer 70-80% betrouwbaar, veel intel ontbreekt en geen van de verbazingwekkende energieën van de conferentie zijn aanwezig, dus het is veel beter voor iedereen die geïnteresseerd is om een ​​zelf een Ascensie Conferentie te bezoeken, de eerste aankomende is begin juni:

http://portal2012.org/Greece.html

Als de Event / Reset / RV begint, zal het heel duidelijk zijn voor iedereen en zal het worden gerapporteerd in de massamedia.

Voordat de Event / het Gebeuren kan plaatsvinden, moet eerst de zonnestelsel plasma anomalie worden geheeld / genezen, de zonnestelsel plasma entiteit (Yaldabaoth) moet worden gedesintegreerd en plasma toplet bommen verwijderd.

image

Toch is het belangrijk om voorbereid te zijn voor als de Event plotseling begint,  zonder enige waarschuwing en hier is hoe je kunt helpen als het gebeurt:

http://prepareforchange.net/viral-event/

Overwinning van het Licht!

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2016/05/event-situation-update.html/

Vertaling: FrankW [zielsvreugde@live.nl]

Advertenties