PrepareforChange: ‘Inzicht in de Proxy Galactische Oorlog in Syrië – Een overzicht / Waar moeten onze prioriteiten liggen van nu tot aan de Event…’ door Therese Zumi Sumner, 22 december 2015

PrepareforChange: ‘Inzicht in de Proxy Galactische Oorlog in Syrië – Een overzicht / Waar moeten onze prioriteiten liggen van nu tot aan de Event…’ door Therese Zumi Sumner, 22 december 2015

image

Inzicht in de Proxy Galactische Oorlog in Syrië – Een overzicht / Waar moeten onze prioriteiten liggen van nu tot aan de Event…

Een erg kort historisch overzicht

25.000 Jaar geleden hebben duistere krachten de quarantaine aarde geschapen en nam de mensheid in gijzeling. Zij creëerden een virtual reality-systeem, zodat niemand kon ontsnappen. Naar dit systeem hebben we verwezen als de Matrix en het functioneert tot op zekere hoogte nog steeds, maar de tijd dat daar een einde aan gaat komen is zeer dichtbij.

Aan de fysieke oppervlakte wordt deze controle gehandhaafd door 1) een Orion Babylonische vorm van op schulden gebaseerd financieel systeem = het totaal corrupte systeem van banken waarvan steeds meer mensen zich bewust worden en ook via 2) geestelijke programmering door de massamedia. Tegen die tijd zullen de meeste van jullie zich volledig bewust zijn dat het maar een klein aantal media betreft die alle media beheersen, in het bijzonder in de Verenigde Staten. Ik hoorde net op het Zweedse ochtendnieuws {20 december} dat de Spaanse mensen nu volkomen ziek en moe zijn van de enorme corruptie in hun land waarbij politici zijn betrokken, schandaal na schandaal komt aan het licht – zwart geld verborgen in fiscale paradijzen – geen echte democratie als politieke partijen de media, universiteiten en het justitiële systeem hebben gecontroleerd. Klinkt dat bekend?

Millennia lang hebben de wezens die de Matrix (Archons) controleren, zowel Draconian en Reptielen races gecreëerd door middel van genetische manipulatie om ze te gebruiken als krijgerslaven om hun rijk uit te breiden.
De Archons creëerde de Jezuïet organisatie om geestelijke controle over hun beheerders te behouden (Draconische Illuminati die het financiële systeem draaiende houden) en hun krijgers (Reptielen huurlingen die de Illuminati beschermen). Door Jezuïet samenlevingen en 33e degree Vrijmetselaars houden / hebben zij de Illuminati structuur bij elkaar gehouden. Deze structuur valt nu definitief uit elkaar.

Invallen van de Archons

1. Kurgan invasie
Er waren drie grote invasies in de bekende menselijke geschiedenis van de Archonten en hun onderworpen rassen uit de ruimte, zoals Draconians en Reptielen. De eerste is de Kurgan invasie die rond 3600 v.Chr. gebeurde. Duistere wezens kwamen binnen via het Kaukasus dimensionale portaal. {Zie kaarten verderop in dit artikel}.

Hun doel was om het vereren van de vreedzame Godin te vernietigen bij de neolithische culturen die welig bloeide in het neolithische Europa. Ze wilden de verering van de Godin vernietigen omdat vrouwelijke energie onze directe verbinding met de Bron is. De resultaten van die invasie op dat moment legde de basis voor de macho westerse samenleving: http://www.public.iastate.edu/~cfford/342Chalice.htm

2. Khazar invasie
De tweede is de Khazar invasie die rond 393 n.Chr. {393 AD} in de laatste fase van het Romeinse Rijk gebeurde. Duistere wezens gebruikte hetzelfde dimensionale Kaukasus portaal. Via dit portaal kwamen toen veel Reptielen binnen. Ze werden Barbaren genoemd. Op dat moment was Constantijn de ‘Grote’ heerser, die alle oude wijsheid verdraaide. Constantijn verzamelde alle bisschoppen, alle militairen en alle priesters. Hij werd de heerser van het Romeinse Rijk. Hij beval de Khazar indringers vervolgens het Romeinse Rijk binnen te vallen. Hij creëerde de Katholieke Cult en controleerde al zijn priesters enzovoorts, en nodigde de Barbaarse stammen om het Romeinse Rijk te vernietigen.
Het doel van deze invasie was het vernietigen van mysterie scholen, christelijke gnostische groepen en natuur aanbiddende heidendom en te vervangen door mensen met een christelijke cult geprogrammeerde geest. Deze programmering werd versterkt met de creatie van virtual reality hel(len) op het lagere astrale vlak, die vervolgens door de kerk werden gebruikt om zijn positie te versterken.

image

Chi-Rho
Ik groeide op in het katholieke Ierland. Toen ik 12 jaar was had ik interesse ontwikkeld in het lezen over astrologische zonne tekens. Stel je mijn stomme verbazing voor op een dag tijdens het kijken naar het zeer hoge plafond in een deel van onze lokale kerk tijdens de zondagsmis en zag dat elke hoek van dat plafond beelden had van de 4 kardinale astrologische tekens! Duidelijk voor iedereen te zien waren de leeuw – Leo, de arend – Scorpio’s hoger aspect, de waterdrager – Aqaurius en de stier – Taurus. Dit verontruste mij omdat mij was verteld dat de kerk een volkomen hekel had aan iedereen die een liefhebberij had in zaken als astrologie, speelkaarten, enzovoorts. Een ander vreemd teken dat zichtbaar was op het altaardoek en overal in elke katholieke kerk is te vinden, is het Chi-Rho teken. Dit verwonderde ook mijn jonge geest en ik dacht dat de P in dit teken voor vrede moet staan? Stel je mijn verbazing voor toen Cobra een luchtfoto van landingsbanen van een van de belangrijkste Chimera militaire vliegbases liet zien. Hij legde uit dat dit het Chi-Rho teken van Constantijn de Grote was. En dit teken is wereldwijd te vinden in elke katholieke kerk, gebouw of vestiging.

3. Congo invasie
Een 3e Archon inval vond plaats in Congo in 1996. Voor meer informatie hierover ga naar link ‘Dark Cabal Leaders’ hieronder om dit artikel op mijn website Veritas Galactic Sweden te lezen.

Omwille van de duidelijkheid en nieuwe lezers is het belangrijk te wijzen dat vandaag alle reptielen en andere donkere krachten al volledig gewist uit alle diepe ondergrondse militaire bases zogenaamde STORTPLAATSEN. Die bases zijn nu leeg, en hun ingangen verzegeld.

Op 10 mei en 15 juli 2012 hebben we geleerd, waar we de resterende duistere krachten op het fysieke vlak op de oppervlakte van de planeet Aarde kon vinden. Deze duistere krachten bestaan ​​uit enkele tientallen Archons ** (te vinden meestal in Jesuit cirkels), een paar honderd Draconians (gevonden onder Illuminati bankkartel en in een recent interview Cobra door Rob Potter we geleerd dat veel te vinden waren in de Hollywood media industrie) en een paar duizend Reptielen (gevonden in privé mercenary legers zoals KBR en Academi-voormalige Blackwater). Die wezens zullen worden verwijderd met de komende massale arrestaties.
Dus de archonten zijn degenen die de quarantaine te houden en de mensheid in gijzeling hebben gehouden, zodat de positieve buitenaardsen niet kon ingrijpen tot nu toe. {2012} Ze zijn meestal geïncarneerd in de belangrijkste posities in de Italiaanse zwarte adel.
** De meerderheid van deze archonten inmiddels vertrokken deze planeet goed.

Ongeveer 2500 jaar geleden, de Archons een speciale taakgroep en infiltreerde het in de Ptolemaeïsche dynastie in Egypte:

http://vaticannewworldorder.blogspot.com/2011/12/ptolemaic-papal-bloodlines-orsini_21.html

Deze taak groep was verantwoordelijk voor de geest programmering en massale controle van de mensheid door middel van georganiseerde religies in de afgelopen 2500 jaar.
Hoe dan ook, heeft deze groep gemaakt van de jezuïeten en de Jezuïeten lopen de show op deze planeet voor de laatste 500 jaar zoals je kunt lezen in dit vrij nauwkeurig, hoewel een beetje verouderd verslag:

http://www.whale.to/b/pope.html

http://www.whale.to/b/phelps4.html

Dit is hoe de jezuïeten lopen de USA corporatie:

http://www.theoilage.com/ptolemaic-dynasty-bloodlines-t2854.html

Rothschilds zijn de bankiers van de jezuïeten in de laatste twee eeuwen. De meest invloedrijke zijn: Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, David de Rothschild en de laatste tijd ook Nathaniel Philip de Rothschild.

