Benjamin Fulford: ‘Er is een gecoördineerde druk gaande om de heerschappij van de Khazariaanse maffia dit jaar te beëindigen…’ 5 januari 2016

Benjamin Fulford: ‘Er is een gecoördineerde druk gaande om de heerschappij van de Khazariaanse maffia dit jaar te beëindigen…’ 5 januari 2016

image

De huidige geopolitieke situatie, met name in het Midden-Oosten, Europa en de Verenigde Staten, is er een die rijp is voor een verandering van het regime. Het grootste evenement van 2016 is misschien wel de val van de Khazariaanse maffia overheid in de Verenigde Staten. Met deze primaire bron van kwaad en oorlog verwijderd uit de macht, moet ook wereldvrede mogelijk zijn in 2016. Dit kan echter niet gedaan worden door het passief observeren van gebeurtenissen in de wereld; iedereen moet doen wat men kan doen om te zorgen voor een planetaire bevrijding dit jaar.

Het regime van Washington DC dat Obama als zijn marionet en woordvoerder gebruikt is diep verdeeld. Velen steunen het regime Obama. Echter, het feit is dat het regime Obama de leiding had over de massale slachting van onschuldige in Japan op 11 maart 2011.

http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/2015/12/statement-of-benjamin-fulford-tokyo-japan-witness-statement.html

De Amerikanen die de moord op buitenlanders als legitiem buitenlands beleid beschouwen moeten echter niet vergeten dat dit regime niet één van de insiders vervolgd hebben, die verantwoordelijk was voor het vermoorden op 11 september 2001 van duizenden Amerikanen. Noch hebben zij de waarheid over deze gebeurtenis verteld.

Bovendien heeft dit regime op geen enkele manier gehandeld om de criminelen in Wall Street te arresteren, die verantwoordelijk zijn voor triljoenen dollars aan fraude wat de meeste Amerikanen heeft verarmd.

De Russische regering heeft ook openbaar en officieel de Khazarian maffia beschuldigd die in de VS illegaal de macht greep voor het opzetten van faciliteiten voor biologische oorlogvoering over de hele voormalige Sovjet-Unie. Wanneer dergelijke beschuldigingen zijn gemaakt binnen de publieke diplomatie, is het een teken dat de aanklager klaar is om deze beschuldigingen te bewijzen. Witte hoeden (White Hats) in het Amerikaanse leger hebben ook de creatie van deze biologische oorlogsvoering labs bevestigd.

Deze faciliteiten werden opgezet als onderdeel van een plan om ziekte, honger en oorlog te gebruiken om 90% van de wereldbevolking te elimineren. Vergis je niet, ondanks het proberen om met Obama een relatief goedaardige gezicht neer te zetten, heeft de Khazarian maffia over de VS geheerst en is op heterdaad betrapt bij het proberen om miljarden mensen te vermoorden. Dat betekent dat ze proberen om vrijwel iedereen die dit leest, plus hun vrienden en familie te vermoorden.

De meerderheid van de burgers van de wereld zijn te rustig en terughoudend om in beslag genomen te worden door het geweld. Echter, wanneer iemand probeert om je familie te vermoorden, bent u wettelijk gerechtigd om hen uit zelfverdediging te doden. Er niet in slagen om je familie te verdedigen is op zich al een misdaad.

De White Dragon Society en hun bondgenoten zitten in het proces van het bestrijden van deze genocidale bende. Als onderdeel hiervan, zal de Society volgende week formeel eisen dat Chodoin Daikaku, hoofd van een aantal van ’s werelds grootste martial arts verenigingen, de hoofden van de wereld militaire en inlichtingendiensten en anderen om te handelen bij wettige zelfverdediging, en de genocidale Khazariaanse maffia permanent te vernietigen.

Gerelateerd: ‘Mark Passio – The True Meaning And Purpose Of The 2nd Amendment…’

Veel is al gedaan, met name in het Midden-Oosten, waar alle lucht-machten van Khazariaanse proxies zoals Turkije, Israël en Syrië aan de grond worden gehouden door een Russische, Chinese en Pentagon White Hat Alliantie.

China heeft een nieuwe anti-terreur wet die zal toestaan dat zijn agenten overal in de wereld jacht maken op Khazariaanse gangsters “in overleg met de Amerikaanse en Russische speciale krachten,” aldus Pentagon en Chinese bronnen. De Chinezen hebben al speciale krachten gezonden naar Syrië in de buurt van de grens van Israël in de Golanhoogte, aldus de bronnen. Russische, Pentagon witte hoeden (White Hats) en Chinese speciale troepen in Syrië, Irak en elders jagen actief op en doden Israëli’s, Turken, Saudi’s en “zelfs Yankees die tot de verkeerde kant behoren,” zeggen Pentagon bronnen. De Chinezen hebben ook speciale interesse in de jacht op Oeigoeren die opereren in Syrië en Irak.

