AntonTeuben.nl: ‘Stel je voor: Plotseling en onverwacht; Breaking news op alle zenders…’ door Anton Teuben, 22 januari 2016.

AntonTeuben.nl: ‘Stel je voor: Plotseling en onverwacht; Breaking news op alle zenders…’ door Anton Teuben, 22 januari 2016.

image

Stel je voor en realiseer je dat het net zoals nu gaat in de media en het weken achter elkaar wordt herhaald zoals nu met de gecreëerde problemen over vluchtelingen… Hoe zou de wereld er dan uitzien? En worden o.a. Coen Vermeeren en Lange Frans onze universele ambassadeurs?

Laten we disclosure met elkaar zo snel mogelijk creëren voor al die mensen die dit publiekelijk hebben willen maken zoals Robbert en vele, vele anderen die weggedrukt zijn en in diskrediet zijn gebracht.

Kinderen die uit huis worden geplaatst en families die zijn ontwricht, omdat de waarheid nog niet genoeg is doorgedrongen. En de tallozen die volledig op de hoogte zijn van de inhoud van het onderstaande korte filmpje en opgeborgen zijn in inrichtingen en/of de meest verschrikkelijke middelen krijgen toegediend.

Door samen te werken en dit zoveel mogelijk te verspreiden, kunnen we velen bevrijden, zelf voor versnelling van disclosure zorgen en ervoor zorgen dat het Cosmic gate schandaal wordt geopend. Zoals senator Mike Gravel in dit filmpje ook zegt: ‘We need to make a change…’ (kijk de trailer).

Universe is magic and love is the key

Originele bron: www.citizenhearing.org

Bron: http://www.antonteuben.nl/2016/01/22/stel-je-voor-plotseling-en-onverwacht-breaking-news-op-alle-zenders/

Advertenties