The Portal: ‘Cobra’s Ascensie Conferentie Rapportage Update…’, 23 April 2016.

The Portal: ‘Cobra’s Ascensie Conferentie Rapportage Update…’, 23 April 2016.

image

De locatie van onze Ascensie conferentie in Zwitserland was strategisch gekozen op een belangrijke Pleiadian leylijn die door het centrale deel van Zwitserland loopt.

De conferentie was een briljant succes. We hadden een zeer sterke en verenigde groep van deelnemers uit 22 landen. De balans tussen vrouwelijke en mannelijke energieën was veel heviger dan ooit en dat betekent dat de Godin zeer aanwezig is op het oppervlak van de planeet en er al veel genezing is gedaan. Veel van de nieuwe intel/informatie werd vrijgegeven, en het energie werk dat we gedaan hebben heeft de Ascensie tijdelijn voor de planeet verder gestabiliseerd. We zijn ook begonnen met het proces van de oprichting van de toekomstige Contact Zones over de hele wereld.

Deze conferentie heeft een deur voor verdere Ascensie conferenties geopend. 

Hoewel het lijkt dat er niets gebeurt, is er veel activiteit achter de schermen. Deze activiteit zal meer uitgesproken en zichtbaar worden in mei.

Er zijn afspraken gemaakt voor het gezamenlijke Cobra / Corey interview door Rob Potter. Als u vragen heeft voor zowel mij of Corey, stuur ze naar Rob@thepromiserevealed.com

Overwinning van het Licht!

Cobra

Vertaling: FrankW

Bron:
http://2012portal.blogspot.com/2016/04/ascension-conference-report.html

Advertenties