De Satan aanbiddende Khazariaanse regimes van Turkije en Saudi-Arabië zitten nu diep in de problemen. Saudi-Arabië heeft in principe “zijn eigen doodvonnis” getekend vorige week door het executeren van de zeer geliefde sjiitische Imam Nimr al-Nimr, volgens CIA-functionarissen. De echte islamitische wereld is niet het bloedbad vergeten wat het regime heeft aangericht tijdens de Hajj vorig jaar. Zij erkennen daarmee dat het Saoedische regime niet geschikt is om het Islamitische Heilige Land te bewaken. Dat is de reden waarom aan de Saudi oproep voor een 34 natie islamitische “anti-terreur” alliantie alleen zal worden voldaan met op zijn best een lippendienst.

Saudi-Arabië moet worden verdeeld en het is slechts een kwestie van tijd voordat Koning Salman en zijn plaatsvervangers hun eigen hoofden op het hakblok van de beul zullen vinden, zeiden ze.

Turkije, ondertussen, zoekt naar plannen om het falende grote tijdperk van het Ottomaanse Rijk te re-creëren. Koerdistan, waaronder een groot deel van Turkije, is goed op weg om een onafhankelijke natie te worden, waardoor één van de grootste onrechtvaardigheden van de Tweede Wereldoorlog ongedaan wordt gemaakt. In Turkije zelf zullen economische ellende, waaronder een zwakke munt, inflatie, daling van de inkomsten uit het toerisme en tekorten van de goederen voorwaarden creëren voor een militaire staatsgreep, zeggen Pentagon bronnen.

Gerelateerd: ‘Russia Breaks Huge Story: ISIS is Supported by the U.S. and Nato Allies, Detailed Evidence Of ISIS-Turkey Oil Trade…’

De Russen van hun kant, denken serieus over een grote land invasie van Turkije en Saoedi-Arabië als een manier om permanent de radicale islamitische ketterij te beëindigen en de nooit eindigende terreur wat dat produceert, volgens de Russische FSB bronnen. De Russisch-Orthodoxe Kerk, de echte macht op dit moment in Rusland, onderschrijft zulk een heilige oorlog als nodig is voor de verdediging van het christendom alsmede van de ware Islam. Omdat de strijdkrachten van de Verenigde Staten niet tegen Rusland zullen vechten om het huidige Turkse regime te verdedigen, zal de NAVO geen belemmering zijn voor een dergelijke stap.

Er is ook een zeer succesvolle verwijdering van Khazarian proxies aan de gang in Libië en Nigeria. In Nigeria, heeft het Amerikaanse leger lokale troepen geholpen om Boko Haram te verslaan. De naam “Boko Haram,” betekent overigens “boeken zijn verboden”, waarmee wordt aangegeven wat voor soort mensen dit zijn.

In Zuid-Amerika is ook een klopjacht aan de gang op de Bush / Clinton narcotica handlanger ‘El Chapo’. Dit is onderdeel van de lopende campagne om al het drugsgeld af te snijden dat de Khazariaanse maffiosi en hun mega-banken ondersteunt heeft.

Brazilië is ook wakker geworden voor de gevaren van de Khazarianen en annuleerde een $ 2.200.000.000 dollar deal dat het had gesloten met een Israëlisch bedrijf om de veiligheid voor de Olympische Spelen te bieden. Het betrokken bedrijf, International Security and Defense Systems, is in verband gebracht met de doodseskaders van Zuid-Amerikaanse dictatoriale regimes. De Brazilianen zijn zich ook volledig bewust dat het een Israëlisch bedrijf was, Magna BSP, dat medeplichtig was in de 311 nucleaire en tsunami terreuraanslag tegen Japan.

Chinese agenten van de inlichtingendienst van het ministerie van staatsveiligheid zijn nu ook in de VS, Israël en elders op zoek naar wraak voor de micro-nucleaire aanval op de stad Tianjin afgelopen zomer, zeggen bronnen van het Aziatische geheime genootschap.

Gerelateerd: ‘Another Huge Chemical Warehouse Explosion Rocks China | Fallout From Tianjin Kills Fish, Poisons Water, Burns The Eyes of Locals…’

Het snelle verlies van macht binnen de VS, evenals van de Khazariaanse maffia wordt op vele manieren gezien. Ten eerste, was de Amerikaanse corporate presidentiële woordvoerder Barack Obama gedwongen, door Pentagon witte hoeden, terug te komen op de raketten sancties die hij tegen Iran had aangekondigd.

