Je verbinden met je Goddelijkheid is Pure Magie

Uniting with your Divinity~is Pure Magic

Je verbinden met je Goddelijkheid is Pure Magie

van De Pleiadiërs door L’Au’Ra Pleiadian

Het betreft het ophelderen van zaken over Zijn Zoals een Kind, en het leven binnen het wonder en de magie van wie Je Bent. Dit gaat niet over de zoektocht naar geluk of zelfs maar het gelukkig zijn. Vreugde is het resultaat van het je in de natuurlijke staat (zoals een kind) van doen bevinden en zijn waarvoor je hier gekomen bent om te ervaren, net zoals wanneer je verliefd bent, en dat jóu vindt; jij vindt hét niet.

Tekst afbeelding rechts: een kind kan een volwassene drie dingen leren: om zonder reden gelukkig te zijn, altijd nieuwsgierig te zijn en onvermoeibaar voor iets te vechten. – Paulo Coelho

Velen van jullie zijn vergeten waar je van houdt en wat het meest bij je past; je leven zou een eindeloze, dagelijkse strijd kunnen zijn geworden van overleven en je veilig willen voelen, met een starheid en een complexiteit die je alleen nog maar méér in onbuigzaamheid achterlaat terwijl je probeert hogere niveaus van je bewustzijn te bereiken, ondertussen doorgaand met zoeken naar iets wat hier nu niet is…..

De reden hiervoor is eenvoudig; de geest en het ego nemen nooit genoegen met het nu – met dat wat het meest bij je past en naar je toekomt, via jou, als in een spel. Spelen waardoor je en temidden van wat je op een natuurlijke manier vreugde brengt. Het ego gaat voorbij aan wat kinderlijk lijkt, afstand nemend van onschuld als zijnde iets onlogisch.

Ik wil hier graag zeer duidelijk over zijn; wat ik schrijf gaat niet over taal of over het ontleden van de betekenis van woorden zoals het ego dat doet, altijd op zoek zijnd naar meer om meer betekenis te vinden. Accepteer, in plaats van eindeloos te zoeken en het toch nooit te vinden, en betreed eenvoudigweg deze staat van onschuld, waar het okay is om niet te weten.

Ik weet niet waarom ik de behoefte heb om zo te spelen, het voelt gewoon goed. Voor het ego klinkt dit als onzin. Ik weet niet waarom ik wil….(vul maar in). En de tijd gaat voorbij alsof er geen tijd bestáát.

Veroordeel niet waar je van geniet. Of waar anderen van genieten. Voor sommigen kan dit golf zijn, of sport kijken, voor weer anderen breien, of dansen. Volg dat waar je Blij van wordt.

Laat de redenen achter het waarom los.

Dat is spelen, het ego begrijpt het niet, en dat is okay, SPEEL GEWOON.

Accepteer dat het okay is om niet te weten waarom. Om niet te weten wat je Bestemming voor jou in petto heeft.

Het ego worstelt hiermee, en het ego is niet slecht; het is gewoon zo dat wanneer je begint te spelen en te zijn en alles dat naar boven komt accepteert en lief hebt, alles spelen wordt. En in de toestand van spelen (opnieuw alleen maar woorden) bestaat er geen ego, enkel verwondering, vreugde, alles omarmend wat IS, door te aanvaarden en te houden van wat je bent.

Of je nu een Engel in menselijke vorm bent (het woord Engel is zelfs alleen maar een woord) of dat je nu De Bron bent of God, of Goddelijk (ze verwijzen allemaal naar de Oneindige Jij waar geen naam voor bestaat in de sterfelijke taal), deze Staat van Zijn is je staat van onschuld, waar je de bekommernissen van het ego los dient te laten en je een staat van Puurheid en Spel betreedt, door alles lief te hebben en alles te accepteren, inclusief het ego, en je zult volledig dat worden wat je al bent.

Dus laat het proberen om alles uit te vogelen – wat de eindeloze zoektocht van het ego is – los.

Speel en wees de onschuld die je bent.

Hou van dat wat je lief hebt, met de niet te blussen Passie van je bestaan.

Sta toe dit de Manier te laten zijn waarop je het onbekende omarmt, als de manier van Zijn, jouw puurheid.

Voor sommigen die het leven nog steeds via het ego filteren zullen deze woorden als onzin overkomen en zij zullen doorgaan met zoeken.

Voor degenen onder jullie die bereid zijn, jullie zullen een zelfs nog diepere Magie en Schoonheid van je Ziel betreden. Deze woorden activeren alles dat binnenin jullie sluimert.

Je leven zal het gemak, de genade en het wonder van simpelweg Zíjn inhouden, van het leven volgens de Bestemming die je Bent en altijd bent geweest.

Oneindige Liefde en eindeloze Extase!

Tekst bovenstaande afbeeldingen:

Er liggen geen 7 wereldwonderen in de ogen van een kind. Dat zijn er 7 miljoen.

Ik weet het, ik weet het, het is goed om serieus te zijn. Maar kunnen we alsjeblieft een klein beetje losser worden? Gein maakt je ziel aan het lachen!

Bron: http://iamthequeenoflight.com/2015/12/01/uniting-with-your-divinity-is-pure-magic

Nederlandse vertaling: Marja

Advertenties