De Rockefeller / Illuminazi factie is een jezuïet creatie van de 20ste eeuw met een doel te belemmeren en misbruik maken van de technologische en wetenschappelijke vooruitgang van de mensheid:

http://www.humanresonance.org/veil.html

De belangrijkste spelers van de Rockefeller / Illuminazi factie zijn: David Rockefeller, Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (George Scherf Jr.), Dick Cheney, Jay Rockefeller, Donald Rumsfeld, Karl Rove en Paul Wolfowitz.

Khazarian Origins

Het hebben van een goed begrip van de ware oorsprong van de ISIL – islamitische staat huurlingen geeft de ontwaakte lezer een duidelijker verklaring voor het ongelooflijke gruwelijke barbaarse misdaden van deze wezens. De leiders samen met een groot percentage van deze criminele terroristische huurlingen zijn geen menselijke wezens.
Volgens mijn bronnen / Gidsen zijn er ongeveer 15 -16000 Draco / menselijke hybriden op aarde op dit moment. Onder de meest bekende daarvan zijn de zogenaamde ‘onheilige 4’ namelijk Henry Kissinger, George Herbert Walker Bush (George Scherf Jr.), Dick Cheney en Donald Rumsfeld.

Naast de Draco / menselijke hybriden hebben we de Reptielen / menselijke hybriden die groter zijn in aantal en deze zijn te vinden in de industriële militaire complex en huurlingen legers en terroristische groeperingen zoals ISIL.

Ik heb dit overzicht van een aantal historische details met het doel die in de geest van het helpen van die nieuwere lezers en zelfs ons ‘oudjes’ Cobra updates om meer duidelijkheid over enkele van zijn recente updates hebben. Hier zijn enkele recente gegevens van zijn berichten verbonden met de eerste informatie in dit artikel.

Op maandag 19 oktober, 2015 Cobra maakte een posting met de titel ‘Proxy Galactic War in Syrië’ en hier zijn enkele van die gegevens;

Clearing van de Chimera groep blijft. Niet veel kan worden gezegd over die nu openbaar.

Aan de andere kant, clearing van hun Draco en Reptilian minions is nu heel intens en heeft al het bewustzijn van de mainstream bevolking bereikt:

http://sputniknews.com/politics/20151018/1028720468/end-new-world-order-russia-shifts-balance-power.html

Hier is het belangrijk om te begrijpen dat Khazarians eigenlijk Draco die naar planeet Aarde kwamen laat Atlantische periode door de Kaukasus portal en hield reïncarneren in menselijke lichamen. Kaukasus portal was ook het belangrijkste aanspreekpunt voor de Reptiliaanse krijger slaaf kaste die naar de planeet Aarde in een menselijk lichaam in Atlantische periode en later tijdens de Neolithische periode tot de Kurgan invasie kwam:

En in de 4de eeuw tijdens de Khazar invasie:

Pleiaden en geallieerde races werden altijd ondersteuning van de aarde bevolking in hun strijd voor vrijheid tegen de Chimera / Draco / Reptilian onderdrukking. Slavische mensen, vooral Russen, waren meestal vrij open voor Pleiadian begeleiding en ondersteuning.

Kievan Rus, onder de militaire leiding van SVJATOSLAV I, hebben de Khazarian toestand rond het jaar 965 vernietigd:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sviatoslav_I_of_Kiev

Dat was het begin van de lange animositeit tussen de Khazarians en Russen. Sindsdien Khazarians waren zonder hun oorspronkelijke thuisland en de controle van de Kaukasus portal hebben verloren.

Pleiaden en aanverwante rassen zijn nu een back-up Poetin in zijn missie naar Syrië te wissen van de islamitische staat huurlingen. Die wezens eigenlijk behoren tot de Reptiliaanse krijger kaste die door de Kaukasus portal naar de planeet Aarde duizenden jaren geleden kwam en hield reïncarneren in menselijke lichamen:

Veel Pleiadian gijzelaars zijn de laatste tijd gered uit Syrië door Russische Spetsnaz agenten, met de agenten denken dat ze zijn gewoon redden menselijke krijgsgevangenen uit Syrische gevangenissen. Top intelligentie personeel binnen GRU is zich bewust van het buitenaardse element van de Syrische situatie.

