The Portal: ‘Cobra’s Update over de Situatie in het Zonnestelsel…’, 20 december 2015

The Portal: ‘Cobra’s Update over de Situatie in het Zonnestelsel…’, 20 december 2015

image

Het verwijderen van de Chimera groep blijft doorgaan. De Lichtkrachten zijn begonnen met het verwijderen van de Chimera bases van de Kuipergordel (Kuiper Belt) en zijn dus begonnen met het deintegreren van de belangrijkste verdedigingslinie van de Chimera die de Lichtkrachten eerder verhinderden om de volledige controle over het buitenste deel van het zonnestelsel te verkrijgen. Vanaf nu tot begin januari volgend jaar zullen er drastische veranderingen volgen in het buitenste deel van het zonnestelsel. Het is geen toeval dat astrologisch gezien, dit een periode van grote vooruitgang zal zijn:

http://thespiritscience.net/2015/11/29/rare-astrology-all-planets-are-moving-direct-from-december-25th-to-january-6th/

image

Mensen die over mijn vorige post klagen zouden moeten begrijpen dat ik God niet ben en ik niet dagelijks een bezoek aan de buitenste deel van het zonnestelsel breng, en dus was intel over de Kuipergordel nieuw voor mij. Toch is het niet een grote tegenslag en operaties van de Lichtkrachten zijn mooi vooruit aan het gaan. Ik zou ook willen voorstellen dat jullie niet passief wachten op de Event / het Gebeuren en jullie leven er niet van afhankelijk maken, maar om actief naar de planetaire bevrijding te werken. Om jullie geheugen op te frissen, zijn hier enkele dingen die jullie kunnen doen wanneer de Event komt:

http://prepareforchange.net/the-event/a-plan-to-maintain-safety-during-the-event/

Om jullie geestelijk voor te bereiden, kunnen jullie meer inzicht in de etherische, astrale en mentale gebieden verkrijgen en leren hoe jullie jezelf kunnen bevrijden van de Matrix, door middel van deze uitstekende artikel:

http://recreatingbalance1.blogspot.fr/2015/12/ending-contract-system.html

Onze Wekelijkse Event Meditatie is een belangrijk manifestatie instrument om het proces van bevrijding te versnellen en daarom ondersteun ik volledig deze oproep tot eenheid:

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/open-letter-to-david-wilcock-corey.html

Het disclosure proces door de mainstream media is zich aan het versnellen. Mensen beginnen om openlijk te praten over de toekomstige koloniën en een toekomstige Breakaway Civilisatie (Ontsnapte Beschaving) op Mars:

http://europe.newsweek.com/mars-colonies-rich-people-404681?rm=eu

http://www.bbc.com/future/story/20151215-why-mars-should-be-independent-from-earth?

image

En over de mijnbouw in de asteroïdengordel:

http://www.explainingthefuture.com/resources_from_space.html

In de alternatieve media wordt langzaam de waarheid over biochips gelekt. Dit artikel toont de betrokkenheid van Siemens in de biochip productie:

http://exopolitics.org/siemens-implicated-in-tracking-forced-labor-slaves-in-space/

Hier moeten we begrijpen dat de biochips massaal werden ontwikkeld tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Duitse concentratiekampen en sinds eind 1940 door de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) in vaccins verdeeld onder de overgrote meerderheid van de bevolking. Een enorme technologische upgrade van die biochips was er tussen 1979 en 1984 en een andere tussen 1996 en 1999. Het doel van deze chips was het volgen van de algemene bevolking, mind control (gedachtencontrole) en preventie van contacten met positieve ET. Al die biochips werden volledig bij de oppervlakte bevolking verwijderd door de Resistance (het verzet = RM), die daarvoor geavanceerde technologieën gebruikte om het op afstand te verwijderen.

Een zeer interessant boek is uitgebracht over geheime ruimtevaartprogramma’s (Secret Space Programs). Ik kan het voor bijna 100% eens zijn met ongeveer de eerste helft van het boek:

http://exopolitics.org/new-book-reveals-what-you-need-to-know-about-the-secret-space-programs/

Indien men zich daartoe geroepen voelt, kunnen jullie nog steeds het ‘Satellite voor Disclosure’ project ondersteunen, en helpen om ons een stap dichter bij Disclosure (Onthulling / Openbaarmaking) te brengen:

https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

De overwinning van het Licht!

Cobra

Bron:  http://2012portal.blogspot.com/2015/12/solar-system-situation-update.html/

Vertaling:  FrankW  zielsvreugde@live.nl

Advertenties