Bovendien wordt de samenwerkende media in de Verenigde Staten gedwongen door het Pentagon en witte hoeden van het agentschap om de anti-Khazariaanse gevechten die plaatsvinden in de Amerikaanse machtsstructuur te onthullen. Een van de resultaten was het alom gepubliceerde artikel van Seymour Hersh wat zegt (zoals deze nieuwsbrief al lang in detail rapporteert) het Amerikaanse leger tart het beleid van de Washington DC politieke instellingen ‘in het Midden-Oosten. Bovendien zeggen Pentagon bronnen Rupert Murdoch (Marduk…..
https://en.wikipedia.org/wiki/Marduk
werd gedwongen om een bericht in de Wall Street Journal te publiceren over de voortdurende strijd tussen de NSA en de Khazarianen en dat dit inclusief het bespioneren van de NSA is van de Amerikaanse Congres hoertjes die werken voor de Khazariaanse maffia.

Het door de Khazariaanse maffia gecontroleerde regime in Israël is te laat wakker geworden van het feit dat ze de controle over de Verenigde Staten verliezen en dat de rest van de wereld allang hun internationale anti-sociaal gedrag door heeft. Dat is de reden waarom, toen Israël vorige week een valse vlag operatie probeerde in Tel Aviv en het erop zou moeten lijken dat ook zij waren “aangevallen door ISIS”, absoluut niemand voor de gek werd gehouden.

Gerelateerd: ‘Putin Says the U.S. Created ISIS | Putin Blasts Obama For Arming and Paying Mercenaries Who Became ISIS Fighters…’

De Israëlische regering is begonnen met het lezen van wat er op de muur is geschreven, wat is waarom ze onlangs hebben geprobeerd om zich te distantiëren van hun Turkse en Saoedi-bondgenoten. Het Israëlische veiligheidsapparaat erkent dat, met het verlies van de Amerikaanse steun, Israëls voortbestaan afhankelijk zal zijn van de goodwill van wie de voortdurende strijd om het Midden-Oosten wint. Deze dagen betekent dat waarschijnlijk dat de Israëli’s zullen moeten beginnen te buigen en naar Rusland moeten kruipen. In ieder geval, zal de toekomst van de Israëlische, Saoedi en de Turkse regimes allemaal in de weegschaal hangen in het komende jaar.

De toekomst van Europa zal ook in het komende jaar in toenemende mate gebonden zijn aan Rusland, omdat het Amerikaanse leger niet in de stemming is om een oorlog met Rusland te beginnen ten behoeve van de Rothschilds. De Europese Khazariaanse elite hebben hun banden met de Khazarianen in de VS doorgesneden door akkoord te gaan en mee te doen met de door China geïnspireerde Aziatische Infrastructuur Investeringsbank (AIIB).

Gerelateerd: ‘Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) Formally Established (New Rival To The World Bank)…’

De echte vraag voor 2016 blijft echter nog steeds wat er zal gebeuren op het hoge niveau van de financiële oorlog die de laatste jaren heeft gewoed. Op dit front, is de nieuwste ontwikkeling dat de Japanse regering in het geheim heeft besloten om toe te treden tot de door China geïnitieerde Aziatische Infrastructuur Investeringsbank (AIIB), volgens de ambtenaren bij de door Japan geleide Asian Development Bank in de Filippijnen. Als dit gebeurt, zullen de financiële leiders van Wall Street en Washington DC Khazariaanse financiële heersers geïsoleerd worden en zullen zij definitief met hun nederlaag geconfronteerd worden.

Tijdens het eind van het jaar, vroegen de Vaticaan P2 vrijmetselaar lodge en de Chinese Communisten beide de White Dragon Society (WDS) om te helpen onderhandelen over de overgave van de Khazariaanse financiers en gangsters. De WDS dringt aan op een jubeljaar (een afschrijving van alle publieke en private schulden), een herverdeling van onrechtmatig verkregen Khazariaanse activa, en de oprichting van een meritocratische toekomstige planning agentschap.

De WDS benadrukt ook dat ten minste 7 Triljoen dollar (= 7.000.000.000.000.000.000,00 $) op een transparante manier direct beschikbaar moet worden gesteld om een massale campagne te financieren om armoede te beëindigen, vernietiging van het milieu te stoppen en de mensheid op een pad van exponentiële ontwikkeling in de toekomst te zetten.

Totdat de Khazariaanse overgave is voltooid, zullen de WDS en zijn bondgenoten hun multi-dimensionale offensief voortzetten.

[Help en ondersteun Benjamin
Door je in te schrijven voor een abonnement op zijn artikelen op http://www.benjaminfulford.net]

Bron: http://sitsshow.blogspot.nl/2016/01/benjamin-fulford-january-4th-2016.html

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Advertenties