De Chimera wil de Kaukasus portal heroveren en dit is de occulte reden voor de betrokkenheid van de Tsjetsjeense strijdkrachten in de Syrische situatie:

Laat ik alleen zeggen dat Grozny, de hoofdstad van Tsjetsjenië, is een grote negatieve draaikolk in het energienetwerk van de planeet die veel behoefte van genezing en is verbonden met Odessa in Oekraïne, een andere negatieve draaikolk, een bolwerk van de Khazarians:

http://one-evil.org/content/entities_locations_odessa.html

De situatie in Syrië is de geopolitieke keerpunt voor de planetaire bevrijding. Iraanse leger is trots tonen hun ondergrondse militaire bases:

https://www.rt.com/news/318702-iran-video-missiles-secret/

Terwijl aan de andere kant, Saudi Khazarians zijn op de vlucht:

http://awdnews.com/top-news/the-mystery-of-fleeing-saudi-princes-and-their-immense-oil-wealth-smuggled-into-europe

Ver weg van de aandacht van de mainstream media, massa’s in Europa beginnen te stijgen in hun strijd voor vrijheid. Om verder te lezen dit ga hier:
Proxy Galactic War in Syrië http://2012portal.blogspot.se/2015/10/proxy-galactic-war-in-syria.html

Een week geleden kregen we een nieuwe update gegeven

Zondag 13 december, 2015 Solar System / Planetary Situatie update

Cobra gaf ons informatie over tal van fysieke hersenschim bases gepositioneerd in de Kuipergordel en vormen de zogenaamde Kuiper Ring. Hij zei dat: “Clearing van de Chimera groep blijft ………… De buitenste lijn van verdediging die de Chimera-gecontroleerde gebieden beschermt in dit Zonnestelsel tegen de bevrijding krachten van de Galactische Federatie en het Ashtar Commando.

Bewerkingen te verwijderen van de Kuiper Ring of Chimera bases zal zeer binnenkort beginnen. Ik zal rapporteren over dit zo veel als het strategisch verstandig zal zijn. Laat niet het aantal van die bases ontmoedigen, het plan om ze te verwijderen is zeer solide en de situatie zal worden behandeld efficiënt. ”

Hij zei verder gemeld dat de update die “Archon / jezuïet / Khazarian krachten zetten al hun inspanningen in het behoud van hun entropie machine door het onderdrukken van vrije energie in staat zijn om hun olie gebaseerde economie draaiende te houden, het vernietigen van landen (Syrië), om te kunnen grijpen hun olie, het onderdrukken van de Godin vortexen om spiritueel ontwaken (Syrië weer) te voorkomen en door het voorkomen van massale ontwaken door inhouding Disclosure.

Ze begrijpen niet dat hun entropie machine gehoorzaamt aan de wetten van de semi-iteratieve inequations en zal worden opgelost met wiskundige zekerheid. ”

Link naar deze complete update: http://2012portal.blogspot.se/2015/12/solar-system-planetary-situation-update.html

Gisteren hadden we een nieuwe update van de Cobra om ons te informeren dat de verwijdering van de Kuipergordel bases is begonnen:

Zonnestelsel Situatie gewijzigd op zondag, december 20, 2015

Clearing van de Chimera groep blijft. Het Licht Forces zijn begonnen met de Chimera bases van de Kuiper Ring te wissen en zijn dus het begin tot de belangrijkste verdedigingslinie van de Chimera die eerder verhinderd het Licht krachten van het nemen van de volledige controle van de buitenste zonnestelsel desintegreren. Er zullen drastische veranderingen in de buitenste zonnestelsel vanaf nu tot begin januari volgend jaar. Het is geen toeval dat astrologisch gezien, zal dit een tijdsbestek van een grote vooruitgang zijn:

http://thespiritscience.net/2015/11/29/rare-astrology-all-planets-are-moving-direct-from-december-25th-to-january-6th/

Hij zei verder herinnerde ons eraan dat het nieuws over de Kuiper bases was ook nieuw voor hem en dat “Dit is niet een grote tegenslag en operaties van het Licht Forces zijn mooi vooruit. Ik zou ook stel voor dat je niet passief wachten op de gebeurtenis, niet je leven afhankelijk van het aan te maken, maar om actief naar de planetaire bevrijding werken. Om uw geheugen op te frissen, hier zijn enkele dingen die je kunt wanneer de Event gaat: om verder te lezen ga hier:

http://2012portal.blogspot.se/2015/12/solar-system-situation-update.html

Waar Moet Onze prioriteiten liggen nu tot The Event

Ik heb Aartsengel Michael gevraagd of Hij heeft een aantal adviezen om ons op dit moment. Hij herinnert ons eraan dat dit is zeker niet de tijd om ons laten verstoord door alle pogingen om weg te nemen de focus van ons doel. De beste manier om dit te doen is door te blijven onpartijdige en verblijf / dicht bij ons hart en houden van een sterke dagelijks contact met de Bron. Toen we omgaan met ons fatsoen zullen we altijd ondersteund worden door de hemelse wezens die zo nauw samenwerking met ons op dit moment. We moeten ons niet laten worden belaagd. We moeten echt flexibel te zijn en indien nodig we moeten terugtrekken uit de gevarenzone. We moeten niet toestaan ​​dat anderen dat tot doel heeft ‘verdeel en heers’ een stem in onze zaken helemaal niet.
We zijn nu de ontwikkeling van een stevige basis om op te staan ​​in gereedheid voor de totale verandering.

Nu toegewijde Lichtwerkers zetten de laatste details om audio-versies van The Event meditatie {een herziening van de wekelijkse bevrijding meditatie} en audio-versies worden gemaakt voor degenen die willen luisteren en geleid worden door de meditatie in zoveel mogelijk talen. Cobra heeft gesuggereerd dat op het juiste moment in de tijd een aanvraag gaat uit naar alle belangrijke vrede meditatie groepen op de planeet, zodat ze kunnen kiezen zich aan te sluiten bij ons in het creëren van de perfecte energie voor het evenement.

Michael wijst erop dat we nu misschien het gevoel alsof we een paard vastgebonden aan een paal en dat we op een soort van een stilstand en dat we volkomen ondergeschikt aan chaotische situaties de hele wereld.
We zijn in de laatste dagen van de laatste Galactic oorlog op deze planeet. We zijn de laatste planeet te worden bevrijd. Dit is de tijd van de pre-Event spanning en zodra de Verenigde Krachten van het Licht zijn er in geslaagd het verwijderen van de gevaren van elke exotische wapens zullen we klaar zijn voor deze verandering en Source zal sturen dat signaal om het proces te starten.

We zijn nu volledig van bewust dat vele fouten die werden gemaakt op deze planeet moeten worden rechtgezet. We moeten ons nu bewust zijn dat wanneer het evenement is op ons die we nodig hebben om verder te gaan met een grote gevoeligheid in vooruit. De shock gaat geweldig om de overgrote meerderheid van mensen zijn en zal er behoefte aan een tijd van genezing. Verandering zal zeer snel komen, maar de Goddelijke Moeder heeft gesuggereerd dat we stoppen en de geur van rozen en niet zo over enthousiast dat we klaar zijn projecten en dan ontdekken dat er een nog betere manier om te doen / creëren wat. Healing is een eerste prioriteit en tijd voor gezelligheid met vrienden en geliefden en de genezing van oude wonden is net zo belangrijk als de wederopbouw van Nova Gaia.

Het sleutelwoord is ‘harmonisatie’ – wanneer de dag komt zullen we allemaal zo overspoeld met liefde en opluchting zijn en dus misschien deze herinnering kan u helpen bij het visualiseren van de vreugdevolle viering van de mogelijkheid om zich te verenigen met geliefden en vrienden zonder stress met betrekking tot tijd langer. We zullen de hele tijd in de wereld die we nodig hebben en niets meer van grote zorg of zorg of last ons hebben.

Laten we allemaal blijven gecentreerd en klaar.

Zowel ontwarren en Cobra onlangs herinnerde ons eraan dat we een volle maan zal om 11:11 uur op 25 december voor de eerste keer in 38 jaar. Dit is de tijd van de terugkeer van het licht hier in het noordelijk halfrond na een paar dagen op het laagste sinds gisteren de 21e. Ik zou graag van deze gelegenheid om alle PFC lezers een ontspannen rustige tijd tijdens de feestdagen in de aanloop naar 2016. Iets zegt me wou dat het een jaar zal zijn in de geschiedenis van onze planeet die we nooit zullen vergeten te nemen.

PS: Veel van de informatie op deze pagina is overgenomen uit een pagina op mijn website getiteld Dark Cabal Heersers. Daar kunt u veel artikelen over de archonten, de Chimera en de jezuïeten te vinden. Dit is de link naar die pagina:

http://www.veritasgalacticsweden.net/introduction/dark-cabal-rulers

Overwinning aan het Licht

Therese Zumi

http://www.veritasgalacticsweden.net

22/12/2015 op 1138 AM CET

Advertenties