Zondagavond 6 december om 19.00 uur de wereldwijde ‘Meditatie voor Europa…’

Zondagavond 6 december om 19.00 uur de wereldwijde ‘Meditatie voor Europa…’

We zullen deze meditatie ook iedere zondagavond om 19:00 uur doen, oftewel 07:00 pm Central European Summer Time (CEST) en 06:00 pm UTC.
Dit is 19:00 uur in Amsterdam, Berlijn, Brussel, Helsinki, Kopenhagen, Lissabon, Luxemburg, Madrid, Oslo, Parijs, Rome, Stockholm, Wenen, Zurich, of 19:00 EET in Cairo, 06:00 BST in Londen, 01:00 EDT in New York, 12:00 (’s middags) CDT in Chicago, 11:00 MDT in Denver en 10:00 PDT in Los Angeles.

U kunt de tijd van de meditatie voor uw tijdzone hier controleren:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Europe&iso=20150920T19&p1=3904

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen

2. Breng je intentie in een staat om vrede en genezing aan de situatie in Europa te brengen

3. Visualiseer een straal van licht afkomstig van je Zielen-Ster (Soul Star) chakra (8 inch / 20 centimeter boven je hoofd) tot in de Zielen-Ster chakra’s van iedereen die mediteert

 

 

4. -Visualiseer dat de inmiddels collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energienet en Europa bereikt, een verbinding maakt met de Zielen-Ster chakra’s van iedereen die betrokken is bij de situatie daar, hen harmoniseert en hen inspireert tot het vinden van een vreedzame oplossing.

-Visualiseer dat alle vluchtelingen voedsel, water, onderdak, medische bijstand en humane behandeling ontvangen.

-Visualiseer dat alle vluchtelingen en politieagenten die in gewelddadigheid kunnen uitmonden, kalmeren en kiezen voor vreedzame oplossingen.

-Visualiseer dat alle leden van de duistere krachten die in Europa proberen te infiltreren en die zich voordeden als vluchteling, als zodanig worden herkend en worden vastgehouden door de rechtshandhaving.

-Visualiseer dat Europa de vrede en stabiliteit behoudt die ze in de afgelopen 70 jaar heeft bereikt.

Het is zeer belangrijk voor de betrokkenen bij de Europese situatie te beseffen dat wij ze met deze meditatie zullen steunen zodat het energie van licht die we sturen zullen worden ontvangen en in staat is om de situatie te genezen. Daarom is jullie door de Lichtkrachten gevraagd om jullie contacten in Europa via e-mail, Facebook, Twitter en andere communicatiemiddelen op de hoogte te brengen dat wij hen zullen helpen met deze meditatie. Er wordt ook gevraagd dat mensen in Europa deze informatie binnen hun netwerken verspreiden.

Ga voor updates over de Meditatie voor Europa naar:

http://2012portal.blogspot.com

Cobra

 

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl