The Portal: ‘Cobra’s Situatie Update…’ 3 januari 2016

The Portal: ‘Cobra’s Situatie Update…’ 3 januari 2016.

image

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. In de Kuipergordel is het netwerk van fysieke Chimera bases in het buitenste zonnestelsel bijna volledig verwijderd. De laatste overblijfselen van de Chimera vloot zijn in wanorde, verspreid over het zonnestelsel en verbergen zich in de buurt van de locaties van plasmatische knooppunten met de hoogste concentratie aan plasma strangelet en toplet bommen, met die bommen als afschermingsmechanisme.

Terwijl het fysieke Chimera netwerk over het hele zonnestelsel snel aan het desintegreren is, blijft de aanwas van plasma vortex met zijn strangelet en toplet bommen althans op dit moment een veel grotere uitdaging.

Nu de kracht van de Chimera afneemt, zal er meer uitwisseling van intel zijn tussen de top mensen van verschillende positieve facties, zonder vrees dat deze intel zal worden onderschept door de Chimera en zonder gevaar dat Chimera zal terugslaan wanneer de top mensen van verschillende positieve facties hier vrij over praten. Daarom zal de Resistance (Verzetsbeweging) spoedig aanzienlijke intel vrijgeven aan het Oost Agarthaanse netwerk en diverse Secret Space Program facties (Geheim Ruimtevaart Programma) en sommige van die intel zal vervolgens terechtkomen bij de oppervlaktebevolking. De meeste SSP facties werden behoorlijk gehersenspoeld (geestelijk geprogrammeerd) tegen de Pleiadiërs en tegen andere positieve ET rassen en binnenkort zal de Resistance ze met solide bewijs de Pleiadiaanse welwillendheid laten zien.

De Resistance zal hen ook technologische know-how geven om nanites en andere soortgelijke technologieën te verwijderen die ten onrechte worden beschreven als AI (Artificial Intelligence = kunstmatige intelligentie). Zoals iemand het briljant in een commentaar op mijn blog heeft geschreven: “Cobra had het over robots en nanites (miniatuur robots) die werden uitgevonden door de Chimera om reptielen en mensen te controleren. Deze robots en nanites kunnen zo geraffineerd en informatie op zo’n hoge snelheid verwerken van informatie dat ze de illusie of de indruk geven van bewust te zijn, levend en intelligent. Maar eigenlijk zijn ze alleen maar machines die gemakkelijk kunnen worden uitgeschakeld.”

Een belangrijke factor in de verdediging tegen deze technologieën is een evenwicht tussen emoties en geest. Deze technologieën kunnen slechts een geest manipuleren die emoties onderdrukt en met sterke emotionele golven niet kan omgaan.

Op het oppervlak van de planeet, is er vooruitgang.

image

Meer en meer initiatieven over de hele wereld beginnen met het instellen van de juiste voorwaarden voor de reset van het financiële systeem:

http://www.maxkeiser.com/2015/12/reinventing-banking-from-russia-to-iceland-to-ecuador/

En Zwitserland zou wel het juiste land kunnen zijn om dat proces te versnellen:

https://www.rt.com/op-edge/327191-switzerland-money-banks-ban-referendum/

Als iemand twijfels zou hebben over het bestaan ​​van de Positieve Militaire factie in het Pentagon, is hier het bewijs:

https://www.rt.com/usa/326748-us-syria-intelligence-hersh/

http://www.lrb.co.uk/v38/n01/seymour-m-hersh/military-to-military

image

En enkele leden van de Cabal zijn al opgepakt:

http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/it-seems-that-cabalists-are-finally-going-to-pay-for-their-crimes

Ze zijn misschien niet de top Cabalisten, maar een recente studie van de Universiteit van Tokio blijkt dat de onderdrukking van knooppunten op een lage graad het hele netwerk verstoort:

http://www.u-tokyo.ac.jp/en/utokyo-research/editors-choice/the-importance-of-non-hub-elements/

Simpel gezegd, zelfs door de arrestatie van enkele gewone leden van de Cabal is de kracht van hun gehele netwerkaanzienlijk gedaald en zal hun ondergang versnellen.

De overwinning van het Licht!

PS: Ongeveer 15 minuten nadat ik dit artikel heb geplaatst, is er al een Youtube audio versie gemaakt en is hier beschikbaar:

Cobra

http://2012portal.blogspot.com/2016/01/situation-update.html/

Advertenties