MEDITATIE VOOR DE VREDE IN EUROPA – Zondagavond 6 december 2015 (Dutch)’ op YouTube

Zondagavond 6 december 2015, om 19.00 uur de wereldwijde ‘Meditatie voor Europa…’

We zullen deze meditatie voor Europa om 19:00 uur doen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk enzovoorts, oftewel 07:00 pm Central European Summer Time (CEST) en 06:00 pm UTC.

Dit is 19:00 uur in Amsterdam, Berlijn, Brussel, Helsinki, Kopenhagen, Lissabon, Luxemburg, Madrid, Oslo, Parijs, Rome, Stockholm, Wenen, Zurich, of 19:00 EET in Cairo, 06:00 BST in Londen, 01:00 EDT in New York, 12:00 (‘s middags) CDT in Chicago, 11:00 MDT in Denver en 10:00 PDT in Los Angeles.

Zie de video voor de instructies:

https://opwegnaarzielsvreugde.files.wordpress.com/2015/11/77c84-syria.gif?w=474