9ForNews: ‘Van HAARP tot Volkel: Deze 9 plaatsen zijn zo geheim dat Google Earth ze onherkenbaar heeft gemaakt…’ door Robin de Boer, 23 januari 2016.

9ForNews: ‘Van HAARP tot Volkel: Deze 9 plaatsen zijn zo geheim dat Google Earth ze onherkenbaar heeft gemaakt…’ door Robin de Boer, 23 januari 2016.

image

Er zijn plekken op aarde die zo geheim zijn dat Google Earth ze voor je verborgen houdt. Het gaat onder meer om legerbases, koninklijke paleizen en Noord-Korea, maar er zitten ook verrassende plaatsen tussen. De meeste van deze locaties zijn omgeven door complottheorieën.

HAARP
Op de grens tussen de staten Washington en Oregon is op Google Earth een donkere rechthoek te zien. Daar bevindt zich de controversiële HAARP-installatie. Er wordt gespeculeerd dat de mensen achter HAARP en FEMA verborgen agenda’s hebben.

Complottheoretici menen dat HAARP een geheim wapen is dat wordt gebruikt om het weer te beïnvloeden. Zo zou de installatie verantwoordelijk zijn voor overstromingen, droogte, stroomstoringen en zelfs aardbevingen in Iran.

Olieraffinaderij
In Hongarije is een deel van een olieraffinaderij onzichtbaar gemaakt, maar niemand weet waarom. Op de foto is een grasveld te zien, waar in realiteit gebouwen zijn opgetrokken.

Keowee Dam
Foto’s van dit reservoir in South Carolina worden gecensureerd door Google. De dam zou onderdeel vormen van de Oconee Nuclear Station, die ook wel ‘Amerika’s Fukushima’ wordt genoemd.

Onbekend gebied in Siberië
In Siberië is een gebied onherkenbaar gemaakt. Het blijft een mysterie waarom Google dat heeft gedaan. Op de website Siberian Light wordt gespeculeerd dat er een raketschild is ondergebracht.

Faeröer
De Faeröer bevinden zich tussen Noorwegen en IJsland, maar vormen een autonoom gebied binnen Denemarken. Niemand weet waarom delen van de eilandengroep door Google verborgen worden gehouden.

Vliegbasis Volkel
Ook in ons land doet Google geheimzinnig over de bestemming van grondgebied. Als we de documenten van WikiLeaks mogen geloven liggen hier Amerikaanse kernkoppen opgeslagen. Volgens oud-premier Ruud Lubbers zijn in de bunkers van de basis 22 kernbommen opgeslagen. Die zouden vier keer krachtiger zijn dan de bommen die in 1945 op Hiroshima en Nagasaki zijn gegooid.

Michael AAF
Deze basis in Utah bevindt zich op grondgebied dat eigendom is van het Amerikaanse leger en wordt gebruikt om biologische en chemische wapens te testen.

Valencia
In deze Filipijnse stad staat naar verluidt het hoofdkwartier van het raketdefensieprogramma van het leger.

Baker Lake
Op een luchtfoto van Baker Lake, een nederzetting en tevens een meer in het Canadese Nunavut, is een zwarte balk te zien, waardoor we niet weten wat zich op de plek bevindt. Een man die zichzelf dr. Boylan noemt, beweert dat ‘onderzoek naar buitenaards leven’ aan de basis ligt van de censuur.

Oorspronkelijke bron: News.com.au

Bron: http://www.ninefornews.nl/van-haarp-tot-volkel-deze-9-plaatsen-zijn-zo-geheim-dat-google-earth-ze-onherkenbaar-heeft-gemaakt/

Advertenties