The Portal: ‘Cobra’s Update van de Situatie…’ 25 maart 2016.

The Portal: ‘Cobra’s Update van de Situatie…’ 25 maart 2016.

image

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. De overgrote meerderheid van de plasma strangelet bommen zijn verwijderd en nu zijn de Lichtkrachten gericht op het verwijderen van de plasma toplet bommen, met succes gebruik makend van dezelfde aanpak.

Dit heeft een sterke reactie van de Chimera groep opgeroepen en ze hebben de Archons bevolen om het volume van hun technologieën op te schroeven om de Lichtwerkers en Lichtstrijders aan te vallen en te onderdrukken omdat de Lichtwerkers / Lichtstrijders de sleutel zijn tot de ‘Shift of the Ages’. Zij maken hiertoe gebruik van infrageluid en plasma scalaire golven:

https://authenticmentoring.wordpress.com/2015/02/17/gwen-towers-and-nexrad-infrasound-pulses-the-hum-the-rumble-and-booms-population-control/

Door de verwijdering van plasma strangelet en toplet bommen worden de spanningen binnen ons zonnestelsel verlicht, de quarantaine van de Aarde opengemaakt en het Disclosure proces voor de oppervlakte bevolking versnelt.

Veel bedrijven zullen binnenkort relatief betaalbare trips naar de ruimte aanbieden:

http://metro.co.uk/2016/03/14/you-could-soon-be-able-to-take-a-holiday-in-space-for-7000-5752424/

http://www.ibtimes.co.uk/virgin-galactic-space-x-holidays-space-will-cost-7000-by-2030-astronaut-predicts-1549306

Er zijn serieuze plannen om een ​​maanbasis te maken, die ook toeristen zullen accepteren:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3471632/Europe-s-space-boss-reveals-plans-moon-village-humans-robots-live-alongside-allow-tourists.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

https://www.rt.com/news/333842-moon-village-domes-space/

http://sputniknews.com/art_living/20160311/1036102790/permanent-lunar-colony.html

image

Nieuwe Russische technologie brengt een bemande reis naar Mars veel dichter bij de werkelijkheid:

https://www.rt.com/news/334416-russia-space-nuclear-engine/

En er wordt serieus gesproken over asteroïdemijnbouw:

https://deepspaceindustries.com/

De Cabal wil al die pogingen controleren door het maken van regels en regelgeving door middel van hun wereldwijde orgaan, de Verenigde Naties:

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3493306/Space-tourism-rules-needed-five-years-ensure-safety-security-pioneering-passengers-warns.html

Hier moet ik weer aangeven dat gedeeltelijke Onthulling (Disclosure) GEEN optie is:

http://prepareforchange.net/2016/03/12/partial-disclosure-is-not-an-option/

Zoals u waarschijnlijk weet, is de Cabal bezig met het saboteren van de Full Disclosure (Volledige Onthulling) petitie:

http://prepareforchange.net/2016/02/19/is-change-org-sabotaging-the-full-disclosure-petition/

Dit zal ons niet tegenhouden. Bronnen dicht bij Poetin hebben meegedeeld dat in de laatste paar jaar, Rusland Disclosure steunt doordat de Russische pers volledige vrijheid heeft gekregen in het vrijgeven van Intel over Disclosure. Het enige probleem is dat het meeste hiervan in het Russisch is gepubliceerd en toen de Russische journalisten probeerden om westerse media te benaderen met de Engelse vertaling van hun artikelen, werden ze afgewezen. De door de staat gesponsorde Russische instituten zijn UFO-fenomenen aan het onderzoeken en zijn actief op zoek naar werkende overunity technologieën, maar waaruit blijkt dat slechts ongeveer 5% van de intel over vrije energie uit westerse bronnen bruikbaar is. Poetin had jaren geleden een intensief spirituele contact ervaring met de Pleiadians, die hem getransformeerd heeft en dit is de occulte reden achter zijn vastberaden strijd tegen de Cabal.

De Illumninati factie van de Cabal is beginnen te beseffen dat het spel voorbij is en dat ze niet in staat zullen zijn om te ontsnappen diep onder de grond of in het Zonnestelsel. Hun plan is om massa-arrestaties op het moment van de Event te vermijden door hun bolwerken in Texas te verlaten, het de grens met Mexico over te steken, en vanuit Mexico naar Argentinië te vliegen en vanaf daar met onderzeeboten naar Antarctica in ondiepe ondergrondse bases te verdwijnen, gebruik maken van oude connecties net zoals de Nazi’s hetzelfde deden in 1945:

http://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica24.htm

image

Hun plannen lekken uit in de inlichtingen community, zoals het laatste rapport van Fulford duidelijk aantoont:

http://www.starshipearththebigpicture.com/2016/03/23/whats-up-in-the-antarctic-and-denver/

De andere vluchtweg naar Antarctica gaat via Nieuw-Zeeland en dit is de reden waarom de Cabal er fanatiek onroerend goed aan het kopen is:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2931325/Super-rich-buying-property-New-Zealand-bolthole-case-west-goes-meltdown.html

Om die plannen voortvarend tegen te gaan moeten we zo snel mogelijk een stuk Cintamani steen naar Antarctica zien te krijgen, en dat moet worden gedaan door de oppervlakte bevolking. Als iemand bereid is om dat te doen en is ook in staat om zelf de kosten van zijn reis te dekken, kan hij contact opnemen met cobraresistance@gmail.com voor gedetailleerde instructies.

Om positiever over Nieuw-Zeeland te spreken, ze hebben plannen om onvoorwaardelijk basisinkomen in te voeren:

http://futurism.com/new-zealand-considering-giving-everyone-universal-basic-income/

Hetzelfde gebeurt in Ontario:

http://www.businessinsider.com/ontario-announces-basic-income-plan-2016-3

En tenslotte beginnen economen te praten over een 4-urige werkdag en het gunstige effect ervan op de economie:

http://humansarefree.com/2013/01/a-transition-plan-towards-resource.html?m=0

Degenen die op Trump willen stemmen zullen teleurgesteld worden, want hij is een Jezuïet-agent:

https://www.reddit.com/r/RomeRules/comments/3g7zgf/donald_trump_secret_jesuit_agent_for/

De Cabal wil de BRICS-landen verzwakken door het destabiliseren van Brazilië:

https://futuristrendcast.wordpress.com/2016/03/15/brazil-color-revolution-attempt-corruption-dilma-lula-zika-and-2016-olympics-lada-ray-analysis-and-predictions/

Het is interessant om op te merken dat Erdogan de Brusselse aanvallen geeft voorspeld, een paar dagen voordat ze plaats vonden:

http://abcnews.go.com/International/wireStory/kurdish-militants-hit-europe-turkeys-erdogan-37743106

Natuurlijk wist hij ervan, want hij is een van de breinen achter de aanslagen:

http://www.veteranstoday.com/2016/03/24/breaking-exclusive-brussels-mastermind-captured-by-syrian-kurds-implicates-erdogan/

Dragon bronnen hebben meegedeeld dat in de nabije toekomst, Turkije de trigger kan zijn voor een korte maar intense militaire escalatie vlak voor de planetaire doorbraak. Als dat gebeurt, zal op deze blog een massa meditatie worden aangekondigd om dat tegen te gaan.

Overwinning van het Licht!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2016/03/situation-update.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties