‘EVENT MEDITATIE’ vanavond, zaterdag 28 november 2015 om 21:12 uur in o.a. Nederland (CET) en 20:12 uur Engeland (UTC)…

‘EVENT MEDITATIE’ vanavond, zaterdag 28 november 2015 om 21:12 uur in o.a. Nederland (CET) en 20:12 uur Engeland (UTC)…

We zullen deze meditatie op iedere zaterdagavond doen om 21:12 Centraal Europese Tijd (CET). Dit is gelijk aan 22:12 EET in Cairo, 20:12 GMT in Londen, 15:12 EST in New York, 14:12 CST in Chicago, 13:12 MST in Denver en 12:12 PST in Los Angeles, en 04:12 CST zondagmorgen in Taipei.

U kunt de tijd van de meditatie voor uw eigen tijdzone hier vinden:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Event+Meditation&iso=20151121T211221&p1=168

Instructies:

1. Gebruik je eigen techniek om je in een ontspannen toestand van bewustzijn te brengen.

2. Laat je intentie zijn om deze meditatie te gebruiken als een hulpmiddel om het proces te versnellen naar de informatieverschaffing en de Event / de Gebeurtenis.

3. Visualiseer een straal van licht afkomstig van je Zielen Ster chakra (8 inch / 20 centimeter boven je hoofd) tot in de Zielen Ster chakra’s van iedereen die mediteert.

4. Visualiseer dat de collectieve straal van Licht zich uitbreidt in het Aarde energienet en zich verbindt met Zielen Ster chakra van ieder (levend) wezen op het oppervlak van de planeet, onder het oppervlak van de planeet en in het hele zonnestelsel. Visualiseer dat alle wezens die betrokken zijn bij de situatie van de Aarde zo snel mogelijk op een positieve manier worden geharmoniseerd met het doel het manifesteren van de informatieverschaffing en de Event / Gebeurtenis. Visualiseer dat alle plasma strangelet en toplet bommen onschadelijk zijn en worden verwijderd. Visualiseer dat alle andere exotische wapen technologieën worden zichtbaar worden en vervolgens moeiteloos worden verwijderd. Visualiseer Full Disclosure (volledige onthulling) en massale vrijgave van intel / informatie over buitenaardse aanwezigheid en de geheime ruimte programma’s via de massamedia. Visualiseer dat de Event / de Gebeurtenis plaatsvindt, en het eindelijk bevrijden van de planeet Aarde.

Link naar de Nederlandse YouTube meditatie video: https://www.youtube.com/watch?v=XO83sG0J4y4

U kunt inspiratie over de Event / de Gebeurtenis vinden in dit artikel:

http://www.veritasgalacticsweden.net/the-event

Updates over de Event / Gebeurtenis meditatie hier:

http://2012portal.blogspot.com

Vertaling: FrankW zielsvreugde@live.nl

Advertenties