Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 25 november 2015

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 25 november 2015

Blossom: Hallo weer! Ik ben scherp om terug te komen om met jullie te praten na een onverwachte 14 dagen waarin ik weg was om op mijn kleinzoon te passen! Hoe is het met jullie?

Federatie van Licht: wij kunnen niet anders zijn dan geweldig goed en meer dan opgetogen om van dienst te zijn voor degenen die achten wat wij nodig vinden om te vertellen, in deze zeer opwindende tijd.

Bloss: Hoe heerlijk! Ik ben heel scherp om meer te praten over ‘De Illusie’… iets waar ik wat meer over wil snappen, omdat ik VOEL dat die inderdaad DE SLEUTEL is om een deur te openen. Maar, ik vraag me af of jullie kunnen praten over een paar zaken van lezers? Houd in gedachten, ik ben totaal niet gehecht dezer dagen aan iets… want ik VOEL dat ‘de tijdsframe’ zaak bij ons is geweest… en altijd zal zijn… ver weg op de Swanee Rivier zonder te peddelen! Dus… Jullie zeiden dat voordat het jaar voorbij is er massale veranderingen zullen zijn die voor iedereen duidelijk zullen zijn en ook, meer en meer Pilaren van Licht zullen er verschijnen en sommigen die zich zelf zullen vertonen als regenboog licht gekleurd. Het eind van het jaar is heel dichtbij en de mensen vragen dit opnieuw… waar zijn die dingen waar jullie over hebben gesproken?

Fed.v.L: We danken je om die zaken naar voren te brengen… want wij VOELEN ons niet verantwoordelijk, hoe dan ook, voor dat wat wel of niet aan jullie hemelen ‘verschijnt’ of ergens anders.

Liefste vrienden … de enige verantwoordelijkheid die Een Ziel heeft … of ze nu wonen op Aarde of ergens anders… is om te WORDEN WIE ZE ZIJN… IN WAARHEID. Door dat te ZIJN is ALLES waarop men hoopt… verwacht…wenst… nodig heeft… dat smelt weg. Want als men in de volheid IS van zijn Echte Werkelijkheid… doen al deze zaken er niet toe… niet een meer.

Bloss: Dan, met alle respect… en ik zeg dit Licht van hart (omdat sommige lezers, afhankelijk van waar ze in zichzelf zitten, mijn woorden willen lezen vanuit een andere ‘stemming’) ALS niets hiervan er toe doet… bijv. de Pilaren van Licht …Lichtschepen… Het Gebeuren enz… Waarom noemde je die dan? Waren jullie het niet die me vroegen om die boodschap van 14 oktober 2008 uit te zenden, welke jullie op de kaart bracht op de eerste plaats?

Fed.v.L: Ja, inderdaad. En wij zullen dit opnieuw verduidelijken. De boodschap van 14 oktober is in bedoeling net zo Waar toen als dat die nu zou zijn. Veel had plaats op veel niveaus en alhoewel wij/jij nog ‘terneergeslagen’ zijn dat het niet plaats vond… dit wordt gedaan door hen die hun hart niet open hebben. De abortus/afbraak van de volledigheid van dat Gebeuren MOEST plaats vinden zoals we uitlegden… maar, zo velen ervoeren zo veel op de wijze van contact via diverse middelen.

Ons punt hier is om niet te ‘verdedigen’… want wij daar hebben we geen behoefte aan, Blossom. Maar, we gebruiken deze datum in jullie verleden om de progressie te laten zien die er gemaakt is in de harten van velen in al die jaren. Door dit Gebeuren… zijn duizenden Ontwaakt voor de Liefde van binnen en zette hen op het pad naar VRIJHEID.

Wij WILDEN spreken over LIEFDE telkens weer want dit is ONZE BEDOELING … om de zielen te helpen om te Ontwaken uit de droom… en terwijl jullie tijd doorgaat… breiden wij onze kennis uit via onze boodschappen om door te gaan met de reis die we samen maken.

Als wij spreken over ‘Schepen aan de hemel’ … als wij spreken over ‘Pilaren van Licht’ en over ‘Wonderen zoals jullie nog nooit gezien of gevoeld hebben’… doen we dat niet zodat jullie…. of inderdaad wij … ons mee geamuseerd hebben!

WIJ SPREKEN OVER DEZE DINGEN OMDAT ZE ZULLEN WORDEN/ZIJN.

Bloss: Maar kennelijk, heeft jullie kalender en die van ons een totaal andere agenda! Vandaar, de verwarring van het volk dat vertrouwen opgeeft, als er niets in volheid schijnt te gebeuren. Ook al ‘gaan we door met doorgaan’ en ‘blijven we hangen aan een draadje’ om van zulke fenomenen getuige te zijn… niet noodzakelijk omdat we het NODIG hebben… maar omdat JULLIE dat gezegd hebben dat het zal gaan gebeuren. Deze zaak heeft ECHT uitleg nodig als jullie zo vriendelijk willen zijn?

Fed.v.L: We vinden het interessant dat kwalificaties omhoog zweven als de factor in het spel komt betreffende De Pilaren, De Schepen, De Wonderen, Het Gebeuren… en toch op een meer regelmatige basis als we telkens weer spreken over LIEFDE … is de algemene consensus/overeenstemming dat de kwalificaties wegvallen… als we het zo mogen zeggen.

Bloss: Dat mogen jullie… jullie deden het net!

Fed.v.L: Zulke fenomenen ZULLEN gebeuren… en toch, zoals we zo vaak hebben gezegd… de mate van wonderen kan alleen gebeuren als het niveau van Vibratie ALS EEN toeneemt… zodat dergelijke dingen plaats vinden. We kunnen iemands keuzes niet voorspellen… iemands besluiten… welke de over alles heen Vibratie laten stoppen… blijft dezelfde … of inderdaad … laat omhoog gaan.

Opdat ENIGE schepping van gedachte zich manifesteert moet er voldoende Energie ‘doorheen’ gaan … zodat het kan plaats vinden. Wij WETEN dat zulke dingen ZULLEN plaats vinden … ALS er genoeg Energie is om dat TE LATEN GEBEUREN.

Bloss: Maar… hoe dan… konden jullie het 14de oktober Gebeuren bij dat principe… waarvan jullie zeiden dat zou gaan gebeuren en dat het daarna werd geaborteerd/afgelast.

Fed.v.L: We zeggen zonder kwestie… dat toen de boodschap eenmaal ‘naar buiten was’, er meer dan genoeg Energie was om dat te laten gebeuren. Maar, zoals uitgelegd… hadden wij ons niet volledig gerealiseerd tot in welke mate degenen die dit niet wilden laten gebeuren, zouden gaan. Daarom maakten wij de beslissing om het af te gelasten… en toch, deden wij het beste wat we konden doen voor velen, dat veel schepen zouden worden gezien, door individuen… waar jullie je van bewust zijn.

Bloss: Ja, dat ben ik. Dus, in de grond, zeggen jullie dat je wilde doorgaan om ons boodschappen te geven van Liefde en dat dit met zich meebrengt( want ik weet dat het niet jullie ‘toneel’ is om te spreken over zaken van (conspiracy)‘complottheorieën’ en dergelijke) zodat wij onszelf kunnen begrijpen… hoe sneller dergelijke fenomenen zichzelf zullen presenteren.

Fed.v.L: Zoiets dan!

Bloss: Dat betekent?

Fed.v.L: Het is een beetje complexer dan dat.

Bloss: Dat nemen we… als je daar graag een beetje dieper in wilt gaan?

Fed.v.L: Het feit van de WAARHEID blijft, Blossom… dat ondanks dat de bewoners van jullie planeet zich ‘met kracht werpen om’ serieus in zichzelf te kijken … hoe minder waarschijnlijk het is dat deze dingen gaan gebeuren in de tijdslijnen die wij hebben gegeven.

Bloss: Het beste is het om geen tijdslijnen te geven… Ik dacht dat jullie die doorgekregen hadden en toch, gaven jullie ze!

Fed.v.L: Inderdaad.

Bloss: Ik hoor de gedachteoverdracht van ‘houd je hoed op’… waarvan ik denk dat de meesten daar een beetje ‘voorbij’ zijn, om eerlijk te zijn!

Fed.v.L: Maar, Liefste Zielen… als de ‘meesten’ zo eenvoudig zouden zijn… sluit jullie ogen op dit moment van het NU… adem een paar ademhalingen in van LEVEN-LIEFDE-LICHT om hun WAARHEID aan te raken… zulke gezegden zullen WAARHEID worden voor Elkeen. Want Ieder en Elkeen WEET dat ALS HET TIJD is … er geen hoed op een hoofd zal blijven… want het innerlijke oog zal geopend zijn voor de glorie van het Hemelse Licht dat in IEDER zit.

Bloss: Dank u. Ik veronderstel dat het allemaal een beetje terug gaat om dat op een wijze naar voren te brengen. Want, zeker…ALS de Pilaren van Licht, of ze nu Wit of in Regenboog kleuren zijn… DE GROTE TIJD moesten tonen… of sommige Schepen die aan de hemel blijven (zonder enige pogingen om ze in de vergetelheid te schieten) … of dat een of ander Groot Gebeuren zich zelf ZOU presenteren… zou dat dan niet het denken van velen VERANDEREN… zodat ze hun Waarheid KONDEN herkennen en de Liefde VOELEN die zij zijn?

Fed.v.L: Het is niet op die manier ontworpen… want het is veel meer gecompliceerd dan dat.

Bloss: Op welke manier dan?

Fed.v.L: Op manieren waarop het Grotere Plaatje is gepland. Een zeer ‘eenvoudig’ plan dan jullie denken, Blossom, maar consequenties moeten in kwestie gesteld worden…

Mogen wij PROBEREN om jouw denken en dat van velen tot rust te brengen… door deze suggestie te maken in jullie hart?

Als dergelijke ‘complicaties van het denken een verkeerd begrijpen’ op laten komen en men VOELT zich verbijsterd en verward door de wereld waarop men woont…

Als men het moeilijk vindt om zijn Vibratie in het Hoogst mogelijke te houden….

Als men zich gedesillusioneerd VOELT door het misdragen van anderen rondom hen en men gevoelens van groot verdriet heeft voor hen… want om hun wereld te zien/geloven die zo’n knoeiboel is…

We vragen jullie om daarmee te STOPPEN!

STOP met je denken te vullen met dat wat je niet dient…

STOP met het denken dat men dit of dat moet VOELEN…

STOP met in het gat te vallen dat anderen gegraven hebben en willen dat jullie daar voortdurend in vallen…

En…

BEGIN met Bewust in en uit te ademhalen… WETEND dat als jullie dat doen… je de Adem inhaalt en de ADEM VAN HET LEVEN UIT ADEMT … die alleen maar kan zijn …

DE ADEM VAN JE BESTAAN … DIE LIEFDE IS.

BEGIN de Vreugde in je leven te herkennen en maak een geconcentreerde poging om SLECHTS Vreugde te erkennen en als je iets anders dan Vreugde erkent…

STOP…

En BEGIN opnieuw te denken AAN Vreugde en Zegeningen en Dankbaarheid VOOR deze zegeningen.

BEGIN te besluiten dat JIJ als EEN individu… deel bent van het ENE hele… HIER BENT OP PLANEET AARDE OM JUIST DEZE TAAK TE DOEN!

Bloss: Mm! Zo’n karwei om van zichzelf te genieten!

Fed.v.L: En toch, Liefste Blossom… voor velen… voor zo velen… in feite voor de meesten… is het zo geworden! Stel je dat voor! Zo velen hebben vergeten hoe te leven in Vreugde en het is tijd om …

Je dat BEGINNEN TE HERINNEREN.

Het is tijd om…

TE BEGINNEN TE WETEN DAT JULLIE VREUGDE ZIJN…

En TE STOPPEN je voor te doen om iets anders te zijn dan WIE JULLIE ZIJN!

Als dit WETEN uitreikt naar IEDER EEN…

Als IEDER EEN elkaar even aanraakt om je dit BEGINNEN te herinneren…

DAN … Liefste, Meest Geliefde Zielen …

DAN …

Dan zullen jullie kloppen op de Hemelse deur… en die zal voor jullie opengaan…

Bloss: Aannemend, bedoel je … nog in het Menselijke frame?

Fed.v.L: Correct aangenomen. Want de Hemel ligt binnenin. Die zit in Ieder Een… en alles dat jullie nodig hebben is om het Liefde-Licht In te Ademen dat jullie aan je Goddelijkheid verbindt… om je weg daar te vinden. Om je weg naar Thuis te vinden.

Bloss: Dank u. Jullie hebben natuurlijk zo’n gelijk! Hoe gezegend zijn we dat jullie ons er aan laten denken.

Fed.v.L: Hoe gezegend om te ZIJN.

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

Link: http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Veel dank.

Bron: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG261nov25.html

Vertaling: Winny winnyd@stralendetoekomst.nl

Advertenties