The Portal: ‘Cobra’s Update ‘Wekelijkse Event Meditatie…’ 3 december, 2015

The Portal: ‘Cobra’s Update ‘Wekelijkse Event Meditatie…’ 3 december, 2015

image

Het is nog steeds van het grootste belang dat zo veel mogelijk mensen iedere zondag meedoen met onze wekelijkse Meditatie. De lichtkrachten hebben ons opgedragen om de Wekelijkse Bevrijdings Meditatie (Weekly Liberation Meditation) te veranderen in Wekelijkse Event Meditatie (Weekly Event Meditatie), om de focus van het proces zo snel mogelijk te veranderen van bevrijding naar het manifesteren van de Event / Gebeurtenis.

Deze meditatie helpt de Lichtkrachten om de energie van het Licht te aarden op het oppervlak van de planeet en het Lichtraster te versterken dat nodig is om het proces van compressie doorbraak te versnellen. Het aantal mensen dat de meditatie doet is de meest invloedrijke factor in de kracht van de menselijke bevolking van de oppervlakte om de timing van het evenement te versnellen.

Wij zullen deze meditatie iedere zondag doen, altijd om 07:00 GMT, ongeacht de winter / zomertijd.
U kunt 07:00 GMT hier converteren naar uw lokale tijdzone:

http://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

Of hier:

http: //www.timezoneco nverter.com/cgi-bin/tzc.tzc

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen.

2. Laat je intentie zijn om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces te versnellen naar de informatieverschaffing en de Event / de Gebeurtenis.

3. Visualiseer een straal van licht afkomstig van je Zielen Ster chakra (8 inch / 20 centimeter boven je hoofd) tot in de Zielen Ster chakra’s van iedereen die mediteert.

image

4. -Visualiseer dat de collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energienetwerk en zich verbindt met Zielen Ster chakra van ieder (levend) wezen op het oppervlak van de planeet, alle wezens onder het oppervlak van de planeet en alle wezens in het hele zonnestelsel.
-Visualiseer dat alle wezens die betrokken zijn bij de situatie van de Aarde zo snel mogelijk op een positieve manier worden geharmoniseerd met het doel tot het manifesteren van de informatieverschaffing en de Event / Gebeurtenis.
-Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen onschadelijk zijn en worden verwijderd.
-Visualiseer dat alle andere exotische wapen technologieën zichtbaar worden en vervolgens moeiteloos worden verwijderd.
-Visualiseer Full Disclosure (volledige onthulling) en massale vrijgave via de massamedia van intel / informatie over buitenaardse aanwezigheid en over de geheime ruimtevaartprogramma’s.
-Visualiseer dat de Event / de Gebeurtenis plaatsvindt, en dat de planeet Aarde eindelijk wordt bevrijd.

image

Als je jezelf daartoe geleid voelt, kan je nadat je klaar bent met onze Wekelijkse Event Meditatie, doorgaan met het mediteren van de voormalige Wekelijkse Bevrijdings Meditatie (of bepaalde delen van die meditatie die je aanspreken).

Instructies zijn hier te vinden:

http://2012portal.blogspot.com/2015/02/weekly-liberation-meditation-update.html

De Youtube video voor onze nieuwe Wekelijkse Event Meditatie zal binnenkort worden gemaakt en op mijn blog geplaatst.

De overwinning van het Licht!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2015/12/weekly-event-meditation.html/

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties