‘Vraag het aan Ashtar…’ 22 December 2015.

‘Vraag het aan Ashtar…’ 22 December 2015.

image

Vraag 1: “De vraag waar ik over heb nagedacht is, als iedereen alles heeft wat ze nodig hebben voor geluk en overvloed, en niemand meer daadwerkelijk hoeft te werken om te overleven, wie gaat dan de zware arbeid doen die nodig is om de nieuwe en mooie huizen te bouwen waar alle mensen van dromen en manifesteren voor zichzelf? … ” AN, TX

Ashtar: “Er zullen er nog steeds een aantal zijn die huizen willen bouwen, en om allerlei dingen te maken. Voor het grootste gedeelte, zullen er robots zijn die de arbeid zullen doen, waardoor mensen vrij zijn om te genieten van hun nieuwe Levensstijlen in de Gouden Eeuw, om voort te zetten waar ze passie voor hebben, en zich te blijven ontwikkelen!”

Vraag 2: “Is het mogelijk om door gedachtenkracht, een ziekte te genezen?” Virginie (vertaald uit het Frans)

Ashtar: “Het is om in harmonie te zijn doorheen iemands hele wezen, en om de energieën toe te passen van Onvoorwaardelijke Liefde, Compassie, Vergeving en Dankbaarheid, die het ‘wonder’ van genezing bieden. Ik adviseer niemand dit alleen en bij zichzelf te doen, maar eerder om iemands kennis van deze bekrachtiging toe te passen op welke behandeling ook die wordt toegepast, of deze nu wordt gegeven door traditionele of alternatieve artsen, of beiden.”

#Als u een vraag hebt voor Ashtar, kunt je het via het onderstaande adres naar hem toe mailen:  ashtarontheroad@aol.com
Hij zal een of twee vragen selecteren om te beantwoorden in onze e-mails – ze zullen niet worden geplaatst op onze website, of privé worden beantwoord. Gelieve slechts over één onderwerp vragen te stellen! Zorg ervoor dat u in ieder geval uw eerste en laatste initialen en de staat of het land waar u woont vermeld !!!
http://www.earthascends.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Advertenties