The Portal: Cobra’s Update ‘Event Meditatie Verslag…’ 30 november 2015

The Portal: Cobra’s Update ‘Event Meditatie Verslag…’ 30 november 2015

Onze Event Meditatie was een groot succes en we waren erg dicht bij het ​​bereiken van de kritische massa. Dragon bronnen hebben medegedeeld dat de positieve tijdlijn diep is gestabiliseerd en de Verzetsbeweging (RM) heeft meegedeeld dat een enorme laag van strangelet en toplet bommen is verwijderd. Sinds de meditatie hebben er achter de schermen intensieve onderhandelingen plaatsgevonden voor volledige openheid en voor volledige en onvoorwaardelijke overgave van alle Cabal facties, met inbegrip van de Chimera.

Vanwege het succes van deze meditatie, hebben het Lichtkrachten gevraagd om onze voormalige Wekelijkse Bevrijdings Meditatie elke zondag om 19:00 uur UT (om 20:00 uur Nederlandse tijd) te veranderen in Wekelijkse Event Meditatie.

Het is geen toeval dat in de paar dagen kort na onze meditatie veel positief nieuws naar buiten werd uitgebracht.

De Islamitische Staat organisatie in Syrië is bijna vernietigd:

http://www.express.co.uk/news/world/621324/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISIS-Syria

http://tarpley.net/isis-daesh-positions-close-to-envelopment-putin-and-rohani-pledge-to-defeat-terrorism/

http://www.presstv.ir/Detail/2015/11/24/438974/Webster-Griffin-Tarpley-Iran-US-Russia-Putin-Daesh

Het neerhalen door Turkije van het Russische militaire vliegtuig heeft zijn terugslag en nu komen de Turkse verbanden met de Islamitische Staat naar buiten:

https://www.rt.com/news/323373-ankara-defends-isis-medvedev/

De Jezuïeten zijn zich er zeer goed van bewust dat de plannen om WWIII (Derde Wereldoorlog) te beginnen niet succesvol zal zijn en dat het project Islamitische Staat is gedoemd te mislukken. Dit is de reden waarom cabalisten die Jezuïet-gerelateerd zijn afstand nemen van die situatie om hun eigen huid te redden:

https://www.rt.com/usa/319115-kissinger-isis-syria-iran/

De Lichtkrachten hebben medegedeeld dat door het gebruik van de naam ISIS voor de terroristische organisatie je ze eigenlijk energetisch steunt, want het is die naam die ze hebben gekozen om zich occult te versterken. Als je in plaats daarvan andere namen (ISIL, Islamitische Staat, Daesh) gebruikt, verzwak je hun positie:

http://dailygrail.com/Hidden-History/2015/11/Reclaiming-the-Goddess-Stop-Using-the-Name-ISIS-Describe-Bunch-Ignorant-Murde

https://www.bostonglobe.com/opinion/2014/10/09/words-matter-isis-war-use-daesh/V85GYEuasEEJgrUun0dMUP/story.html

Er is een petitie gemaakt om te helpen het bewustzijn hierover te verspreiden en je kunt je hier aanmelden:

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/767/932/805/?taf_id=12562735&cid=fb_na

In de paar dagen kort na onze meditatie, hebben zich verschillende gebeurtenissen plaatsgevonden die schijnbaar niets met elkaar te maken hebben en die ons veel dichter bij het desintegreren van de Sluier en richting Disclosure zullen brengen.

Ten eerste, Blue Origin heeft met succes een herbruikbare raket gelanceerd en weer laten landen. Dit zal de kosten van de ruimtevaart drastisch verminderen:

http://www.radioaustralia.net.au/international/2015-11-25/space-tourism-a-possibility-after-blue-origin-successfully-launches-lands-space-vehicle/1518518

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/giant-leap-space-travel-blue-6895373

Ten tweede, de NASA vond een indirecte indicatie van Tunnels van Set rond de Aarde:

http://www.space.com/31200-dark-matter-hairs-earth.html?li_source=LI&li_medium=most-popular

Ten derde, een Canadees team heeft een project ontwikkeld voor de lancering van een crowdfunded satelliet die naar buitenaards voertuigen zal zoeken:

http://www.express.co.uk/news/science/621720/Alien-disclosure-The-first-ever-satellite-to-hunt-and-image-UFOs-could-go-into-orbit

http://www.openminds.tv/crowd-sourced-satellite-project-seeks-ufo-disclosure/35713

Mensen die een bijdrage leveren aan het project zullen toegang hebben tot de gegevens van de satelliet. Dit is de eerste satelliet ooit die publiekelijk wordt gelanceerd en die actief zal zoeken naar buitenaardse aanwezigheid in de baan om de aarde, en wat nog belangrijker is, het zal in handen van de mensen zijn en niet van NASA. Stel je eens voor dat je in staat bent om foto’s te nemen door middel van een crowdfunded satelliet meteen nadat de NASA live feed van het ISS afsnijdt:

http://www.express.co.uk/news/science/621741/NASA-cut-space-station-live-feed-after-bizarre-donut-UFO-stalked-ISS

http://www.collective-evolution.com/2015/01/23/nasa-cuts-live-iss-video-feed-as-ufo-appears-real-footage/

De Lichtkrachten hebben gevraagd om de mensen die bereid en in staat zijn om dit satelliet project financieel te ondersteunen, dat hier te doen:

https://www.indiegogo.com/projects/cubesat-for-disclosure-low-earth-orbit-satellite#/story

De overwinning van het Licht!

Cobra

Bron: http://2012portal.blogspot.com/2015/11/event-meditation-report.html

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties